Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Asian Ball Jointed Dolls

• Please log in to reply
46 replies to this topic

#31 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 19 August 2008 - 14:43

Αυτό με τα μεγέθη είναι κακό γιατί είναι δυσκολο να βρεις το σωστο ,που τις κοιτούσα στα sites που έχεις βάλει... είναι μπέρδεμα:sadist: ,αλλά τι να κανουμε τις έχω ερωτευτεί:lovulovu::lovulovu::lovulovu: ,έχω βαλει στόχο ζωης να αποκτείσω μια ,και αν γιατί χλωμό το βλέπω...:emptyonexg1:

Όχι και τόσο δύσκολο αφού είναι πολύ καλογραμμένες οι περιγραφές όσον αφορά τα μεγέθη! Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα κεφάλι για να εξασκηθείς και μετά συνεχίζεις και με τα υπόλοιπα..

Προσοχή όμως! Το είπα και το ξαναλέω, είναι απ΄τα πιο εθιστικά hobby που έχω δει!! Πόσες κοπέλες έχω δει να ξεκινάνε να πάρουν μια και μετά από ένα χρόνο να έχουν 8 και να χρωστάνε παντού...:terror2:

#32 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 posts

Posted 19 August 2008 - 14:50

Δεν είμαι τετοιος άνθρωπος εγώ ... συν ό,τι και να είχα αυτές τις οικονομικές δυνατότιτες θα προσπαθούσα να συγκρατιθώ .
Απο την άλλη βέβαια μπορεί να έχεις και δίκιο ! Εσύ εχεις καμιά ?
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#33 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 19 August 2008 - 16:01

Δεν είμαι τετοιος άνθρωπος εγώ ... συν ό,τι και να είχα αυτές τις οικονομικές δυνατότιτες θα προσπαθούσα να συγκρατιθώ .
Απο την άλλη βέβαια μπορεί να έχεις και δίκιο ! Εσύ εχεις καμιά ?

Όλοι έτσι νομίζουμε!! Όχι. Είναι μια θέλω πολύ αλλά την αποφεύγω φανατικά.. Θα κολλήσω φοβάμαι!!! :hahaha:

#34 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 20 August 2008 - 11:43

Να αναφερω και μια αλλη εταιρια την Paper Moon η οποια βγαζει και αυτη BJD με καποιες ομως διαφορες.. Ειναι απο πιο σκληρο υλικο (resin) και πιο δυσκαμπτες, αλλα ειναι life-size και η θεματολογια τους ειναι καθαρα ανιμε. Μιλαμε για την απολυτη χλίδη να εχεις ενα χαρακτηρα ανιμε δικο σου σε 1:1 κλιμακα... Ομως οπως οι dollfies ειναι ακριβες, απλα δεν θελετε να ξερετε ποσο κοστιζουν αυτες της Paper Moon...

[media]http://farm4.static.flickr.com/3044/2694577872_434d07b683_o.jpg[/media]

[media]http://farm4.static.flickr.com/3222/2693761821_28ccabf91d_o.jpg[/media]

[media]http://farm4.static.flickr.com/3087/2694575664_1ccaae8cf4_o.jpg[/media]

[media]http://farm4.static.flickr.com/3158/2693758201_e80bcb3403_o.jpg[/media]

[media]http://farm4.static.flickr.com/3122/2694569464_83f7143a21_o.jpg[/media]

[media]http://farm4.static.flickr.com/3272/2693761341_1eec57b61c_o.jpg[/media]
Posted Image

#35 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 20 August 2008 - 13:31

:lovulovu:

Yπέροχες αν και πανάκριβες ayuman...
επίσης κάτι μου λέει πως οι Ιάπωνες δεν παίρνουν από την Paper Moon dolls για να τις δείχνουν. Περισσότερο σαν Honeydolls μου πάει η δουλειά...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#36 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 20 August 2008 - 15:15

Αυτές δεν είναι ball jointed dolls...Αυτές οι κούκλες είναι δημιουργημένες από παρόμοιο υλικό, άλλου μεγέθους και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς...Τέτοιες φτιάχνει και ο ποπ αρτιστ Μουρακάμι και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις ball jointed dolls που πόσταρε η Queen

Για να είμαι ειλικρινής κι εμένα με φοβίζουν οι κούκλες, αλλά οι συγκεκριμένες ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, και τα αποτελέσματα ειναι πραγματικά εντυπωσιακά! Οι δε Mini-mee dolls είναι έτοιμες να μιλήσουν! τί διαφορά έχουν απ' τις υπόλοιπες;

#37 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 August 2008 - 16:00

Αααα ειναι απιστευτα τελειεςςςς!!!...
Θα μαρεσε να ειχα μια ετσι για ποζερια αλλα φανταζομαι οτι θα κοστιζουν 862 εκτμ ευρο και βαλε....χεχε.....αντε και περνεις μια κουκλα...μετα ολα τα φορεματα κλπ που θα θελεις για να της αλλαξεις αμφιεση που τα βαζεις αυτα.....
Επισης τι γινεται στην περιπτωση που χαλασουν οι παθει κατι το "ελαστικο σωματακι τους?"

Tiger-stock-blog-header.jpg

#38 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 21 August 2008 - 09:14

Αυτές δεν είναι ball jointed dolls...

Απο την στιγμη που εχουν ball joints, ειναι ball jointed dolls. Ασχετα με το οτι οι φανατικοι των dollfies τις σνομπαρουν επειδη δεν ειναι τοσο ντελικατες...

Εγω πιστευω οτι οσον αφορα τις ανιμε φιγουρες-κουκλες, the bigger the better.. :kawaii:

Παντως αμα συγκρινεις τις τιμες των Paper Moon με των dollfies, ξαφνικα οι dollfies δεν φαινονται και τοσο ακριβες..

Και το customisation τους ειναι μεγαλο plus. Το προβλημα ειναι οτι για να κανεις customisation θελει τρελα skills. Το να εχεις μια αλφα εμπειρια ως μοντελιστας απο τα παιδικα σου χρονια δεν φτανει.. Μια απο τις λεπτομερειες που με προβληματιζουν ειναι τα μαλλια. Μιλαμε για πολυ εξεζητημενα κουρεματα. Για να τα πετυχεις πρεπει να εχεις βγαλει σχολη κομμωτικης. Ακομα και τα στανταρντ μοντελα εχουν πολυ κυριλε χτενισματα..

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#39 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 21 August 2008 - 11:36

@HNS Η διαφορά των Mini-mee είναι ότι παραγγέλνεις το κεφάλι που θες και στέλνεις φωτογραφίες για να το πετύχουν ή παίρνεις από τα limited που βγάζουν κατα καιρούς. Η μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι στη τιμή! Υπάρχει πάντα ένα τίμημα για κάτι τόσο όμορφο!

@Έτσι όπως τα λες είναι Quincy! Όσο για το ελαστικό τους σωματάκι, δεν χαλάει τόσο εύκολα όσο νομίζεις. Ο μόνος πραγματικός κίνδυνος είναι ο ήλιος αφού κιτρινίζει το υλικό τους! Υπάρχουν φυσικά ειδικά αντιλιακά που τους φοράς αλλά και πάλι..

@Πραγματικά Ayu αυτό είναι το λιγότερο! Τα κουρέματα δεν είναι τόσο δύσκολα αν σκεφτείς ότι το μαλλί αυτό είναι συνθετικό και συνεπώς με τη θερμοκρασία παίρνει πολύ εύκολα σχήμα και το κρατάει! Πιο πολύ θέμα προβληματισμού είναι το βάψιμο παρά το μαλλί για μένα αλλά και τα κοσμήματα που τους βάζουν! Αλλά και τα μικροσκοπικά φερμουάρ στις μπλούζες! Ναι.. με προβληματίζουν τα μικρά φερμουάρ στις μπλούζες. Η ζωή μου έφτασε σε νέο επίπεδο προβληματισμού!:tensai::hahaha:

Όσο για το τι είναι και τι όχι ABJD, ball jointed είναι και η Barbie απλά δεν είναι BJD. Αυτές οι μεγάλες μάλλον φτιάχτικαν από φανς των BJDς που θέλαν κάτι (πολύ)παραπάνω από μια anime φιγούρα!

#40 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 September 2008 - 23:38

φαινονται πανεμορφες!πραγματικα εργα τεχνης! αλλα μερικες μου φαινονται τοσο ζωντανες που τρομαζω...ειδικα τα ματια τους φαινονται τοσο ψυχρα...θα ηταν υπεροχο παρολαυτα να μπορουσα να αγορασω μια αν και τον πρωτο καιρο παιζει και να αισθανομουν περιεργα να την εχω μεσα στο σπιτι...ενδιαφερον θρεντ παντως,εμαθα κατι ακομα για την ιαπωνικη κουλτουρα γαι το οποιο δεν ειχα ιδεα...

#41 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 20 February 2010 - 12:16

Μόλις είδα αυτήν την κούκλα είπα να την αναρτήσω εδώ! Μου φαίνεται εξαιρετική, ίσως επειδή (όπως όλοι της γενιάς μου) έχω ένα κόλλημα με το Κοράκι!

Posted Image

#42 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 May 2012 - 11:40

Είναι τόσο υπέροχες όλες! Θα αγόραζα σίγουρα αμα έβρισκα, παρόλο που είναι λίγο τρομαχτικές. Είναι τόσο ζωντανές και ταυτόχρονα πολύ ψυχρές.
Πολύ ενδιαφέρων θρεντ QueenofHearts.

#43 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 03 June 2012 - 11:46

Όμορφες αλλά μοιάζουν τόσο αληθινές and it is somehow freaky!

#44 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 03 June 2012 - 16:39

Επειδή πιο πάνω είδα συζήτηση περί βαψίματος και customization: είναι καλή ιδέα για την πρώτη κούκλα να αγοράσεις τα κομμάτια ξεχωριστά και να τα βάψεις από την αρχή; Τώρα όμως θα μου πεις ότι με τέτοια τιμή δεν παίζει να αγοραστεί και δεύτερη.

Damn, κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να ήμουν πλούσια Τ^Τ
Posted Image

Edited by Vagelio, 03 June 2012 - 16:41.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#45 Enema

Enema

...με μεταλλικο νερο

• Members
  • 45 posts

Posted 07 June 2012 - 22:53

Spoiler:

Ποιον χαρακτηρα υποδυεται αυτη η κουκλα?