Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Asian Ball Jointed Dolls

• Please log in to reply
46 replies to this topic

#16 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 11:32

Ειναι πολυ ενδιαφερον χομπυ, και πολυ artistic αν και μαλλον δαπανηρο. Τα customisation options ειναι μαγνητης για ατομα με συλλεκτικες τασεις.

Οταν θα παω Ιαπωνια, μπορει να τσιμπησω καμμια τετοια.. ιδανικα θα ηθελα μια dolfie της Aya Hirano..

BTW, αυτες οι κουκλες ειναι κοινα γνωστες ως dolfies. Οταν πηγα στο OTAKU NO SEKAI ο Κονατα μου ειπε οτι ειχε φερει κανα δυο, οι οποιες πωληθηκαν αμεσως.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 17:21

Αυτό είναι που με ενδιαφέρει το customization επίσης είδα μία νέου είδους doll...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=7DP2Mwz8wds[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 17:26

δεν ξερωαν ειναι ασχετο αυτο μιας κ η κοπελα δεν ειναι γιαπωνεζα
αλλα φτιαχνει υπεροχες jointed dolls!
Marina-B on deviantART το deviantart της
The Enchanted Doll by Marina Bychkova το site της

και τα κανει ολα μονη της!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#19 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 17:38

Dolfies (doll figurines) λεγόντουσαν στην αρχή γιατί υπήρχαν μόνο οι Dolfies της εταιρίας Volks, αλλά επειδή τώρα πια υπάρχουν πολλές εταιρίες έχει αρχίσει να εκλείπει ο όρος και να επικρατεί το bjd.

Η κούκλα που δείχνεις Phoenix είναι anime figurine, όχι BJD (άλλα υλικά, άλλο στυλ κούκλας altogether).

Anelis πραγματικά αυτή η κοπέλα κάνει θαύματα με τις κούκλες της! Θυμάμαι είχε πάρει DD με το πρώτο της έργο, την Χιονάτη και στο site της στην περιγραφή της κούκλας της ανέλυε την πιθανότητα ο γαλάζιος πρίγκηπας να είχε τάσεις νεκροφιλίας! Δεν είναι BJD όμως καθότι πορσελάνινες! Είναι όμως καταπληκτικές!

#20 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 17:40

Συγνώμη τότε... Πρέπει να τις μάθω καλύτερα...

Βρήκα αυτό το βίντεο που μπορεί να είναι ενδιαφέρον (το εψαξα για Rozen Maiden πιο παλιά και το βρήκα...)

http://www.youtube.com/watch?v=cd_BrAjuwio

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phoenix N: 06 Αύγουστος 2008 - 17:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#21 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 18:36

Ωραία κούκλα! Το βασικό για να τις ξεχωρίζεις, αφού δεν μπορείς να καταλάβεις το υλικό από μια εικόνα είναι πως οι BJDs έχουν γυάλινα (σαν αυτή στο video) ή ακρυλικά ματάκια που αλλάζουν και όχι ζωγραφιστά και πως έχουν κανονικές κλειδώσεις για να κάνουν σχεδόν ρεαλιστικές κινήσεις και πόζες!

#22 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 11:51

Aν ειναι δυνατον! Μεχρι και την Jolie! Βασικα τα ματια τους ειναι καπως αποκοσμα ομως ειναι πανεμορφες!Μηπως εχεις links απο site με photo gallery ιδιωτων?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#23 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 20:16

Βασικα τα ματια τους ειναι καπως αποκοσμα

Βρήκες ακριβώς τι με τρομάζει σε αυτές τις κούκλες...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#24 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 22:23

Aν ειναι δυνατον! Μεχρι και την Jolie! Βασικα τα ματια τους ειναι καπως αποκοσμα ομως ειναι πανεμορφες!Μηπως εχεις links απο site με photo gallery ιδιωτων?

Χιχι.. εμένα πάλι μ'αρέσουν πολύ, κυρίως γιατί τα έχουν σε τόσα χρώματα και σχεδια, πιο πολλά και από φακούς για ανθρώπους!! ¨οσο για galleries ιδιωτών, έβαλα μερικές σ'ένα post στην προηγούμενη σελίδα!

Ξέχασα και μια ακόμα επίσημη BJD που είχε βγει για το Chevalier D'Eon!
Posted Image

#25 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 14:32

Βρηκα μια customised super dollfie που ειναι ολα τα λεφτα.. Κυριολεχτικα ομως, γιατι το κοστος θα ηταν απλησιαστο..

Posted Image

Posted Image

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 17:04

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ σοβαροί οι λόγοι που δεν υπάρχουν αντιπροσωπευτικές τιμές, αλλά η αδερφή μου ενθουσιάστηκε, οπότε μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει που κυμαίνονται οι τιμές?
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#27 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 18:10

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ σοβαροί οι λόγοι που δεν υπάρχουν αντιπροσωπευτικές τιμές, αλλά η αδερφή μου ενθουσιάστηκε, οπότε μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει που κυμαίνονται οι τιμές?

450-600 δολάρια νομίζω είναι μια αντιπροσωπευτική τιμή για μια απλή κούκλα, χωρίς να είναι βαμμένη! Αν πας στα αντίστοιχα sites που έβαλα στη πρώτη σελίδα θα έχεις μια καλύτερη ιδέα για το κόστος!!

#28 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 13:49

Να ρωτησω αυτες μπορείς να τις βάψεις και μόνος σου αμα θες ,σωστα ? ή να τις αλλάξεις μακιγιαζ ?
Γιατι είναι πραγματικά υπέροχες:awww: θα'θελα να είχα μια !
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#29 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 14:30

Να ρωτησω αυτες μπορείς να τις βάψεις και μόνος σου αμα θες ,σωστα ? ή να τις αλλάξεις μακιγιαζ ?
Γιατι είναι πραγματικά υπέροχες:awww: θα'θελα να είχα μια !

Ναι, μπορείς να τις αγοράσεις άβαφτες και να πάρεις τις ειδικές μπογιές, πινέλα και sealants και να τις φτιάξεις μόνος σου. Επίσης μπορείς να πάρεις και τα κεφάλια χωριστά και να έχεις πολλά κεφάλια για ένα σώμα να πειραματίζεσαι (φτάνει να είναι τοθ ιδίου μεγέθους). Ακόμα και αν είναι ήδη βαμμένη, μπορείς να πάρεις το sanding paper, ένα είδος πολύ λεπτού γυαλόχαρτου και να το αφαιρέσεις. Είναι απίθανες!:wooi2:

#30 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 14:40

Ναι, μπορείς να τις αγοράσεις άβαφτες και να πάρεις τις ειδικές μπογιές, πινέλα και sealants και να τις φτιάξεις μόνος σου. Επίσης μπορείς να πάρεις και τα κεφάλια χωριστά και να έχεις πολλά κεφάλια για ένα σώμα να πειραματίζεσαι (φτάνει να είναι τοθ ιδίου μεγέθους). Ακόμα και αν είναι ήδη βαμμένη, μπορείς να πάρεις το sanding paper, ένα είδος πολύ λεπτού γυαλόχαρτου και να το αφαιρέσεις. Είναι απίθανες!:wooi2:

Αυτό με τα μεγέθη είναι κακό γιατί είναι δυσκολο να βρεις το σωστο ,που τις κοιτούσα στα sites που έχεις βάλει... είναι μπέρδεμα:sadist: ,αλλά τι να κανουμε τις έχω ερωτευτεί:lovulovu::lovulovu::lovulovu: ,έχω βαλει στόχο ζωης να αποκτείσω μια ,και αν γιατί χλωμό το βλέπω...:emptyonexg1:
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]