Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Προβλημα με τις συμμετοχες και με τις αλυσιδες


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 17 July 2008 - 13:31

Δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνω αυτό το θρεντ εδώ ή αν έχει γίνει κάποια παρόμοια συζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα.. Πάντως είναι ενα πρόβλημα που υπάρχει στο φορουμ και πιστέυω ότι θα έπρεπε να λυθεί ισως με κάποιο τρόπο....

Παρατηρώ τελευταία ότι πολλά μέλη του φορουν δεν έχουν συμμετοχες και πόσο χειρότερα δεν μπορούν και να πάρουν! είτε δεν μπαίνουν πολλά άτομα σε μια αλυσίδα για να γίνει κάποιος sub-d, είτε δεν μπορούν τα ίδια τα μέλη να κάνουν αλυσίδες, είτε φτιάχνουν αλυσίδες αλλα δεν υπάρχει αρκετή συμμετοχή για να ξεκινήσει! Αφίστε που όσο πάμε τα μέλοι στην διακήνηση των άνιμε όλο και λιγοστεύουν και δεν μιλάω επειδή είναι διακοπές και έχουν πάει στην παραλιά να λιαστούν οπότε δεν μπαίνουν στην διακήνηση...! Έχουμε γενικότερα απόλειες! βέβαια κάποιες δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε!....

Και ένα άλλο φαινόμενο που παρατήρισα είναι ότι λίγα μέλοι ξεκινάνε να ανοίξουν καινούργιες αλυσίδες με ανιμε που δεν εχουν διακηνηθεί γενικότερα και στο παρελθον! λίγα ατομα ψάχνουν να διακηνήσουν καινουργια ανιμε.. με συγχωρείτε αλλα νόμιζω ότι είμαι από τα λίγα άτομα που κάθοντε με τις ώρες στο anidb.net και ψάχνουν να βρουν καινούργια άνιμε και να τα διακηνήσουν! βέβαια εγώ το γουστάρω και το κάνω ( φυσικά τα θέλω και για πάρτυ μου αλλα μου αρέσει και να τα προσφέρω) πάντα προσπαθώ να βελτιώνω τις αλυσίδες με καινούργια πράγματα! για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω σκοπό να την πω σε κανεναν και πόσο μάλλον να κατηγορίσω κάποιον! απλως εγώ το βλέπω έτσι μπορεί να κάνω και λάθως!

Το θέμα είναι γενικότερο... εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει κάτι να γίνει για όλα τα μέλη για να είναι όλα ευχαριστημένα, αυτό μπορούν να το αποφασίσουν και οι υπεύθυνοι....
Δεν ξέρω θεώρισα σωστό να ανοίξω αυτό το θρεντ και θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας....

Edited by Animefrick, 17 July 2008 - 13:46.

[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#2 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 July 2008 - 14:02

Ο αριθμός των κατεχόντων ευρυζωνικών συνδέσεων είναι αισθητά μεγαλύτερος, άρα το ADN δεν αποτελεί πλέον μονόδρομο για ένα μεγάλο ποσοστό των μελών. Φυσιολογική η πτώση του ενδιαφέροντος, μόνο αλυσίδες με σπάνιο ή δυσεύρετο υλικό έχουν τύχη.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#3 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 17 July 2008 - 16:16

το ξέρω και έχεις δίκιο! δυστηχώς για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά θα μπορούσαν κάλιστα τα μέλη που κατεβάζουν να δημιουργίσουν καινούργιες αλυσίδες για να προσελκίσουν κόσμο και δεν σημαίνει ότι όποιος κατεβάζει βρίσκει και πάντα αυτό που θέλει αλλά εκτος αυτού καλιστα μπορεί να θέλει και άνιμε που να μην έχει το χρόνο να τα κατεβάσει ή κατεβάζει άλλα και να θέλει και περισσότερα από αυτα..... anyway όντως είναι και αυτός ένας λόγως!

EDIT: επίσης ρε παιδιά αν το πάμε έτσι όλοι όσοι έχουν συνδέσεις και κατεβάζουν μπορούν να φύγουν από το anime.gr αν το παμε έτσι θα το κλέισουε το φόρουμ στο τέλος γιατί δεν θα το χριαζόμαστε πλεον..... μόνο για να μιλάμε θα το χουμε....

Edited by Animefrick, 17 July 2008 - 16:21.

[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#4 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 17 July 2008 - 17:50

Εμ, μα αυτος ειναι ο σκοπος των forums, Animefrick, το να μιλαμε σε αυτα (αν και μη φοβασαι, επιτρεπεται και το χλιμιντρισμα :P ).

Κατα τ'αλλα το προβλημα με τις συμμετοχες ειναι οντως υπαρκτο και με ενοχλει και εμενα προσωπικα, αλλα δεν μπορουν να γινουν και πολλα πραγματα αφου λιγοι ειναι αυτοι που κανουν αλυσιδες, και οπως ειπες υπαρχουν και περιπτωσεις που για τον οποιονδηποτε λογο δεν πιανουν (χωρις βεβαια να ξεχναμε οτι ακομα και οταν δεν πετυχαινει μια αλυσιδα παραμενει αξιεπαινος ο/η distro της). Μην νομιζεις ομως οτι καθομαστε με σταυρωμενα χερια, ηδη σκεφτομαστε ενα συστημα που θα βοηθησει αυτους που δεν εχουν συμμετοχες εστω και λιγο.

Κατα τ'αλλα αν σκεφτειτε μια προταση που πιστευετε οτι μπορει να βοηθησει το ADN, ειστε παντα ευπροσδεκτοι να την διατυπωσετε στο thread Προτασεις Μελων Για Τη Βελτιωση Του ΑDN :tensai:


Παντως θα βοηθουσε το θεμα των "αποτυχημενων" αλυσιδων αν περισσοτερα μελη ποσταραν τι ζητανε στο Request Subforum του ADN.

Edited by Adventurer, 17 July 2008 - 17:57.

Posted Image

#5 Animefrick

Animefrick

    Anime Professional

  • Members
  • 696 posts

Posted 17 July 2008 - 19:13

το ξέρω ότι το φορουμ είναι για συζητήσεις αλλα προσφέρει και περισσότερα πραγματα από αυτό..... αυτό ενοουσα..... ( το χλιμιντρισμα αστο απέξω!) :P

Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα σκεφτήτε μπορεί ο εγκεφαλός σας να εχει καεί από τα άνιμε αλλα δουλεύει μια χαρά! :P

πρέπει κάτι να γίνει με αυτό το θέμα...
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....