Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Machine Head,my favourite band!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sasukina

sasukina

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 17 July 2008 - 11:58

machine head rule!what do u think??? :nbleed:
There is no wrong loving .
Posted Image

#2 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 17 July 2008 - 22:04

Eννοειτε ρε....
Αν εξαιρεσουμε κατι rap/nu metalιες που εχουν βγαλει ειναι απιστευτη μπαντα.......Εχουν παρει και εχουν ενωσει τα καλυτερα στοιχεια απο Pantera και Slayer .......

-Το Burn my Eyes και το The Blackening ειναι απο τους καλυτερους συγχρονους heavy metal δισκους και σιγουρα σημειο αναφορας και παραδειγμα για παρομοιες μπαντες στο μελλον.

-Εχουν φοβερη κιθαριστικη δουλεια.....περνανε ενα τρελο groove που δεν αφηνει το κεφαλι σου ακινητο ουτε λεπτο αλλα και οταν σολαρουν σου σηκωνεται η τριχα....

-Ο Rοb περα απο φυσιωγνωμια εχει και μια φοβερη φωνη με την οποια κανει οτι θελει απλα......και να τα χωσει μπορει(davidian,aesthetics of hate) και να δωσει μια πιο μελωδικη χροια μπορει(halo) και να μας αφηνει μαλακες με τους παπαδες που παιζει παραλληλα.....

Ε μονο Live δεν τους εχουμε δει αλλα θα γινει και αυτο(ναι ναι....)παντως μεχρι τοτε.....

LET FREEDOM RING WITH A SHOTGUN BLAST!!!!!!!!!!!
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#3 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 July 2008 - 22:15

Αν εξαιρεσουμε κατι rap/nu metalιες που εχουν βγαλει ειναι απιστευτη μπαντα


Εγώ απο την άλλη, γουστάρω και τις nu metal-ιές τους, αν και δεν νομίζω ότι το Bulldozer λόγου χάρη θα το έλεγε κανείς nu metal. Anyway, απο την λεγόμενη μεγάλη τριάδα των Η.Π.Α. της δεκαετίας του 90, δηλαδή απο τους Fear Factory - Machine Head - Pantera, αυτοί μάλλον παίρνουν τη δεύτερη θέση. Πολύ καλά φωνιτικά, γαμάτο μπάσο, αξιόλογα φωνιτικά, κάποιες φωρές μέτρια, άλλοτε εξαιρετικά (π.χ. Block στην εισαγωγή) και οι κιθάρες επίσης πορωτικές, αν και μου τι δίνει που έχουν τόσα solo.

Πάντως, ας έχει κανείς υπόψη του πως η μπάντα, ειδικά σε burn my eyes εποχής, δεν είναι τόσο thrash-άδικη όσο παρουσιάζεται και επιρροές απο π.χ. Korn υποβόσκουν σε όλο το ντεμπούτο τους.

Το Blackening δεν το έχω ακούσει ενώ το Through the ashes of the empire ελάχιστη προσοχή του έδωσα, οπότε μάλλον έχω χάσει επαφή μαζί τους.
Posted Image