Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Popeye The Sailor Man


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 07 July 2008 - 13:45

To Ποπάυ είναι ένα από τα αγαπημένα μου κόμικς. Επαίρνα συνέχεια αυτό που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, και πρέπει να έχω πάνω από 300 τεύχη. Σε σχέση με τα άλλα που διάβαζα μικρός, είναι το μόνο που μου αρέσει ακόμα. Είναι σουρεαλιστικό και άκυρο σε κάποιες στιγμές του, και αυτό το κάνει υπέροχο. Επιπλέον, τα τευχάκια περιείχαν ιστορίες από διάφορους σχεδιαστές, πράγμα που μεγιστοποιούσε την απόλαυση, καθώς βλέπαμε τον Ποπάυ από διάφορες απόψεις. Και η ελληνική μετάφραση είχε πολύ γέλιο, ειδικά τα ηχητικα εφέ, ουλπ, γκασπ, αρφ, σομπ, κλπ
Ξενέρωσα αφάνταστα στα τελευταία τεύχη, όπου ο Ποπάυ σταμάτησε να πλακώνει στο ξύλο τους κακούς, και έπερνε τηλέφωνο την αστυνομία για να τους συλλάβει, και ο Ρεβυθούλης άρχισε να φοράει κανονικά ρούχα.

@ PK πολύ έξυπνος ο τρόπος που το παρουσίασες. congrs man!:riiight:

Edited by Namida, 07 July 2008 - 14:07.



#17 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 07 July 2008 - 13:52

....ομως το να γραφεις προσβολες σε ενα φορουμ δεν σε τιμα ιδιεταιρα.

Όντως δεν είναι ιδιαιτερα τιμητικό.Και επειδή Chief_Chips βλέπω ότι δεν έχεις και ιδιαίτερη διάθεση για συζήτηση,αλλα μάλλον για να πουλήσεις μούρη προσβάλλοντας τα υπόλοιπα μέλη (αυτό λέγεται trolling από όσο ξέρω),επέτρεψε μου να σου υπενθυμίσω μερικά αποσπάσματα από τους κανόνες τους οποιος αποδέχτηκες κατά την εγγραφη σου:

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.

Να περνάτε καλά και να θυμάστε πως "this is teh Internet". Αυτός ο χώρος έχει φτιαχτεί για την δικιά σας ψυχαγωγία, ενημέρωση και διασκέδαση. Μην χαλάτε τις καρδιές σας

Αυτά τα ολίγα από μένα προς το παρόν,ελπίζω να μην χρειαστεί να σου υπενθυμίσει ξανά κάποιος mod τους κανόνες.

Συνεχίστε με την συζήτηση παρακαλώ:congrats:

#18 Chief_Chips

Chief_Chips

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 0 posts

Posted 07 July 2008 - 17:37

σορυ φιλε μου δεν ενουουσα το marketing του καρτουν αλλά την ιστορια με το σπανακι...
....ομως το να γραφεις προσβολες σε ενα φορουμ δεν σε τιμα ιδιεταιρα.

καλά ρε φίλε σε πρόσβαλα τωρά
εντάξει λέω ότι έχει λάθος αντί να πω λέεις βλακείες