Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Σβήνετε τα anime αφου τα δειτε;


  • Please log in to reply
388 replies to this topic

Poll: Σβήνετε τα anime , μετά που τα βλέπετε ; (381 member(s) have cast votes)

Σβήνετε τα anime , μετά που τα βλέπετε ;

  1. はい. (Ναι.) (36 votes [9.45%])

    Percentage of vote: 9.45%

  2. いいえ. (Οχι.) (207 votes [54.33%])

    Percentage of vote: 54.33%

  3. Εξαρτάται το anime (αν μου αρέσει ή όχι.) (138 votes [36.22%])

    Percentage of vote: 36.22%

Vote Guests cannot vote

#376 Naevan

Naevan

    Starting...

  • Members
  • 22 posts
  • LocationΘεσσαλονικη

Posted 06 August 2013 - 16:24

 Δεν υπαρχει δηλαδη το εψαξα και δεν το βρηκα οταν μιλαμε για το Fate zero.

Ρε κοπελα μου,το εψαξα και ΔΕΝ το βρηκα να δουλευει! Δεν θελω να ειμαι αγενης αλλα επιμενεις ενω σου λεω ξεκαθαρα οτι με "απλο" googlarisma δεν βρεθηκε αυτο που εψαχνα!. Ειχα μπει σε ολα τα σαιτ που ανεφερες ,baka bt,kat ph,pbt,animesuki και πολλααα αλλα,εψαχνα το επ. 6 κ 7 νομιζω,ειχα κατεβασει του [UTW],του [HorribleSubs],k allon ,και δεν μπορουσα να βρω σωστα,συγχρονησμενα subs! 

Μετα αφησα τα τορρεντ, πηγα http://www.animetake.com/fate-zero-episode-7/#ddlzβ και σε αλλα παρομοια σαιτ και μαντεψε τι,δεν δουλευε ουτε ενα λινκ.

 

Καποτε ειχα κατεβασει το Tsukihime και με το πρωτο τορρεντ που κατεβασα ηταν GG,. Δεν ισχυει σε ολα τα ανιμε ομως...ακομα και για το f/z που ειναι αρκετα διασημο

Και τελος,γενικα,πολλα ατομα δεν ειναι εξοικοιωμενα με το να κατεβαζουν τορρεντς ή να βαζουν υποτιτλους στο κατεβασμενο βιντεο. Δεν ειναι κατι δυσκολο προς θεου,αλλα το stream ειναι ενα κλικ ολο κ ολο.

 

(out of topic ξερω sorry,ηταν το τελευταιο)


Edited by Naevan, 06 August 2013 - 16:27.

Luv Story


#377 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 06 August 2013 - 16:42

"Fate/Zero torrent" στο google: 9/10 αποτελέσματα της πρώτης σελίδας δουλεύουν. Δεν έψαξες καλά ρε αγορίνα μου.



#378 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 August 2013 - 16:44

oh please....now, dont try to look like an idiot~

 

http://bakabt.me/170048-fate-zero-bd-1080p-utw.html


フカフカ

#379 Naevan

Naevan

    Starting...

  • Members
  • 22 posts
  • LocationΘεσσαλονικη

Posted 06 August 2013 - 17:10

1. Ναι ναι ξερω οτι κατεβασες και τα 9 αποτελεσματα του google τα δοκιμασες,βρηκες τελειους υποτιτλους και μετα ηρθες και μου εδωσες αυτη την απαντηση..οχ!η μηπως οχι!?

2.Απο αυτο το λινκακι που μουστειλες απο το bt πηγα να τα κατεβασω πρωτη φορα(αφου ειναι το πρωτο στο google) . Α) Δεν ηθελα ολη τν σεζον Β) Το τορρεντ ηταν υπερβολικα αργο,οταν θες να δεις το ανιμε ΤΩΡΑ και αυτο μετα απο μιση ωρα ειναι το 3,2%(και οχι δεν φτεει η συνδεση μου) λες ΟΧΙ 
Ετσι ΤΣΟΥΠ παμε στο στρεαμ γιατι ΤΩΡΑ θελω να δω fate zero οχι μεθαυριο. Με 140 seeds δεν πας πουθενα σε 20 giga torrent. Ετσι πηγα crunchyroll που ειχε μια χαρα ποιοτητα σαν κατεβασμενο και το απολαυσα εξισου καλα οπως οποιος αλλος,αφου εχει ποιοτητες απο 360p μεχρι και 1080p.


Luv Story


#380 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 August 2013 - 17:17

Καταρχας Νaevan ηρεμησε, ειπα για το Fate zero επειδη συζητουσαμε γι αυτό τωρα, οχι επειδη ηθελα να σε στησω σε καποιο εκτελεστικο αποσμασμα or smth. :P 

Κατα δευτερο λογο στα torrents υπαρχει η επιλογη να κατεβασεις συγκεκριμενα επεισόδια και οχι ολο το batch. Πληροφοριακα΄δε ο χρονος που θες για να κατεβασεις ενα επεισοδιο ειναι περίπου ιδιος με αυτον που θες για να φορτωσει το stream.

Tριτον σωστα συγχρονισμενα torrents υπαρχουν και στα τρια μερη που σου εδωσα, και ναι τα εχω δοκιμασει. :)
 

Όπως ειπε ο Dante όμως ειμαστε τραγικα O.T oποτε παρακαλω η κουβεντα να επιστρεψει στο θεμα. Για τα υπολοιπα pms/vms. :3



#381 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 August 2013 - 17:20

Peers: 322 peers - 283 seeders - 39 leechers

 

Δεν αμφαιβάλω στο ότι στο stream θα ξεκινίσεις να το βλέπεις πιο γρήγορα(αν και πανω κατω το ιδιο ειναι αν μιλαμε για 1 επ) αλλα οχι η ποιότητα δεν έχει καμια απολύτος σχέση με το BD, downloaded. βαλλε και το λαγκ που θα χει στρεαμ καθε τοσο αν δεν τρεχει καλα το internet,  και στη περίπτωση σου μαλλον ναι φτέει και η σύνδεση γιατι το συγκεκριμένο εγω σε μιση με μια μερα το χα κατεβασει. Αλλα απτην αλη δεν θες και βιαζεσαι κατεβασε σε χαμηλοτερη ποιότητα οχι BD να το δεις γρήγορα και υπάρχει και το Nyaa.eu επίσης που χει και ξεχοριστα τα επεισόδια.

 


Edited by GhostPrince, 06 August 2013 - 17:23.

フカフカ

#382 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 06 August 2013 - 17:25

Έλα έβαλα το torrent του 720p από bakabt. Σε 1:50 έπιασα μέγιστη ταχύτητα, σε 13 λεπτά από τη στιγμή που γράφω αυτό θα έχω το επεισόδιο.

 

Επίσης μπορείς να επιλέξεις ποια επεισόδια θέλεις. Εγώ π.χ. έβαλα μόνο το πρώτο για δοκιμή. Επίσης το ότι δεν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι από Horrible ή UTW είναι ψέματα/ανοησίες. Και ακόμα και αν ξέφυγε κάτι (που δεν το έχω δει ποτέ) θα το γράφουν σίγουρα στα σχόλια. Επίσης εκτός απο το 1080p που έδωσε ο άλλος δεξιά γράφει 720p και 480p για να διαλέξεις. Αυτά βέβαια μόνο για όσους ξέρουν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.

 

Μ'αρέσει που μετά από όλες τις χαζομάρες που έγραψες υιοθέτησες και επιθετικό τόνο με αυτούς που σου τα λένε σωστά.


Edited by Warchief, 06 August 2013 - 17:27.


#383 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 06 August 2013 - 17:27

140 seeds είναι υπέρ-αρκετά για τορρεντ .Και 50 να εχεις και 10 μια χαρά ξεπερνάς τα 500 kbps που θεωρώ καλή ταχύτητα.Βέβαια τώρα εσύ άμα περιμένεις να κατεβάσεις 20 Gb σε δύο ώρες, και full 24 mbps να έπιανες δεν θα το επιτύγχανες.Όσο για το ένα επεισόδιο ... το τορρεντ σε αφήνει να διαλέξεις ποια κομμάτια του αρχείου που έχει επιλέξει ,θες να κατέβουν.(Συγκεκριμένα αυτό το κάνεις εκεί που σε ρωτάει που θα το αποθηκεύσει ,άμα δεν το έχεις βρει)Επίσης υπάρχει και το  IRC πάντα για μονά επεισόδια.Πέρνα από το αντίστοιχο thread να μάθεις τι εστί IRC.

Τώρα όσο για τους υπότιτλούς... τι player χρησιμοποιείς?


Posted Image


#384 Naevan

Naevan

    Starting...

  • Members
  • 22 posts
  • LocationΘεσσαλονικη

Posted 06 August 2013 - 17:52

εε λιγο δυσκολο να απαντησω σε ολους μαζι..Αν νομιζεται οτι ηρθα με την διαθεση στυλ "ηρθα για να πω ψεματα και να τσακωθω με 5 ατομα ετσι" οκ τι να πω..
Επισης,δεν ειχα επιθετικο τονο,εσυ με φουντωσες λεγοντας με αγορινα μουκαι  τα δικα σου,αν δεις προηγουμενα ποστ κανονικοτατα μιλουσα.Αποτι εχω καταλαβει τα seeds νομιζω δεν ειναι παντα σταθερα ετσι δεν ειναι? Ισως οταν το κατεβαζα στις 19 ιουλιου(εχω ολοκληρο ιστορικο με σαιτς π εμπενα για να βρω το 6ο επισοδειο,δεν λεω "ανοησιες") να ηταν ποιο λιγοι. Αυτο που μπορουσα να επιλεξω τα αρχεια τωρα το ειδα ευχαριστω! Δεν τωχε παρει τ ματι μ επειδη συνηθως κατεβαζω ενα συμπαγες πραμα οπως ταινιες/games και δεν ειχα σκεφτει να αποκλεισω κατι. Στα υπολοιπα επιμενω ,κ οχι δεν ειναι τοσο σωστα αυτα που λες warchief. Πριν εδειξα Link sthn iristella με το σαιτ που δεν ειχε κανενα link ζωντανο..Εχω κιαλλα,αλλα δεν εχει νοημα να συζηταμε αλλο το θεμα

Zenith χρησιμοποιω vlc kai divx(πιο σπανια)

Οφειλω ενα συγγνωμη για την διαταραχη στην iristella, αλλα πραγματικα,ψεματα δεν ειπα,ειχα βρει μετα απο λιγο ψαξιμο μονό βιντεο το"[UTW]_Fate_Zero_-_06_[h264-720p][B5995405]" και το " [HorribleSubs] Fate Zero - 06 [720p]" αλλα δεν μπορουσα να βρω subs...ταχω ακομα στον καδο ανακυκλωσης :P


Αnyway αυταα..
(Πληροφοριακα,εχω σπασει το δεξι μ χερι κ τοσες ωρες γραφω μονο με το αριστερο και ποναει :beaten:  :P  )


Edited by Naevan, 06 August 2013 - 17:56.

Luv Story


#385 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 06 August 2013 - 18:03

Καλά δες το ποστ σου πάνω με τα "κοπέλα μου" τα "μάντεψε" και αυτά. Το αγορίνα μου τι σε πείραξε αν το κοπέλα μου είναι οκ;

 

Στο bakabt ακόμα και λιγότερο δημοφιλείς σειρές κατεβαίνουν μια ζωή με πλήρη ταχύτητα. Πόσο μάλλον το Fate/Zero και πόσο μάλλον μόλις ένα χρόνο μετά από την προβολή του.

 

Πες λίγο ποια δεν είναι σωστά ακριβώς από αυτά που είπα. Το θέμα έχει νόημα να το συζητάμε όσο συνεχίζεις τις ανακρίβειες.

 

Εν ολίγοις είτε πουλάς δράκο είτε δεν ξέρεις να δουλεύεις ούτε torrents ούτε βίντεο. Ίσως θα ήταν πιο φρόνιμο να ελέγξεις τη δική σου αναπηρία πριν φουντώσεις με άλλους.



#386 Naevan

Naevan

    Starting...

  • Members
  • 22 posts
  • LocationΘεσσαλονικη

Posted 06 August 2013 - 18:18

 

 

Εν ολίγοις είτε πουλάς δράκο είτε δεν ξέρεις να δουλεύεις ούτε torrents ούτε βίντεο. Ίσως θα ήταν πιο φρόνιμο να ελέγξεις τη δική σου αναπηρία πριν φουντώσεις με άλλους.

Δες λιγο πιο πισω . Το μαντεψε ειναι προκλητικο? Και την ειχα παρεξηγησει γιατι παρερμηνευσα τα λεγομενα της. Μου εξηγησε πως το εννοουσε ,της ζητησα συγγνωμη.

Δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη να συνεχισω την συζητηση ,αλλα με προκαλεις. Πουλαω "δρακο"? Κοιτα λιγο τον εαυτο σου. Δεν φουντωνω μονος,εσυ το εκανες αυτο και αποτι βλεπω το συνεχιζεις. Δεν πα να σου στειλω ολα τα σαιτ που πηγα,εσυ εκει,λες και ηξερα να αποκλειω φακελους απο τα τορρεντ. Επειδη ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ επρεπε να τρεξω σε αλλες πηγες. . Μια χαρα τα δουλευω τα τορρεντς,βεβαια δεν ειμαι επιστημονας σαν και εσενα που εχει εξασκησει την τεχνη του τορρεντ για αιωνες και εχει καταρτηση phd  αλλα κατι κανω και γω.
Τον γυψο τον βγαζω αυριο.Μια χαρα ξερω να φροντιζω τον εαυτο μου,εσυ προς το παρον φροντισε τους τροπους σου και μετα ξαναμιλαμε. Οτι θες απαντα  απο private ,για να μην χαλαμε αλλο το topic.


Edited by Naevan, 06 August 2013 - 18:28.

Luv Story


#387 Pirate King

Pirate King

    Anime Freak

  • Members
  • 429 posts

Posted 06 August 2013 - 18:25

Οφειλω ενα συγγνωμη για την διαταραχη στην iristella, αλλα πραγματικα,ψεματα δεν ειπα,ειχα βρει μετα απο λιγο ψαξιμο μονό βιντεο το"[UTW]_Fate_Zero_-_06_[h264-720p][B5995405]" και το " [HorribleSubs] Fate Zero - 06 [720p]" αλλα δεν μπορουσα να βρω subs...ταχω ακομα στον καδο ανακυκλωσης :P


Από την στιγμή που έχει μπροστά [team name] σημαίνει ότι αυτό το αρχείο είναι το anime με τους υπότιτλους καμένους πάνω αν δεν μπορείς να τους δεις σημαίνει ότι σου λείπουνε τα απαραίτητα codes.

#388 Naevan

Naevan

    Starting...

  • Members
  • 22 posts
  • LocationΘεσσαλονικη

Posted 06 August 2013 - 18:34

Από την στιγμή που έχει μπροστά [team name] σημαίνει ότι αυτό το αρχείο είναι το anime με τους υπότιτλους καμένους πάνω αν δεν μπορείς να τους δεις σημαίνει ότι σου λείπουνε τα απαραίτητα codes.

Δεν ειχε τπτ αλλο μαζι το τορρεντ ειχε μονο αυτο το βιντεο ουτε .srt oute .ass μζ του :S

Παιζει ναφτεγε και το player δλδ?


Luv Story


#389 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 August 2013 - 18:38

this is a line. do not cross it.

 

 

Παιδιά συνεχίζουμε να είμαστε off-topic. Τα επόμενα ποστ εκτός θέματος θα γίνονται delete πάραυτα, yhbw.

 


Παιζει ναφτεγε και το player δλδ?

 

 

Όχι ακριβώς. Συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια οι υπότιτλοι για anime να βρίσκονται μέσα στο αρχείο video που κατεβάζεις, δεν τους βρίσκεις ξεχωριστά ~ όπως συμβαίνει με ταινίες για παράδειγμα. Απλά επιλέγεις από τον player σου τους υπότιτλους που θέλεις. Αν χρησιμοποιείς τον VLC, αυτός υποστηρίζει τόσο SubStation Alpha υπότιτλους, όσο και απλούς SubRip Text.

 

Ένα επίσης ενδιαφέρον εργαλείο αν κατεβάζεις και βλέπεις fansubs είναι το CCCP που περιλαμβάνει όλους τους codec που μπορεί να χρειαστείς όπως και σχετικούς media players.

 

 

Τέλος συζήτησης plz.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.