Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16944 replies to this topic

#16846 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 18 May 2023 - 22:56

1084

https://tcbscans.com/chapters/7369/one-piece-chapter-1084

Μονο το τελευταιο πανελ αξιζε imo

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16847 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 20 May 2023 - 10:57

Παιδια η Imu ειναι παιδακι.. δειτε το υψος της συγκριτικα με την κολωνα στο δωματιο και τον θρονο π καθεται.. ο οντα εβαλε ενα τεραστιο στέμμα για να μας μπερδεψει...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16848 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 May 2023 - 10:15

Ακυρο, αλλα θυμαμαι κατι συζητησεις επι συζητησεων για το πως ο Οντα δεν σεβαστηκε τους αναγνωστες του manga του με το gear 5 και οτι θυμιζει Τομ εντ Τζερι και καποιοι παρεξηγηθηκαν εδω μεσα. Μολις διαβασα συνεντευξη του που λεει οτι ηξερε πως θα ξενερωσει τους αναγνωστες του και οτι το προτυπο του για την μαχη με τον Kaido ηταν ο Tom and Jerry...

 

Απλα ηθελα να το αναφερω αυτο γιατι ειχε γινει ο κακος χαμος και πηγαν καποιοι να με βγαλουν τρελο.

 

Spoiler:

 

Συμφωνω με οσα λετε αλλα για εμενα το G5 ετσι οπως εγινε ηταν εγκλημα. Θα μπορουσε στην τελικη να εχει το ιδιο ακριβως design δημιουργικες κινησεις με επηρεασμο του περιβαλλοντος κτλ χωρις το στροβιλο αλα Ταζ και το toon force. Μου βγαζει λες και ο Oda βαρεθηκε να φτιαχνει σοβαρες μαχες και ειπε να βαζει random δυναμεις στον Λουφι χωρις καμια συνοχη και ο τροπος που συμπεριφερεται ο Λουφι μοιαζει εντελως τρελος. Δεν ξερω αν το παρατηρησε κανεις, αλλα τα γυαλια που εβαλε τα ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ. Toon force κανονικοτατο. Και καθομαστε και μιλαμε σοβαρα.

 

Η δυναμη του Luffy, οταν αυτη ειναι να κανει τον κλοουν μεσα στην μαχη, διαμορφωνει και το υφος των μαχων. Σε μια μαχη ΠΑΝΤΑ θα πρεπει να υπαρχει η κορυφωση που θα πρεπει να δημιουργει εντονα συναισθηματα. Εντονο συναισθημα δεν ειναι το γελιο, που δεν προκαλει γελιο (αν γελασες εσυ με κατι απο αυτα που κανει τρυπα μου την μυτη), αλλα το σοβαρο δραματικο υφος που θα δειχνει την προσπαθεια του Luffy να ξεπερασει το εκαστοτε εμποδιο. Με τον Kaido, τον υποτιθεμενο δυνατοτερο ανθρωπο στο pirate world, δεν αισθανθηκαμε κατι τετοιο γιατι ο Luffy εκει που θα επρεπε να ουρλιαζει απο την υπερπροσπαθεια αυτος γελουσε και εκανε τον κλοουν.

 

Εισαι ο Oda, εχεις αφιερωσει 25 χρονια να χτισεις εναν κοσμο τοσο λεπτομερη και περιπλοκο για να μας δειξεις κατι συγκεκριμενο. Οτι ο Luffy θα δεινοπαθησει για να φτασει στο τελος, θα αντιμετωπισει τεραστια εμποδια και υπερκακους που θα τον φτασουν στα ορια. Πρεπει να μας δειξεις δηλαδη αυτο που μας δειχνεις 25 χρονια, εναν Luffy να μας ανατριχιαζει σε καθε μαχη που φτανει στα ορια του. Και μας δινεις το gear 5; Που ο Kaido του κανει τις δυνατοτερες επιθεσεις του και αυτος γελαει; Που ο Sentomaru πεθαινει και αυτος γελαει;;; Δεν βρισκω καμια λογικη σε αυτο συγγνωμη! Και μονο που γραφεις οτι τους κερδισε λες και ειναι παιχνιδι, δειχνει ποσο ΛΑΘΟΣ ειναι το gear 5. Εγω δεν το θεωρω παιχνιδι το να κερδισεις τον Kaido. Ο Oda προφανως το θεωρει. Αποδειξη οτι υποτιμαει την δουλεια που εχει χτισει με ιδρωτα και κοπο τοσες δεκαετιες.

 

Ειδικα το παραδειγμα που μου εφερες οτι καποιος νακαμα θα ειναι χτυπημενος και αυτος θα γελαει μου εφερε ταση προς εμμετο. Μου περιεγραψες εναν εφιαλτη που ετσι οπως εχει δημιουργησει το g5 δεν τον θεωρω απιθανο...

 

Για να στο πω πιο απλα. Αν το One Piece ξεκινουσε με αυτο το υφος στις μαχες, αλα παιδικο cartoon, περα οτι δεν θα ειχε την ιδια απηχηση, θα συνεχιζε να παιζει στο foxbox στην Αμερικη. Και ο νοων νοειτω...

 

 

 Και εδω το σχολιο του Angel.tze που εκανα την συζητηση.

Σορρυ για τον τονο μου, αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι δεν το "πιανετε" καθολου το νοημα του Oda και ετσι μου βγηκαν τα ωμα αισθηματα, μετα απο τοσο μεγαλη επενδυση που εριξα στο εργο, διαβαζοντας τοσα πολλα κεφαλαια (και εσεις το ιδιο κανατε). Εννοειται πως ειμαι μεσα για συζητηση, να καταλαβω τι ακριβως σας χαλαει τοσο πολυ που πρεπει να αναφερθει καθε εβδομαδα (με αφορμη το gear 5) και να γινει η ιδια ενοχλητικη συγκριση με τα looney tunes, με υποτιμητικο τονο που δεν αξιζει ΟΥΤΕ το one piece ΟΥΤΕ τα looney tunes ΟΥΤΕ οποιοδηποτε αλλο καρτουν παλιο ταιριαζει εδω.

 


Edited by Kaidou, 25 May 2023 - 10:40.

image.jpg


#16849 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 25 May 2023 - 12:37

Είχα διαβάσει και εγώ παλιότερα μια συνέντευξη του Oda, στην οποία λίγο ή πολύ έλεγε ότι ήξερε πως κάποιοι αναγνώστες θα απογοητεύουν, αλλά εκείνος αποφάσισε να προχωρήσει με τη δική του ιδέα έτσι κι αλλιώς. Αυτό είναι διαφορετικό από το να προσπαθεί εσκεμμένα να τρολλάρει τους πάντες απλά επειδή έτσι. Ο Oda πάντα είχε σοβαρές μάχες, με δυνατές εντάσεις κλπ. Απλά συνολικά το one piece ποτέ δεν έγινε *υπερβολικά* σοβαρό, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και μου βγάζει νόημα το σκεπτικό του, γιατί φαίνεται πως σαν συγγραφέας είναι λίγο χαριστικός στους χαρακτήρες του. Σαν να τείνει να δίνει την καλύτερη δυνατή τροπή, σαν να μην θέλει να στενοχωρήσει αναγνώστες ή τον εαυτό του. Σαν να θέλει να το κρατήσει ανάλαφρο κατά κάποιον τρόπο, πάρα τα τεράστια stakes που χτίζει συνεχώς.

Επίσης, δεν είπα ποτέ ότι η μάχη δεν ήταν βασισμένη σε παλιά καρτούν, μάλιστα το ήξερα ότι το μοντέλο ήταν συγκεκριμένα το Τομ και Τζέρι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι η σύγκριση έμοιαζε υποτιμητική για τα παλιά καρτούν, σαν να ήταν γελοία και παιδιάστικα επειδή είχαν αυτες τις υπερβολικές εκφράσεις και αψηφούσαν την φυσική (:P). Αν δεν άρεσε το gear 5, πάσο, not much we can do about it. Απλά εγώ έχω την εντύπωση πως ο Oda ήθελε να το κάνει έτσι εξαρχής και απλά δεν πτοήθηκε από την πιθανή κριτική των φανς. Και δούλεψε, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην πλειοψηφία των φανς άρεσε απ'οσα έχω δει (ίσως στην Ιαπωνία να αντιμετωπίστηκε πιο αρνητικά? Δεν ξέρω).

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#16850 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 25 May 2023 - 14:46

Δεν νομίζω ότι άρεσε στην πλειοψηφία αλλά περσινά ξινά σταφύλια το G5 δεν θα ξανα διαφωνήσουμε για αυτό. 

Zemac ο Oda έχει πει ότι κάνει πάρα πολλές φορές λάθος με τα ύψη των χαρακτήρων και να μην δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Im θα είναι καρικατούρα λογικά αλλά Oda αλλά δεν νομίζω να είναι παιδάκι;

Απόψεις για Lili; Επίσης δείτε το βιντεάκι του Artur για το chapter γενικά από τους πιο καλους youtubers για one piece ειδικότερα για Void Century. Αν και κλέβει πολλά theories από Ιάπωνες για όσους δεν ξέρουν είναι καλή εναλλακτική.



#16851 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 27 May 2023 - 01:58

Το Wano είχε τόσα πολλά προβλήματα σαν arc,που το πως μοιάζει το Gear 5 είναι πολύ χαμηλά στην λίστα με το τι με ενόχλησε. Από την στιγμή που ήταν ξεκάθαρο ότι θα χάσει ο Kaidou και ας μην έχει πολλή λογική αυτό, το πως είχε πολύ λίγη σημασία.

 

Αν έχει κάτι περισσότερη σημασία για το gear 5 είναι το γεγονός ότι αποτελεί παραδοσιακό out of nowhere shonen powerup asspull, και όχι το ότι μοιάζει καρτουνίστικο.



#16852 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 May 2023 - 12:52

Μα το θεμα σου με το αδικαιολογητο power up στον πυρηνα του εχει αμεση σχεση με το καρτουνιστικο χαρακτηρα του Λουφι στο G5 που δεν αρεσει σε εμενα (και πολλους αλλους). Εμενα δεν με ενδιαφερει το πως φαινεται το gear 5, αλλα το γεγονος οτι κανει σαν looney tune του δινει δυναμεις toon force που ειναι οτι πιο σπασμενο υπαρχει γενικα. Το γεγονος οτι μπορει να κανει οτι γουσταρει ειναι απιστευτη δυναμη.


Edited by Kaidou, 28 May 2023 - 13:18.

image.jpg


#16853 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 30 May 2023 - 01:18

Δεν ξέρω.

Δεν νομίζω ότι εάν το Gear 5 ήταν σοβαρό και μεταμόρφωνε τον Luffy σε ας πούμε "σοβαρό" sun avatar λες και είναι σούπερ σάγιαν, θα άλλαζε το ότι ήταν asspull ώστε να ξεφύγει ο Oda από μια αδύνατο να βγει αλλιώς κατάσταση. Όπως και αν έχει, το Wano όσο μέτριο και να ήταν, δεν μπορώ να πω ότι με πείραξε ιδιαίτερα. Ήταν καλύτερο από τα προηγούμενα, είχε κάποια καλά στοιχεία, και τώρα πάμε για άλλα.

 

Για το τωρινό saga έχω πολύ hype, με μια επιφύλαξη. Με εξαίρεση τον Blackbeard, o Oda περίμενε μέχρι τώρα ώστε να βάλει ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ πέρα από τους Strawhats να σταματήσουν να κάθονται και να κοιτιούνται για δυο chapters τον χρόνο και να κάνουν κάτι ουσίας. Εάν το συγκεκριμένο saga δεν τελειώσει τουλάχιστον όταν θα πατάω τα 40, θα φανεί πολύ rushed με τον όγκο πλοκής που έχει να διαχειριστεί. Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά μέχρι στιγμής έχουμε neo-yonko, revolutionaries, marines, την World Government, τον Xebec, και το κυνήγι για το One Piece να τρέχουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Για άλλη μια φορά, οι Strawhats καταλήγουν να είναι το λιγότερο ενδιαφέρον plot front της σειράς.

 

Και μιλώντας για τον Blackbeard, είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της σειράς πλέον. Ένας τύπος που σε μια ιστορία με πειρατές, είναι ο μόνος που μοιάζει με πειρατή, συμπεριφέρεται σαν πειρατής, περνάει καλά και δεν έχει κάνει τίποτα άλλο κατά την διάρκεια της σειράς από το να μαζεύει win after win εις βάρος των καλών. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όσον αφορά το "finding One Piece" storyline είναι ο main antagonist, οπότε έχουμε να περάσουμε καλά για πολύ καιρό ακόμα. Το γεγονός ότι έκανε μαύρο στο ξύλο τον Law, έναν χαρακτήρα που δεν μου αρέσει καθόλου είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.


Edited by Osama Bin Laden, 30 May 2023 - 01:19.


#16854 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 311 posts

Posted 31 May 2023 - 17:38

1085 The Death of Nefertari Cobra (TCB Scans)



#16855 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 31 May 2023 - 21:56

Αυτά τα τσαπτερ είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Πίστευα θα μας αφήσει στο περίμενε ο Όντα αλλά δίνει πράγμα.

#16856 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 01 June 2023 - 21:56

Δεν κατάλαβα τι έγινε με τους Gorosei. O Sabo προσπάθησε να τους κάνει αιφνιδιαστικό one-hit KO, τους ρίχνει κάτω και αυτοί χρησιμοποιούν κάποιο ability για να γίνουν σαν σκιές;


Edited by Osama Bin Laden, 01 June 2023 - 21:58.


#16857 AnimeWeed

AnimeWeed

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 02 June 2023 - 02:51

Ωραιο τσαπτερ,εχει παρει τετοιον δρομο που δεν ξερω ποιος θα ειναι τελευταιος κακος

Δεν καταλαβα βεβαια γιατι δεν ενιωσε κανενας την παρουσια του σαμπο...θεωρητηκα ειναι δυνατοι χαρακτηρες...

Η ιμου νομιζω επιβεβαιωθηκε οτι ειναι απο πολυ παλια
Τωρα το τι εγινε με τους γκορουσι δεν καταλαβα τι δυναμης εχουν...
Εγω πιστευω ή θα δουμε surprise και θα εχουν νεα κατηγορια φρουτου που δεν ειχαμε ξανα ακουσει ή με κατι ελεφαντες κοτες που ειδα κτλπ υποψιαζομαι mythican zoan καποιον θεων

#16858 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 June 2023 - 10:44

Δεν κατάλαβα τι έγινε με τους Gorosei. O Sabo προσπάθησε να τους κάνει αιφνιδιαστικό one-hit KO, τους ρίχνει κάτω και αυτοί χρησιμοποιούν κάποιο ability για να γίνουν σαν σκιές;

Ο Oda εχει δυο devil fruit. Το Silhouette Silhouette no mi και το Offscreen Offscreen no mi...


image.jpg


#16859 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 02 June 2023 - 20:37

Δεν κατάλαβα τι έγινε με τους Gorosei. O Sabo προσπάθησε να τους κάνει αιφνιδιαστικό one-hit KO, τους ρίχνει κάτω και αυτοί χρησιμοποιούν κάποιο ability για να γίνουν σαν σκιές;

Νομίζω φρούτα είναι. 



#16860 AnimeWeed

AnimeWeed

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 02 June 2023 - 22:49

Η λιλι θα μπορουσε να ειναι και η ζουνισα