Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16944 replies to this topic

#16066 Dio Brando

Dio Brando

    Dark Will

  • Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 April 2019 - 05:01

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την δραματουργία του Όντα σε αυτά τα chapters, (μπορεί να είναι θέμα διαφορών Ιαπωνίας-Ελλάδας) αλλά η ουσία είναι ότι δεν μπορώ να συγκινηθώ και να νιώσω άσχημα για έναν τύπο που πούλησε την κόρη του.

 

Λαθος αντιλαμβανεσαι τη σκηνη. Δεν το κανει για να νιωσεις ασχημα, το κανει για να ενδιαφερθεις για το ποιος ειναι και τι εχει να πει.


Spoiler:

#16067 Dio Brando

Dio Brando

    Dark Will

  • Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 April 2019 - 05:05

Γενικά ο Oda φαίνεται να εχει χωρίσει τους δευτερεύοντες χαρακτήρες σε plot relevant και όχι plot relevant. Ετσι, η BM, o Kaidou και τα πληρώματά τους δεν είναι plot relevant, άρα μπορούν να γίνουν λιγάκι "fodderize" ενω όλοι αυτοί που ανέφερες είναι, άρα θα τους προσέξει περισσότερο, το οποίο αν ισχύει είναι κακό writing και είναι κάτι που κριτικάραμε τον Kubo του Bleach, συγγραφέα πολύ χείροτερο από τον Oda, επειδή το έκανε όλη την ώρα με τους κακούς και τους δεύτερους χαρακτήρες.

 

Αυτό μου θύμισε και κάτι άλλο που low-key με ενοχλεί. Το γεγονός ότι οι πληροφορίες για διάφορα κομβικά σημεία της σειράς μας δίνονται με το σταγονόμετρο, αν μας δίνονται, παρ'όλο που πλέον δεν υπάρχει σεναριακός λόγος για να μην τα ξέρουμε. Αναφέρομαι σε πράγματα όπως το D., που κάποτε δεν μπορούσαμε να μάθουμε τι σημαίνει επειδή οι πρωταγωνιστές (των οποίων το POV ακολουθούμε) δεν είχαν συναντήσει κανένα που να ξέρει τι σημαίνει, αλλά πλέον ξέρουν ΟΛΟΙ εκτός από τους Strawhats και εμάς επειδή... λόγοι. Jesus, Ο LAW ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ STRAWHATS ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ARCS. 

 

 

Παλι λαθος. H Mom αμα δεν ηταν σημαντικη ο Oda θα την καθαριζε στο προηγουμενο αρκ. Δεν θα την εφερνε στο Wano. Ο Kaido δεν θα ηταν ο δυνατοτερος χαρακτηρας της σειρας ουτε ο βασικος κακος σχεδον ολου του παρτ 2 αμα δεν ηταν Plot relevant.

 

Επισης το Wano ειναι το μερος που δημιουργηθηκαν τα poneglyphs και μεσα στη χρονια θα εχουμε το flashback ενος απο τους πιο σημαντικους backstory characters που εχουν εμφανιστει στη σειρα.

 

Ο Law επισης δεν ξερει τι σημαινει το D.


Spoiler:

#16068 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 30 April 2019 - 05:50



Δεν συμφωνω καθολου με αυτα που γραφεις εδω. To Wano ειναι το αρκ που ο ιδιος ο Oda ειπε οτι ηθελε να το ζωγραφισει εδω και πολλα χρονια καθως ειναι βασισμενο στη πατριδα του. Και οταν το Dressrosa arc και το WCI ηταν τοσο μεγαλα ε τοτε το Wano θα ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι ειναι το climax ολου του παρτ 2. Ολα τα αρκς του παρτ 2 μας φερανε εδω, στη τελικη μαχη με τον Kaido που ο ιδιος ο Oda του εχει δωσει τρομακτικο hype καθως ειναι βασισμενος στα δυο πιο δυνατα μυθικα τερατα της Ιαπωνιας. Το μονο κακο σε αυτο το αρκ ειναι που επρεπε να εμφανισει αλλη μια πριγκιπισσα, τιποτα αλλο. Ειναι ισως το μονο αρκ μετα απο το Skypeia που ο Oda πραγματικα δεν βιαζεται να δειξει πραγματα χτιζοντας το σιγα σιγα.

 

Ακόμα χειρότερα τότε. Εάν αυτό είναι το καλύτερο γράψιμο που μπορεί να κάνει ο Oda πλέον τότε χαιρετίσματα. Η κριτική μου δεν έχει να κάνει με το ότι το Wano είναι μεγάλο, αλλά με το ότι το Wano δεν έχει σασπένς. Οι καλοί είναι παντοδύναμοι, οι κακοί είναι της φάπας, η αίσθηση του κινδύνου είναι ανύπαρκτη και αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει εναντίον του πληρώματος ενός yonko μέσα στο ίδιο του το "σπίτι". Με αυτούς που έχουν νικήσει μέχρι να έρθουν εδώ, κανένας πέρα από τον ίδιο τον Kaido δεν είναι legit απειλή.

 

Επίισης, το γεγονός ότι οι "καλοί" που έχουν συναντήσει οι Strawhats είναι μονοδιάστατοι βαρετοί χαρακτήρες από αυτούς που ο Oda μας έχει γράψει άπειρες φορές. Για χιλιοστή φορά στην σειρά έχουμε κακούς δικτάτορες/βασιλιάδες που έχουν καταλάβει την εξουσία σε ένα νησί και τους Straw Hats μαζί με τους καλούς να προσπαθούν να τους ρίξουν. Οι Strawhats γιατί είναι πειρατές, είπαμε; Ας αρχίσουν το δικό τους Revolutionary Army, τα έχουν πάει καλύτερα εναντίον κακών κυβερνήσεων μέχρι στιγμής από το O.G. Revolutionary Army...

 

 

 

Παλι λαθος. H Mom αμα δεν ηταν σημαντικη ο Oda θα την καθαριζε στο προηγουμενο αρκ. Δεν θα την εφερνε στο Wano. Ο Kaido δεν θα ηταν ο δυνατοτερος χαρακτηρας της σειρας ουτε ο βασικος κακος σχεδον ολου του παρτ 2 αμα δεν ηταν Plot relevant.

 

 

 

Κρίνω και σχολιάζω αυτό που διαβάζω. Η πρόθεση σε πάει μέχρι την μέση, αλλά αν η εκτέλεση είναι χάλια μένεις εκεί. Η Big Mom ήταν και είναι απογοήτευση στο δικό της αρκ, για έναν από τους τέσσερις δυνατότερους πειρατές στον κόσμο, και η  το πλήρωμά της ήταν ένα μάτσο καραγκιόζηδες που δεν έκαναν τίποτα. Οπότε, θα λάβω υπόψην μου το πως χειρίστηκε έναν yonko και θα υποθέσω ότι δεν θα χειριστεί ούτε τον άλλο καλά. Δεν με ενδιαφέρει το πόσο πλέκει τα εγκώμια του Kaido. Ο Doflamingo και ο Katakuri μου έδειξαν ότι οι τελικές μάχες του Oda τα τελευταία arcs είναι από κακές ως μέτριες, οπότε περιμένω και η μάχη με τον Kaido να είναι από κακή ως μέτρια.

 

 

 

Επισης το Wano ειναι το μερος που δημιουργηθηκαν τα poneglyphs και μεσα στη χρονια θα εχουμε το flashback ενος απο τους πιο σημαντικους backstory characters που εχουν εμφανιστει στη σειρα.

 

 

 

Τέλεια. Δεν είναι σχετικό με αυτό που έγραψα και που έκανες quote. Μπορώ να κριτικάρω το πως όλο το υπόλοιπο αρκ είναι για πέταμα εκτιμώντας το background lore που θα μάθουμε.

 

 

 

Ο Law επισης δεν ξερει τι σημαινει το D.

 

 

 

Οκ, fair enough. Είχα την εντύπωση ότι ο Corazon που ήξερε του είχε πει όταν ήταν μικρός. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι σχεδόν όλοι φαίνεται να ξέρουν πέρα από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και πως το γεγονός ότι δεν ξέρουμε δεν έχει λογική πλέον.



#16069 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 30 April 2019 - 22:58

Χωρίς να μπλέκω ιδιαίτερα σε λεπτομέρειες τα 2 κυρίως θέματα του One Piece τα τελευταία χρόνια είναι το bloating των arc με χαρακτήρες και μικροιστοριούλες που χαλάνε το pacing και το rounding up του ark και 2ον η έλλειψη κάποιας δυνατής απώλειας ή setback να ανεβούν λίγο τα steaks.Το πρώτο γίνεται πιστεύω λόγω κυρίως ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι στον Oda και ο ίδιος που το σκέφτεται περισσότερο σαν epic και σαν τελειωμένο έργο με πολύ lore και φυσικά την ικανοποίηση της φαντασίας του αλλά σε weekly βάση το ρίχνει κάπως σε θέμα ενδιαφέροντος.Στο 2ο σκέλος πιστεύω θα το κάνει αλλά επίσης ότι έχει αργήσει και γενικότερα μπορούσε να πάει κάπως καλύτερα κάποια πράγματα αλλά το αστείο είναι ότι παρά αυτές τις αδυναμίες το OP το εκτιμώ περισσότερο όσο περνάει ο χρόνος γτ κάθε τι σχεδόν καινούριο διαβάζω χαλάει και σε μεγάλο βαθμό πολύ πιο γρήγορα από όσο θα πρέπε και χωρίς να έχει φτάσει τα heights που έχει φτάσει το OP και άλλα manga παλαιότερα, big 3 θα λέμε και θα κλαίμε.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#16070 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 311 posts

Posted 10 May 2019 - 09:07

Chapter 942 - Yasuie Shimotsuki, Daimyo of Hakumai (mangastream)

Chapter 942: The Daimyo of Hakumai, Shimotsuki Yasuie (jaiminisbox)

Break την άλλη βδομάδα


Edited by maarinos, 10 May 2019 - 09:09.


#16071 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 10 May 2019 - 10:53

Καιρό είχα να συγκινηθώ με το OP chapter. Ναι έκανε το στόρυ αργό αλλά πιστεύω ότι άξιξε τον κόπο.



#16072 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 311 posts

Posted 24 May 2019 - 08:14

Chapter 943: SMILE (jaiminisbox)

Chapter 943: SMILE (mangastream)



#16073 Usopp MZ

Usopp MZ

    The COOL-GUY

  • Members
  • 492 posts

Posted 24 May 2019 - 10:22

Και έρχεται διπλή μάχη "από τα παλιά". Πάμε Oda τρεχ'το!


Posted Image

#16074 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 25 May 2019 - 00:58

Πολύ μου άρεσε το σημερινό! Άντε να δούμε λίγο Zoro-Sanji εν δράση από τα παλιά. Επίσης μου άρεσε και η εξήγηση του ονόματος Smile. Μεγάλα @@ Flamingo,Sezar,Kaido νά ονομάσουν έτσι το φρούτο τρολαροντας ουσιαστικά τα θύματα τους .
Ελπίζω όπως λέμε εδώ και καιρό να το τρέξει τώρα το Story και να πάμε σε εξελίξεις.

2008ipman01.jpg


#16075 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 26 May 2019 - 13:48

με εντυπωσιασε το στορυ των Smiles. Μου αρεσε που το ειχε σχεδιασει απο την αρχη. 

Και πολυ εντυπωσιακο φιναλε. 


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16076 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 311 posts

Posted 31 May 2019 - 08:55

Chapter 944: Partner (jaiminisbox)

Chapter 944: Partner (mangastream)



#16077 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 31 May 2019 - 11:24

Επιτελους!!! Εξαιρετικο! Φρικαρα με την αποκαλυψη . Σοκ! Ελπιζω να μην παθουν τα ιδια οι SH... ειναι κατι μη αναστρεψιμο. Πολυ κριμα γτ ηταν απο τους τοπ characters

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16078 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 311 posts

Posted 07 June 2019 - 08:09

Chapter 945: O-Lin (jaiminisbox)

Chapter 945: O-Lin (mangastream)


Edited by maarinos, 07 June 2019 - 08:09.


#16079 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 11 June 2019 - 21:08

Επιτελους!!! Εξαιρετικο! Φρικαρα με την αποκαλυψη . Σοκ! Ελπιζω να μην παθουν τα ιδια οι SH... ειναι κατι μη αναστρεψιμο. Πολυ κριμα γτ ηταν απο τους τοπ characters

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχασε την δύναμη του.



#16080 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 19 June 2019 - 21:50

Να ρωτήσω ρε παιδιά το year of sanji τελείωσε ή ακόμα :cry5: