Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Akasuki - Shoujo Manga από την Anubis


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 dragoness_crysta

dragoness_crysta

    Hana Ishinomori

  • Members
  • 480 posts

Posted 19 August 2007 - 19:29

Αυτη η αυξηση που λετε οφειλεται στη αγορα καθαρων ιαπωνικων κομικ....
τωρα να γινει περιοδικο και να μην ειναι ιαπωνικα αλλα εξευρωπαισμενα εμενα δε μου καθεται καλα και ισως για αυτο το λογο να μην ειχε και την αναλογη απηχηση...ενα περιοδικο που λεγεται Shojo beat εχει περιπου 4 με 5 ιστοριες σε συνεχειες καθε μηνα και ειναι παρα πολυ πετυχημενο γιατι εχει τα τελευταια manga που ερχονται μεταγλωττισμενα απο ιαπωνια.....και μετα απο λιγο καιρο γινονται volumes και κυκλοφορουν ελευθερα στην αγορα. Το θεμα ειναι να μπορουσαμε να δημιουργησουμε και εμεις ενα τετοιο περιοδικο που να μας ερχονται Manga κατευθειαν απο την ιαπωνια και να τα μεταγλωττιζουμε εμεις στα ελληνικα...με καλες μεταφρασεις ομως οχι αυτη τη μουφα που εχουμε μεχρι τωρα και στα anime....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#32 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 20 August 2007 - 10:11

Όσο η γενικότερη αγορά των comics φοιτοζωεί δεν θα δούμε κάτι τέτειο.
Εδώ ακόμη δεν έχουν αρχίσει να στηρίζουν την Ελληνική παραγωγή comics, πόσο μάλλον να στηρίξει μια εταιρεία τα manga?

Σαν Λίζα προτιμώ να δω τις εταιρείες να στηρίζουν την Ελληνική κοινότητα comics παρά να φέρουν manga.

Μια εναλλακτική λύση θα ήταν τα φθηνά manga τα οποία θα μπορούσαν να αντικαταστασήσουν το κενό που άφησε το Βαβούρα, η Περιπέτεια και το Μπλέηκ.
τα οποία είχαν ελάχιστο κόστος παραγωγής και χαμηλή τιμή. Φυσικά αυτό θα επιβαρύνει την ποιότητα.

Τέλος θέλω να υπενθυμίσω ότι το ελληνικό αγοραστικό κοινό δεν είναι τόσο εξηκιομένο με τις ασπρόμαυρες εκδόσεις. Ακόμη και εγώ που μεγάλωσε με αυτές προτιμώ τις έγχρωμες εκδόσεις.

#33 ImAlive

ImAlive

    F.o.e.

  • Members
  • 1 posts

Posted 07 September 2007 - 23:58

γεια σε ολουσ!:wooi2:συγγνωμη αν σασ εχουν ξανακανει την ιδια ερωτηση απλα δεν εχω χρονο να τ διαωασω ολα τ replies .χμ ..μηπωσ κατα τυχη μπορει καποιοσ να ανεβασει manga που εξελισσονται στο akasuki ? Η ακομα και να προτεινει καποιο π ειναι ειδη ανεβασμενο?δν μαρεσουν μανγα σε στυλ gungrave k dragonball :nod:(ελπιζω να μην φαω πολυ βρισιμο γιαυτο ..χεχ..):deadga6:

ευχαριστω πολυ ..
Αννα ( Ιmalive )
Where The Love Goes..The Energy Flows..:wis: