Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Iristella Paints
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 20:17
ειναι φανερη ομως η τεραστια βελτιωση που ειχες ολο αυτο τον καιρο
και βλεπω οτι εχεις δουλεψει για να βελτιωθεις και στις ανατομιες και στις σκιες και στις ποζες!!
απο εμενα μπραβο για το αλμα που εχεις κανει ολο αυτο τον καιρο!
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 20:28

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 20:49
κανε και αλλες !!!!!! κανε κι αλλες ! να δουμε
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:45
hope you like it......

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:06

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:07

Πολύ ωραίο σχέδιο, iristella, αν και νομίζω ότι υπάρχει μία ατέλεια. Οι δύο μηροί δεν φαίνονται να έχουν το ίδιο μήκος.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:25
Kenny τα μπλουζακια Medicine Seller τα σκεφτηκα και εγω και ειναι μεσα στο προγραμμα

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:34
Και Zoro για αλλη μια φορά ο Medicine seller είναι η σταμπα της μπλουζας δεν την είδε ούτε alien ουτε Freddy που βγαίνει απο το στομαχι του τυπου....
Ναι και καλά δεν ξέρουμε το πάθος σου για τα splatter τώρα

Όπως ξανάπα,εύγε iri,το καλύτερο σχεδιο σου ως τώρα...άξιζε όλο τον χρόνο που

Πέραν της "στάμπας" με τον κουσούρι που μάλλον είναι το ατού της ζωγραφιάς,μ'άρεσαν πολύ τα σύννεφα (που απ όσο ξέρω χρείαστηκαν και αρκετό χρόνο να γίνουν),η έκφραση και όλος σχεδιασμός του τύπου που θυμίζει kaori yuki κάπως και η αντανάκλαση στο παντελόνι,που έγινε πολύ καλά.
Άντε και στο επόμενο,που άφησες στην μέση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Νοέμβριος 2008 - 20:01
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:07
Πέραν της "στάμπας" με τον κουσούρι που μάλλον .....
Seriously for that i ll hunt you down and kill you:oo:

Anw σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια (αν και μου ραγιζεις την καρδια οταν πειραζεις τον Medicine seller -

Και ενα μπραβο που μου εμαθες και την Kaori Yuki πουλακι μου..... Ετσι ετσι.. Πρωτα το Boys Next Door και μετα Anger Sanctuary Και Bαφτιστηρι........
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:28
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:33

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:42
συνεχισε ετσι......
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 21:57

Πραγματικά είσαι πολύ προχωρημένη στο θέμα των σκιών κι όχι μόνο, ότι κι αν πω θα είναι λίγο. Και το background τοπίο φοβερό.
Λίγες πρόχειρες παρατηρησούλες, μήπως είναι παρανοικά αδύνατος ο τυπάς σε βαθμό λιμοκτονίας;;
Το ένα του πόδι μοιάζει αφύσικα πανύψηλο σε σχέση με το άλλο.
Συνέχισε έτσι, we want more art. ^^

PS : Hail to the Medicine Seller.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:20
Seriously for that i ll hunt you down and kill you:oo:
:oo: It is kusuri uri dammit!!! Η εναλλακτικα Medicine seller....... Η φαρμακοτριφτης εαν το θες ελληνιστί.....
Well,you can always try:try:
srsly πρέπει να δω αυτόν τον κουσούρι πολύ σύντομα κι εγώ,από βδομάδα μαλλον...xD
Kαι πανω απο ολα για την υπομονη σου να ακους την γκρινια μου για τον ατελειωτο που ειχε αυτο το σχεδιο......
yeap,that was indeed tough

Και ενα μπραβο που μου εμαθες και την Kaori Yuki πουλακι μου..... Ετσι ετσι.. Πρωτα το Boys Next Door και μετα Anger Sanctuary Και Bαφτιστηρι........
Μην μου το θυμίζεις,κι άλλη σειρά στο (ατελείωτο)μπλοκάκι μου,neverending story θα το κάνω στο τέλος

Θα συμφωνήσω τέλος ότι ο χαρακτήρας είναι ελαφρώς "παράξενος"(πολύ λεπτός και με "ιδιαίτερες" αναλογίες),αλλά άλλωστε έτσι είναι και πολλοί manga χαρακτήρες,άρα ίσα που τα παρατήρησα

Άντε και στο επόμενο,που μάλλον προβλέπετε πιο tough.