Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Iristella Paints

• Please log in to reply
224 replies to this topic

#106 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 20:17

εγω θα σε στεναχωρησω γιατι το συγκεκριμενο δεν μου αρεσει καθολου

ειναι φανερη ομως η τεραστια βελτιωση που ειχες ολο αυτο τον καιρο
και βλεπω οτι εχεις δουλεψει για να βελτιωθεις και στις ανατομιες και στις σκιες και στις ποζες!!
απο εμενα μπραβο για το αλμα που εχεις κανει ολο αυτο τον καιρο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 20:28

Aρκετα καλες δουλειες αλλα το Last σχεδιο σου με χαλασε...Το θεωρω αρκετα χοντροκομενο και απροσεχτο...¨Keep up the Good Work...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#108 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 20:49

και μενα τα σχεδια μ'αρεσαν πιο πολυ απο το τελευταιο. αλλα γενικα οι ζωγραφιες τις ειναι <3 <3
κανε και αλλες !!!!!! κανε κι αλλες ! να δουμε

#109 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:45

Kαι μια και τον τελευταιο καιρο δεν ειχαμε anime.gr το έριξα στο σχέδιο XD.... Αnw αυτό μου πήρε κανα δυο μέρες. Εγινε σε ακουαρέλα νο3. Οι διαφορες στους τόνους οφείλονται στο σκανερ γιατι αναγκαστηκα λόγω μεγέθους να το σπάσω σε κομμάτια...... Τα graffiti δεν είναι δικά μου αλλά κατι ωραια που είχα δει στο internet εδώ και μέρες (i am completely clueless on graffiti and stencil drawing otherwise)
Και Zoro για αλλη μια φορά ο Medicine seller είναι η σταμπα της μπλουζας δεν την είδε ούτε alien ουτε Freddy που βγαίνει απο το στομαχι του τυπου....

Spoiler:

hope you like it......:drink:

#110 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:06

Ο τρόπος που χρησιμοποιείς τις σκιές είναι απίστευτος, αλλά ακόμα πιο τέλεια είναι η τεχνική που σου το επιτρέπει!
:nod:

#111 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:07

Χαχαχαχα, τη θέλω αυτήν την μπλούζα! :hahaha::congrats:

Πολύ ωραίο σχέδιο, iristella, αν και νομίζω ότι υπάρχει μία ατέλεια. Οι δύο μηροί δεν φαίνονται να έχουν το ίδιο μήκος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#112 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:25

Τhanks παιδια για τα καλα σας λογια και τις συμβουλες.....

Kenny τα μπλουζακια Medicine Seller τα σκεφτηκα και εγω και ειναι μεσα στο προγραμμα:hahaha:. Οι μηροι φαινεται να εχουν διαφορετικο μηκος γιατι ειναι σε διαφορετικη θεση.... Το αριστερο ποδι ειναι πλαγιο αναμεσα σε προφιλ και 3/4 και ανασηκωμενο οποτε ειναι λογικο να φαινεται το μηκος του μηρου ενώ το δεξί ποδι είναι σχεδόν ευθεια σαν προοπτικη οποτε ο μηρος ειναι σχεδιασμενος πιο κοντος για να δωσει την εννοια του βαθους... Η τουλαχιστον αυτο σκοπευα να αποδωσω:hot: (goes to doublecheck the tutorial)

#113 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:34

Και Zoro για αλλη μια φορά ο Medicine seller είναι η σταμπα της μπλουζας δεν την είδε ούτε alien ουτε Freddy που βγαίνει απο το στομαχι του τυπου....

Ναι και καλά δεν ξέρουμε το πάθος σου για τα splatter τώρα:hiding_something:

Όπως ξανάπα,εύγε iri,το καλύτερο σχεδιο σου ως τώρα...άξιζε όλο τον χρόνο που πέταξες αφιέρωσες,μέχρι το τελευταίο λεπτό:drink:

Πέραν της "στάμπας" με τον κουσούρι που μάλλον είναι το ατού της ζωγραφιάς,μ'άρεσαν πολύ τα σύννεφα (που απ όσο ξέρω χρείαστηκαν και αρκετό χρόνο να γίνουν),η έκφραση και όλος σχεδιασμός του τύπου που θυμίζει kaori yuki κάπως και η αντανάκλαση στο παντελόνι,που έγινε πολύ καλά.

Άντε και στο επόμενο,που άφησες στην μέση:riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Νοέμβριος 2008 - 20:01

#114 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:07

Πέραν της "στάμπας" με τον κουσούρι που μάλλον .....

Seriously for that i ll hunt you down and kill you:oo::oo::oo: It is kusuri uri dammit!!! Η εναλλακτικα Medicine seller....... Η φαρμακοτριφτης εαν το θες ελληνιστί.....

Anw σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια (αν και μου ραγιζεις την καρδια οταν πειραζεις τον Medicine seller - 2 separate jokes σε αυτο το σχεδιο ελεος!!!)..... Kαι πανω απο ολα για την υπομονη σου να ακους την γκρινια μου για τον ατελειωτο που ειχε αυτο το σχεδιο......:hahaha:

Και ενα μπραβο που μου εμαθες και την Kaori Yuki πουλακι μου..... Ετσι ετσι.. Πρωτα το Boys Next Door και μετα Anger Sanctuary Και Bαφτιστηρι........

#115 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:28

Ε να στα πω κ εδω.... Με λιγα λογια, σιγουρα το καλυτερο απ'οσα μας εχεις δειξει μεχρι τωρα !!!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#116 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:33

Θα συμφωνησω με το φιλο που εκανε το σχολειο για τις σκιες....!!!! Πολυ καλο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:36

Thank you guys:wooi2::wooi2::wooi2:

#118 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:42

οντως το καλυτερο σου μεχρι τωρα!!!!!!

συνεχισε ετσι......

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#119 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 21:57

Τι να πω έχω μείνει άφωνος :hahaha::hahaha::oo: Τελειότητα.
Πραγματικά είσαι πολύ προχωρημένη στο θέμα των σκιών κι όχι μόνο, ότι κι αν πω θα είναι λίγο. Και το background τοπίο φοβερό.
Λίγες πρόχειρες παρατηρησούλες, μήπως είναι παρανοικά αδύνατος ο τυπάς σε βαθμό λιμοκτονίας;;
Το ένα του πόδι μοιάζει αφύσικα πανύψηλο σε σχέση με το άλλο.

Συνέχισε έτσι, we want more art. ^^ :congrats:

PS : Hail to the Medicine Seller. :drink:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#120 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:20

Seriously for that i ll hunt you down and kill you:oo::oo::oo: It is kusuri uri dammit!!! Η εναλλακτικα Medicine seller....... Η φαρμακοτριφτης εαν το θες ελληνιστί.....

Well,you can always try:try:

srsly πρέπει να δω αυτόν τον κουσούρι πολύ σύντομα κι εγώ,από βδομάδα μαλλον...xD

Kαι πανω απο ολα για την υπομονη σου να ακους την γκρινια μου για τον ατελειωτο που ειχε αυτο το σχεδιο......:hahaha:

yeap,that was indeed toughΔημοσιευμένη  εικόνα

Και ενα μπραβο που μου εμαθες και την Kaori Yuki πουλακι μου..... Ετσι ετσι.. Πρωτα το Boys Next Door και μετα Anger Sanctuary Και Bαφτιστηρι........

Μην μου το θυμίζεις,κι άλλη σειρά στο (ατελείωτο)μπλοκάκι μου,neverending story θα το κάνω στο τέλος:deadga6:

Θα συμφωνήσω τέλος ότι ο χαρακτήρας είναι ελαφρώς "παράξενος"(πολύ λεπτός και με "ιδιαίτερες" αναλογίες),αλλά άλλωστε έτσι είναι και πολλοί manga χαρακτήρες,άρα ίσα που τα παρατήρησα:tensai:

Άντε και στο επόμενο,που μάλλον προβλέπετε πιο tough.:wis:

και μου υποσχέθηκες να χεις έτοιμο ως δώρο για xmas...μπρος λοιπόν,χαρτί,μολύβι,δουλειά!