Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

City Hunter


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 lordofblues

lordofblues

    Back in business

  • Members
  • 844 posts

Posted 25 December 2008 - 14:49

The Korean public broadcaster KBS also reports on this upcoming television project.
According to KBS, the project's first season of 13 episodes will be written in English, casted with Hollywood stars alongside Jung, and shot in Seoul and Tokyo. Fox TV Studios had previously produced The Shield and Burn Notice for America's FX and USA Networks, respectively.


New Live-Action City Hunter Reportedly Heading to USA - Anime News Network

Posted Image



#17 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 November 2009 - 11:44

Ok ντάξει respect στο Saeba, τρελό γέλιο, περίμενα να δώ κάτι πολύ σοβαρό αλλά τελικά μας βγήκε σε ecchi σειρά. Ένα παράπονο μόνο, πολλά επεισόδια με συγκεκριμένη δομή, αυτοτελή. Στην αρχή γελάς πολύ αλλά μετά τα 40 επεισόδια κάπως βαρίεσε. Βέβαια έχω δεί μόνο τη πρώτη σειρά και δεν έχω πιάσει καθόλου το Angel Heart.
rsrGbGx.gif

#18 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 02 August 2018 - 14:01

Youtube Video

 

>Get Wild απο TM Network για Theme Song

Μόνο καλή μπορεί να βγει αυτή η ταινία.


LfNX0dh.png


#19 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 August 2018 - 08:47

Θυμάμαι είχα διαβάσει το Cat's Eyes πριν κάποια χρόνια. Μου άρεσε για το είδος του, αλλά δεν με τσιτωσε και τόσο για να ενδιαφερθώ για τα υπόλοιπα έργα του. Τέτοιες συνταγές και εγω τις έχω ψιλοβαρεθει. Ένας λόγος που σιχαίνομαι και τις Lupin, απλά εκεί επιπλέον μισώ τους χαρακτηρες