Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Θεατρο...


  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#31 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1.430 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 18:41

Και μετά την ανάλυση των λιγάκι τσουχτερών τιμών των θεατρικών παραστάσεων ας παραθέσω τις λιγοστές εμπειρίες μου από τις παραστάσεις που έχω παρακολουθήσει.
Το θέατρο μου αρέσει πολύ και είχα συμμετάσχει σε δύο θεατρικές παραστάσεις στο λύκειο με μεγάλη επιτυχία στο διαγωνισμό μαθητικού θεάτρου. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η πορεία προς τις τελικές παραστάσεις. Οι πρόβες όλο τον χειμώνα και το δέσιμο με τα παιδιά που συμμετείχαν. Αξέχαστες εμπειρίες!:Blissfull:
Τελευταία παράσταση που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πριν από αρκετά χρόνια το ''Μάνα Κουράγιο'' του Μπρεχτ με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη σε έναν ανεπανάληπτο πρωταγωνιστικό ρόλο! Μάλιστα εκείνη την χρονιά είχε κερδίσει και το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα θεατρικά βραβεία της ΝΕΤ(αν θυμάμαι καλά).
Όπως έχει ήδη ειπωθεί, δεν θεωρώ θέατρο κι εγώ τις επιθεωρήσεις και το εκβιαστικό χιούμορ τους.
Τελευταία είδα μία κωμωδία με τον Τσιβιλίκα (συνηθισμένο είδος θεάτρου που παίζει κάθε χρόνο) αλλά δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Φανερά γερασμένος και με λίγη ενέργεια είχε μόνο 2-3 εκλάμψεις του παλιού καλού του εαυτού και την παράσταση έσωσε (προς έκπληξή μου) η συμπρωταγωνίστριά του Άριελ Κωνσταντινίδου.
Κάποια στιγμή θα ήθελα να παρακολουθήσω θεατρική παράσταση (κατά προτίμηση αρχαία ελληνική τραγωδία) στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για το οποίο τόσα έχω ακούσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#32 koukouroukou

koukouroukou

    Anime Newbie

  • Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 14:24

Εγώ ασχολήθηκα ενεργά με ο θέατρο μία ολόκληρη δεκαετία. Τα πρώτα χρόνια σε εραστιτεχνικό επίπεδο και ανεβάζαμε παραστάσεις κάθε χρόνο. Από εκεί και πέρα τα επόμενα χρόνια μετά από προσωπικό αγώνα, κούραση και αναζήτηση εμπειριών κατάφερα και ολοκλήρωσα ένα κύκλο σπουδών σε κάποια δραματική σχολή. Γιαυτό τα ξέρω αρκετά καλά τα πράγματα στον χώρο.
Το θέατρο ήταν είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη. Στην πορεία βέβαια δεν ασχολήθηκα με αυτό επαγγελματικά για πολλούς και διάφορους λόγους. Αφού λοιπόν δεν παίζω θέατρο, θέλω οπωσδήποτε να βλέπω θέατρο και το κάνω όσο πιο συχνά μπορώ με τα όσο καλύτερα μέσα διαθέτω.
Η μία και μοναδική παράσταση που είδα φέτος με άφησε από αδιάφορη έως μετανιωμένη που πήγα. Απλά ήθελα να ευχαριστήσω έναν καλό φίλο που ήρθε από μακριά και άφησα σε αυτόν την επιλογή. Υπήρχαν αρκετές παραστάσεις που ήθελα να δω αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω ούτε σε μία.

Έχω δει αρκετές παραστάσεις κατά καιρούς, άλλες καλές, άλλες μέτριες και άλλες που δεν μου άρεσαν καθόλου. Θα αναφέρω απλά δύο τρεις που μου άφησαν καλές εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια.

"Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ" Με Γρηγόρη Βαλτινό και Πέμυ Ζούνη

"Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια" Με Μάρθα Βούρτση που τα έδωσε όλα για όλα.

Και άλλα που δεν τα αναφέρω επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός.

Στην Επίδαυρο, έχω πάει μία φορά πριν από αρκετά χρόνια και αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως έχει εκπληκτική ακουστική ακόμα και στο τελευταίο κάθισμα!

Πάντως Matsu, οφείλω να παραδεχτώ πως δεν σκόπευα να έρθω στο Mama Mia, αλλά με όσα έχουμε πει εδώ μου έχεις εξάψει την περιέργεια! Θα ήθελα να μου πεις μέχρι πότε θα είναι εδώ η παράσταση και αν έχεις να προτείνεις κάποιες καλές θέσεις να επιλέξω με τιμές μέτριου τύπου. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το δω!

#33 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 16:41

Οι παραστασεις του Mamma Mia θα διαρκεσουν μεχρι και 15 Ιουνιου, καθε μερα εκτος απο δευτερα, και ζωνες που θα προτεινα θα ηταν σε μεση τιμη η Δ των 50 ευρω. Στειλε μου πμ για περισσοτερα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#34 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 08:47

Σορρυ για το double post...

COMPANIA ANTONIO NAJARRO "FlamencOriental"
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΣΑΓΗΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Σ’ ΕΝΑ AVANT GARDE ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ANTONIO NAJARRO Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008
Θέατρο Λυκαβηττού

Παραγωγή: ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΤΕΡΕΖΑ

Τιμές Εισιτηρίων για πώληση από τα φυσικά σημεία:
Α Ζώνη: 60 €, Β Ζώνη: 45 €
Άνω Διάζωμα (όχι αριθμημένες θέσεις): 30 €
VIP (καρέκλες μπροστά από τη σκηνή): 80 €

Τιμές Εισιτηρίων για πώληση μέσω Internet & μέσω τηλεφωνικού κέντρου:
Α Ζώνη: 64 €, Β Ζώνη: 47 €
Άνω Διάζωμα (όχι αριθμημένες θέσεις): 32 €
VIP (καρέκλες μπροστά από τη σκηνή): 84 €



Tango Fire
Το τάνγκο έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί! Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα15 - 20 Οκτωβρίου 2008 Θέατρο Badminton

Παραγωγή: ADaM Productions

Αγοράστε τώρα τα εισιτήριά σας και κερδίστε 5 € σε κάθε εισιτήριο


Εισιτήρια:
A 55 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 3 €)
B 45 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 2 €)
Γ 35 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 2 €)
Δ 25 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 1 €)
Φοιτητικό 15 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 1 €)

Tιμές με προσφορά:
A 50 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 3 €)
B 40 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 2 €)
Γ 30 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 2 €)
Δ 20 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 1 €)
Φοτητικό 10 € (Περιλαμβάνει υπηρεσίες ticketing 1 €)

23 χορευτές και μουσικοί επί σκηνής
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#35 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 13:52

Ξερω αγαπητοι mods οτι εχω ρημαξει λιγο το τοπικ σε double/triple posts..αλλα αυτο τουλαχιστον οσοι ενδιαφερονται για την παρασταση πρεπει να το δουν και να μη χαθει σε κανενα edit...
Οποιος ηθελε εστω και λιγο να δει το Mamma Mia, πραγματικα εχει μονο 3 παραστασεις ακομα για να το κανει...η βραδυνη σημερα, και οι δυο αυριανες παραστασεις...
Κατι που δεν περιμενα ποτε ποτε να το πω εγω επειδη δε μου αρεσουν οι ABBA και ο συνδυασμος ελληνικου νησιου-σεναριου για Βουγιουκλακη-ABBA ηταν κατι που θεωρουσα πολυ κιτς...Η παρασταση ειναι ανεπαναληπτη...πραγματικα, τοσο γελιο, τοσο ωραιο στησιμο τοσο κεφατη παρασταση δεν την περιμενα...μπορει να μας ειχαν πρηξει με τους 8 μηνες προπωληση, αλλα αξιζε πραγματικα σαν θεαμα..και οποιος θελει να το δει, μην το χασει, γιατι τετοιες παραστασεις τουλαχιστον στο κοντινο μελλον δεν ερχονται παλι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#36 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 16:59

τωρα που ειχα κατεβει Αθηνα, ηθελα πραγματικα να το δω, αλλα δεν ηθελε η παρεα... Τελικα ειδαμε την Τουραντοτ του Πουτσινι στο Ηρωδειο, που ητανε και αυτη εξαιρετικη παραγωγη. Ηταν ξενη παραγωγη με πολυ καλα σκηνικα και σκηνοθεσια και αρκετα καλους ελληνες και ξενους ερμηνευτες, στα πλαισια του φεστιβαλ Αθηνων.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 12:35

εγώ ακόμα να συνέλθω από το Mamma Mia... περιμένω και κάποιους άλλους να πουν τη γνώμη τους...

γκουχγκουχΕλεαααααααάνναγκουχ

#38 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 16:22

Το είχα δει στην Αγγλία. Κοιμήθηκα σε ένα σημείο, αλλά γενικά ήταν ευχάριστο. Μάλιστα το θέατρο είχε εξαιρετική ακουστική και έτσι ο ήχος ήταν πολύ καλός.

#39 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 17:46

Το είχα δει στην Αγγλία. Κοιμήθηκα σε ένα σημείο, αλλά γενικά ήταν ευχάριστο. Μάλιστα το θέατρο είχε εξαιρετική ακουστική και έτσι ο ήχος ήταν πολύ καλός.


Μα πως γινεται να κοιμηθηκες??:oo:..τοση μουσικη, ζωντανη μουσικη, οχι κανενας επικηδειος!!!Σε εμας εδω ολοι χορευανε στις θεσεις τους...καθε παρασταση ηταν και ενα παρτυ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#40 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 20:02

Ήμουν λιγάκι πτώμα γιατί τρέχαμε όλη τη μέρα. Ε, και ξενέρωτος.

Τέσπα, με βλέπω να πηγαίνω να δω Ίψεν τον Ιούλιο. Αν δεν κάνω λάθος παίζει τους Βρικόλακες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Quajafrie: 18 Ιούνιος 2008 - 20:10


#41 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 16:50

Porgy and Bess
Η Casbah Productions και ο Peter Klein παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μουσικό αριστούργημα του George Gershwin. Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΑπευθείας από το Broadway στο Θέατρο Badminton

14 - 19 Ιουλίου 2008
Θέατρο Badminton

Εισιτήρια:
Στα φυσικά σημεία
Τιμές βραδινών παραστάσεων:
Α ζώνη - 80€, Β ζώνη - 65€, Γ ζώνη - 55€, Δ ζώνη - 40€, Ε ζώνη - 20€

Τιμές εισιτηρίων απογευματινών παραστάσεων:
με την αγορά εισιτήριου, το δεύτερο εισιτήριο δωρεάν.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Από Δευτέρα 14 Ιουλίου, και κάθε μέρα, μέχρι και το Σάββατο 19 Ιουλίου 2008 – 9.30 μμ
Απογευματινές παραστάσεις την Τετάρτη 16 Ιουλίου, την Παρασκευή 18 Ιούλιου και το Σάββατο 19 Ιουλίου 2008 – 5.00 μμ Δημοσιευμένη  εικόνα Μια παραγωγή του Peter Klein και της Living Arts New York
Διοργάνωση παραγωγής και μετάκληση: Casbah Productions – Βαγγέλης Γιαννόπουλος


Απευθείας από το Broadway, το έργο θα παιχτεί αυτούσιο χωρίς εκπτώσεις, σε σκηνικά ή καλλιτέχνες.
30 ηθοποιοί - τραγουδιστές, 20 μουσικοί και 12 τεχνικοί θα παίξουν και θα στηρίξουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το “Porgy and Bess” (ένας από τους λιγοστούς Ευρωπαϊκούς σταθμούς μιας σπάνιας περιοδείας, έξω από τις ΗΠΑ)

Miles Davis, Oscar Peterson, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Herbie Hancock, αλλά και Ray Charles, Al Jarreau, Janis Joplin, Cab Calloway, Cher, Bronski Beat (Jimmy Sommerville), και άλλοι πολλοί, είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν τραγουδήσει, διασκευάσει, παίξει, αφιερώσει ολόκληρους δίσκους, από ή στην θρυλική “black opera” του George Gershwin: “PORGY AND BESS”.

“Summertime”, - το πιο γνωστό τραγούδι του έργου, και ίσως ένα από τα πιο διασκευασμένα, παγκοσμίως (2.500 διασκευές) -, «It Ain’t Necessarily So”, “I Got Plenty o’ Nuttin”, ”Leavin’ for De Promise Land”, “Shame On You All Sinners!” ή ακόμα το “There’s a Boat Dat’s Leaving Soon for New-York” είναι κάποια από τα τραγούδια που άφησαν εποχή. Όπως «ξεκίνησε εποχή», όλο το έργο του Gershwin, γεννώντας τον ήχο της Jazz του 20ου αιώνα.

Ο σύνθετης των “Rhapsody in Blue”, “An American in Paris”, “Concerto in F” ή ακόμα του “Cuban Overture” έγραψε με το “Porgy and Bess”, το 1935, ένα από τα αριστουργήματα της σύγχρονης μουσικής. Σε φόντο φυλετικών διακρίσεων που χαρακτήριζαν, και ακόμα χαρακτηρίζουν, εν μέρη, τις κοινωνικές σχέσεις λευκών και εγχρώμων στις μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, ξετυλίγεται το δράμα της Bess, παντρεμένη με ένα βίαιο άνδρα και με την οποία είναι κρυφά ερωτευμένος ο ανάπηρος Porgy.

To Catfish Row, στο Charleston, είναι ο μικρός δρόμος το οποίο συγκεντρώνει, σε μικρογραφία, το δράμα αλλά και τις ελπίδες της Αμερικάνικης μαύρης κοινότητας. Σε μια Αμερική της δεκαετίας του ’30, που αιμορραγούσε από το μεγάλο κραχ του ’29, ο George Gershwin και ο αδελφός του, Ira (στιχουργός του έργου), και ο θεατρικός συγγραφέας Dubose Heyward, δεν δίστασαν να βάλουν την «καλή» λευκή κοινωνία απέναντι στις υπευθυνότητες της. Όπως δεν δίστασαν, όμως, και να δείξουν τους «μαύρους» εμπόρους ναρκωτικών (ήδη η κοκαΐνη), τις προκαταλήψεις, την βία, την απελπισία και την απόγνωση, αλλά και με το τέλος του έργου, την ελπίδα για αλλαγή.

Το έργο είναι απαιτητικό. Η ηθοποιία του, μαζί με το τραγούδι, θέλουν άψογους καλλιτέχνες. Δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, ότι στην κινηματογραφική διασκευή του έργου (το 1959), οι Sidney Poitier και Sammy Davis Jr κατείχαν τους πρώτους ρόλους. Με το έργο του, o Gershwin, όπως ομολογούσε, πριν ακόμα το συνθέσει, ήθελε να συμφιλιώσει, μουσικά, την “Carmen” με το “Meistersinger” του Wagner. Και, όντως, τα «εξωτικά» τραγούδια, η γενική κίνηση των πρωταγωνιστών και τα μουσικά θέματα θυμίζουν την “Carmen”. Και, όντως, οι εντυπωσιακές χορωδίες των 30 μελών του θιάσου έχουν την ενέργεια του “Meistersinger”. Το συν είναι η έντονη και συνεχόμενη παρουσία των Spirituals, της Blues και του Jazz. Το συν είναι οι ρυθμικές αγωγές και οι χοροί επάνω στην σκηνή. Το συν είναι ότι το έργο ανοίγει την πόρτα στα μετέπειτα musicals που θα επακολουθήσουν, με πρώτο και καλύτερο το West Side Story.

Το “Overture”, η έναρξη, παραμένει θέμα ακαδημαϊκών και σχολικών μελετών. Η στιγμή που έξι διαφορετικά μουσικά θέματα μπλέκονται από τις χορωδίες πάνω στην σκηνή είναι άκρως «μαγική» και συγκινητική.

Μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου «Το Εργαστήρι»
(κέντρο απασχόλησης ΑμΕΑ)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#42 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 02:17

Bump

Ειδα σημερα ενα καταπληκτικο θεατρο και πρεπει να το μοιραστω.

Θεατρο ροές στο γκαζι εδώ το λινκ
Αυριο και την αλλη Δευτεροτριτη, τελευταίες παραστάσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εφυγα με χαμογελο, ειναι πολύ περισσοτερο από όσα μπορεί να δώσει μια περιγραφή, τόσο οι ερμηνειες αυτές καθαυτές όσο και το παντρεμα αμερικάνικη και ρεμπέτικης κουλτούρας.

Πριν λίγο γύρισα πίνοντας μπύρες με καποιους συντελεστες και ηθοποιούς.

ένα έχω να πω: η Λιζ εκτ'ός από καταπληκτική ηθοποιός που επαιζε σε όλο το εργο σε μια γωνίτσα και παρολαυτά τράβαγε την προσοχή, είναι και γ@μώ τα παιδιά!

Ο πιο "γνωστός" ηθοποιός είναι ο Ησαίας ματιάμπα, αλλα αυτό δε λέει κατι από μονο του. ηταν σχεδον όλοι υπέροχοι.

όποιος δεν παει θα χασει

15 εουρος και 12 φοιτητικο.

nuff said.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 29 Μάρτιος 2011 - 03:51

stasou%2520mygdala.jpg


#43 Yojimbo

Yojimbo

    Yokai enthusiast

  • Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2011 - 03:07

Είδα και εγώ ένα διασκεδαστικό musical πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο, την μεταφορά της γαλλικής ταινίας Umbrellas of Cherbourg απ'το kneehigh theatre στο West-end. Το θεατράκι ηταν μαζεμένο και ωραίο, για τόσο μεγάλη και διαφημισμένη παραγωγή περίμενα να είναι μεγαλύτερο το θέατρο. Τα σκηνικά ήταν ανέλπιστα όμορφα, και οι πρωταγωνιστές φοβεροί. Έχω αρκετό καιρό να δω την ταινία αλλά μου φάνηκε πως έχασε λίγο βάθος ως ιστορία, πως την έκαναν πιο απλή, και πρόσθεσαν έναν τσαχπίνικο χαρακτήρα που δρούσε ως παρουσιάστρια της ιστορίας. Ωραία φάση γενικότερα, κατάφερε και με συγκίνησε.