Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Angel's Share


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 RageCryX

RageCryX

    Rage the Echidna

  • Members
  • 12 posts

Posted 04 May 2008 - 21:43

Ας διαβάσουμε μια φορά και ένα manga που έχει ένα μήνυμα να περάσει στους αναγνώστες του πέρα από την ψυχαγωγία τους. Ο λόγος για το Angel's Share ενός πολύ μικρού one-shot από τους Tsutomu Takahashi και Go Ohinata με θέμα το θάνατο. Δύσκολο να καταλάβει κανείς τι πραγματικά ήθελαν να πουν μέσα από αυτό οι δημιουργοί του αλλά καθένας μας μπορεί να δώσει τη δικιά του απάντηση.

Απολαύστε...
4shared.com - online file sharing and storage - download AnatheManga_AngelsShare.rar

by RageCryX and Serestrum (AnatheMANGA)
As long as there is trust, there is betrayal.
Posted Image



#2 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 01:01

thanks :)