Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1816 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 November 2021 - 10:29

ΛοΛ, πως μπήκες στο beta program; Περιμένουμε αποκλειστικό review!  :chigau:


rsrGbGx.gif

#1817 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 11 November 2021 - 11:43

Ειχε ανοιξει μια πλατφορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος μεσω της bandai-namco που ετρεχε για καμια εβδομαδα μεχρι την 1η του μηνα.δηλωνες τα στοιχεια σου και την πλατφορμα που θες να παιξεις και περιμενες.

δεν λεω οτι ειναι σουπερ rare αυτο που εγινε μιας και βλεπω αρκετους να λενε οτι εχουν μπει(και λογικο μου ακουγεται μιας και ειναι bug report ποιο πολυ το play test) αλλα μεσω twitter που παρακολουθουσα οταν αρχησαν να βγαινουν τα redeem codes public εβλεπα αρκετους να μενουν εκτος.μαλιστα και εναν στο youtube που κανει και 100% walkthroughs για ολα τα souls παιχνιδια και ειναι και καπως γνωστος εμεινε απεξω!

παρασκευη στης 11 το βραδυ θα ανοιξουν οι servers για το πρωτο κυμα οποτε απο σαββατο και μετα θα σας πω .
παντως εχουν βγει απο εχτες στο youtube απο αρκετους γνωστους youtubers στην soulsborne Κοινοτητα(Vaatyvidia , fightingcowboy) με 30λεπτα βιντεο (τοσο τους αφηνουν λογο του εμπαργκο)με τις πρωτες εντυπωσεις.
απο μεριας μου μου αυτο που εχω δει ειναι ενα τερμα open world darksouls που πηρε ολα τα καλα στοιχεια των souls bloodborne και sekiro και τα εκανε ενα με ενα καταπληκτικο τροπο...ναι εχει παρα πολυ μεγαλη ανακυκλωση σε animation και ηχητικα εφε απο ολα τα προηγουμενα και σε ποlλα σημεια μοιζει πολυ με dark souls 4 αλλα για καποιους λογους που θα ξερω απο αυριο που θα το πιασω ολοι λενε οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι της FROMSOFTWARE και τεραστια υποψηφιοτητα για game of the year 2022..

ειδωμεν!


Edited by vectrapearl, 11 November 2021 - 11:53.

                                                                       


#1818 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 06 January 2022 - 16:06

PSVR2 is here. Καλά δεν έδειξαν τίποτα μόνο ένα χαζό τρέιλερ με ένα νέο παιχνίδι που βασίζεται στο HZD.

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#1819 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 February 2022 - 14:49

Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να μπορεί το καημένο το Ps4 να κάνει render το Elden Ring. Τέσπα για να δούμε.

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#1820 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 22 February 2022 - 10:33

Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να μπορεί το καημένο το Ps4 να κάνει render το Elden Ring. Τέσπα για να δούμε.

 

Youtube Video

Εχουν ανακοινωσει οτι next gen console θα εχουν 4K 60FPS και HDR και RAY TRACING οχι ολα μαζι προφανως.κατι θα περνεις κατι θα θυσιαζεις,με τις γνωστες επιλογες performance mode και resolution mode.
Στο ps4 προφανως και δεν θα εχει αυτες τις επιλογες

 

On last gen, Elden Ring strips back visual quality in order to stick as close to 30fps as possible. The Xbox One runs Elden Ring at 900p, reducing image quality in order to maintain the best possible framerate. According to Digital Foundry’s tests, it runs with a 30fps cap, with uneven frame-pacing. The base PS4 runs at a slightly higher resolution of 1080p, with a 30fps cap like the Xbox One. There are drops on both consoles, typically in the denser areas, or during encounters with large bosses.

Performance on Xbox One X and PS4 Pro receives a big improvement over the base consoles. Both consoles aim to run the game at 1800p, although the PS4 Pro does this using the consoles reconstruction technology. Unlike the base consoles, both advanced consoles were not capped during the test. This meant frames often sat in the mid 30s, and could sometimes go higher. Bandai Namco has allegedly stated that the PS4 Pro and Xbox One X will run Elden Ring with a capped framerate of 30fps, although this hasn’t been confirmed yet. 

Χρωσταω ενα review απο το beta testing αλλα προφανως πλεον τα εχετε δει απο κανα youtube...

Aυτο που θα πω εγω ειναι οτι απο αυτο που επαιξα ναι ειναι ενα αναβαθμισμενο dark souls αλλα οχι μονο..πηρε οτι καλυτερο σε στοιχεια απο dark souls bloodborne sekiro demon souls και τα εβαλε σαν μηχανισμους μεσα και με τον μηχανισμο του αλογου πηγε το level exploresion(που ειναι και ενα απο τα δυνατα χαρτια των soulsborne παιχνιδιων της fromsoftware) σε αλλο επιπεδο.σε συνδιασμο με το open world στοιχειο και πολυ ομορφες ιδεες απο εδω και απο εκει που δινουν ωραια αισθηση στο open world!
Περισσοτερα απο παρασκευη που θα το εχω στα χερια μου!


                                                                       


#1821 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 22 February 2022 - 11:11

Επειδή είναι η from πιστεύω δεν θα κάνουν τις βλακείες που έκανε η cd project με το Cyberpunk και θα τρέχει μάλλον όπως το Bloodborne. Τέσπα, άντε να δούμε.


rsrGbGx.gif

#1822 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 28 February 2022 - 09:28

Το Elden Ring φαίνεται φοβερό, ποτέ δεν έχω απογοητευτεί από την FROM.


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#1823 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 February 2022 - 10:25

Άντε βγήκαν οι πρώτες συγκρίσεις

 

Youtube Video

 

από το παραπάνω video, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το παιχνίδι φτιάχτηκε με βάση το ps4 και η έκδοση του ps5 είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα αλλά σε 4K.

Νταξ, για το απλό ps4 στις μάχες το frame rate είναι λίγο κάτω από 30 που θα σου κάψει τα ματάκια αλλά και πάλι πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είδες αν έχεις ωραίους designers κάνεις παπάδες.

Ενδιαφέρον έχει η έκδοση ps4 σε ps5, πρέπει είναι 1080p σε κολλημένο 60fps και φαίνεται σουπερ βουτυρένια η κίνηση ακόμα και σε μάχες.

Άντε να βγάλει καμία σύγκριση το digital foundry να μάθουμε όλη την αλήθεια!  :canthelp:


rsrGbGx.gif

#1824 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 28 February 2022 - 11:19

Είμαι από τους φανατικούς της FROM από την εποχή του King's Field σε PS1. Τα γραφικά είναι το τελευταίο που θα ασχοληθώ σε ένα παιχνίδι, ειδικά της FROM.

Όταν σε κυνηγάει ο αρχηγός να σου καρφώσει κανένα ματσούκι, το μάτι πάει μόνο στην μπάρα της αντοχής. :


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#1825 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 01 March 2022 - 10:56

Εγω το παιζω σε ps5..και ειναι πανεμορφο για αυτο που ειναι και κανει..(αλλωστε δεν μας νοιαζουν τα γραφικα εμας τους soulsborne fans)δεν ειναι επιπεδου horizon forbiden west δηλαδη που το ειδα εχτες και μου επεσαν τα σαγονια.

Εχει θεματακια με κατι fremadrops αλλα οχι κατι τρομερο το οποιο να δικαιολογει τον ντορο που γινετε στα social με αυτο.
Σε πολυ open space περιοχη ειδα  λιγο το rentering να τρεχει καθως προχωρισα αλλα αυτο μονο οταν σηκωθιηκα απο το site of grace(bonfire).

Σε γενικες γραμμες μιλαμε για το καλυτερο παιχνιδι της fromsoftware,τελος.(bloodborne συγνωμη αγαπη μου αλλα θα πας 2ο)

Στα souls εκανες λιγο exploration και αμα ανακαλυπτες καμια σπηλια με κανα item μεσα καλα κρυμενο ενιωθες οτι ανακαλυψες την αμερικη ξερω εγω, εδω ανακαλυπτεις ολοκληρες περιοχες optional...για παραδειγμα εξερευνουσα ενα δασος με το αλογο και ξαφνικα ακουω πετρινη πορτα να ανοιγει σε ενα πετρινο κτισμα με τρουλο που εισα ισα φενοταν γιατι ειχε παχνη στο δασος(ο δυναμικος καιρος και το μερα νυχτα κανουν τα πραγματα δυσκολοτερα απο οσο νομιζα),μεσα ειχε εναν ανελκυστηρα που κατεβαινα για τουλαχιστων 30-40 δευτερολεπτα κα ανακαλυπτω ολοκληρη περιοχη βγαλμενη απο τα ποιο υγρα μου ονειρα(siofria river για οσους το παιξουν) και ξαναλεω ειναι optional και χαλαρα τρως ενα 2ωρακι εκει μεσα...

 

και τα dungeons/caves που βρισκεις στην διαδρομη ειναι αρωσστο συναισθημα.μπαινεις μεσα και δεν ξερεις τι θα βρεις.

 

πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω αυτους που κανουν τα expert walkthroughs πως θα βγαλουν ακρη,ειδικα με τα quest των npc's.Ειναι τοσο χαοτικο που δεν παιζει να μην τα σκατωσεις καπου...βεβαια αυτο εμενα με εξιταρει γιατι σημαινει new games +.

ειμαι στης 40 ωρες και ειμαι στην 2η περιοχη (στον χαρτη φαινεται να εχει 6 αλλα προσφατα ανακαλυψα και μια υπογεια οποτε γινανε 7)

που υπολογιζω κανα 10ωρο ακομα για τα γυρω γυρω μιας και το main boss το εβγαλα,βεβαια επειδη τωρα δεν εχω ενδειξη που πρεπει να παω κατι ειδα λιγο στο νετ οτι πρεπει να κανω καποια side quest εκει για να παω παρακατω.
αν συνεχισει με ενα 20ωρο ανα περιοχη δεν το βλεπω πριν τις 120 ωρες παντως να τελειωνει....

ειναι απιστευτος ο ογκος του τι εχει να κανεις στο παιχνιδι τι εχω συναντησει μεχρι στιγμης μιλαμε μπορω να γραφω σελιδες...

επισης spoiler anime easter egg alert

Spoiler:


γελαω στο μεταξυ στο twitter γινεται ματομουνι γιατι πεσαν με τα μουτρα ασχετοι με τα παιχνιδια της fromsoftware γιατι τσιμπισαν το τυρακι με τον G.R.R. MARTIN  και τωρα κλαινε γιατι τους φαινεται αδιανοητα δυσκολο χαοτικο δνε ξερουν τι να κανουν παρακαλανε για easy mode και τετοια...που πρεπει να τους δειξω βιντεο που εχει η γυναικα μου την ωρα που καταφερνω και βγαζω των isshin ashina το final boss στο sekiro μετα απο 2 μερες συνεχους μαχης και μετα απο απειρα yoυ die στην οθονη μου να σβηνω στο πατωμα αποκαμωμενος και βουρκομενος απο την ενταση...




 


Edited by vectrapearl, 01 March 2022 - 11:10.

                                                                       


#1826 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 01 March 2022 - 11:23

Εγω το παιζω σε ps5..και ειναι πανεμορφο για αυτο που ειναι και κανει..(αλλωστε δεν μας νοιαζουν τα γραφικα εμας τους soulsborne fans)δεν ειναι επιπεδου horizon forbiden west δηλαδη που το ειδα εχτες και μου επεσαν τα σαγονια.

Εχει θεματακια με κατι fremadrops αλλα οχι κατι τρομερο το οποιο να δικαιολογει τον ντορο που γινετε στα social με αυτο.
Σε πολυ open space περιοχη ειδα  λιγο το rentering να τρεχει καθως προχωρισα αλλα αυτο μονο οταν σηκωθιηκα απο το site of grace(bonfire).

Σε γενικες γραμμες μιλαμε για το καλυτερο παιχνιδι της fromsoftware,τελος.(bloodborne συγνωμη αγαπη μου αλλα θα πας 2ο)

Στα souls εκανες λιγο exploration και αμα ανακαλυπτες καμια σπηλια με κανα item μεσα καλα κρυμενο ενιωθες οτι ανακαλυψες την αμερικη ξερω εγω, εδω ανακαλυπτεις ολοκληρες περιοχες optional...για παραδειγμα εξερευνουσα ενα δασος με το αλογο και ξαφνικα ακουω πετρινη πορτα να ανοιγει σε ενα πετρινο κτισμα με τρουλο που εισα ισα φενοταν γιατι ειχε παχνη στο δασος(ο δυναμικος καιρος και το μερα νυχτα κανουν τα πραγματα δυσκολοτερα απο οσο νομιζα),μεσα ειχε εναν ανελκυστηρα που κατεβαινα για τουλαχιστων 30-40 δευτερολεπτα κα ανακαλυπτω ολοκληρη περιοχη βγαλμενη απο τα ποιο υγρα μου ονειρα(siofria river για οσους το παιξουν) και ξαναλεω ειναι optional και χαλαρα τρως ενα 2ωρακι εκει μεσα...

 

και τα dungeons/caves που βρισκεις στην διαδρομη ειναι αρωσστο συναισθημα.μπαινεις μεσα και δεν ξερεις τι θα βρεις.

 

πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω αυτους που κανουν τα expert walkthroughs πως θα βγαλουν ακρη,ειδικα με τα quest των npc's.Ειναι τοσο χαοτικο που δεν παιζει να μην τα σκατωσεις καπου...βεβαια αυτο εμενα με εξιταρει γιατι σημαινει new games +.

ειμαι στης 40 ωρες και ειμαι στην 2η περιοχη (στον χαρτη φαινεται να εχει 6 αλλα προσφατα ανακαλυψα και μια υπογεια οποτε γινανε 7)

που υπολογιζω κανα 10ωρο ακομα για τα γυρω γυρω μιας και το main boss το εβγαλα,βεβαια επειδη τωρα δεν εχω ενδειξη που πρεπει να παω κατι ειδα λιγο στο νετ οτι πρεπει να κανω καποια side quest εκει για να παω παρακατω.
αν συνεχισει με ενα 20ωρο ανα περιοχη δεν το βλεπω πριν τις 120 ωρες παντως να τελειωνει....

ειναι απιστευτος ο ογκος του τι εχει να κανεις στο παιχνιδι τι εχω συναντησει μεχρι στιγμης μιλαμε μπορω να γραφω σελιδες...

επισης spoiler anime easter egg alert

Spoiler:


γελαω στο μεταξυ στο twitter γινεται ματομουνι γιατι πεσαν με τα μουτρα ασχετοι με τα παιχνιδια της fromsoftware γιατι τσιμπισαν το τυρακι με τον G.R.R. MARTIN  και τωρα κλαινε γιατι τους φαινεται αδιανοητα δυσκολο χαοτικο δνε ξερουν τι να κανουν παρακαλανε για easy mode και τετοια...που πρεπει να τους δειξω βιντεο που εχει η γυναικα μου την ωρα που καταφερνω και βγαζω των isshin ashina το final boss στο sekiro μετα απο 2 μερες συνεχους μαχης και μετα απο απειρα yoυ die στην οθονη μου να σβηνω στο πατωμα αποκαμωμενος και βουρκομενος απο την ενταση...




 

 

ΛοΛ 40 ώρες κιόλας; Από πότε το έχεις ή παράτησες το κουρείο για να το παίξεις. ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ.  :beaten:


rsrGbGx.gif

#1827 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 01 March 2022 - 19:01

ΛοΛ 40 ώρες κιόλας; Από πότε το έχεις ή παράτησες το κουρείο για να το παίξεις. ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ.  :beaten:

Κοιτα να τις μετρησουμε,αν το καλοσκεφτεις βγαινει.
το πηρα παρασκευη μεσημερι.το εβαλα το επαιξα μια ωρα.παρασκευη βραδυ μετα την δουλεια του εριξα ενα 4ωρο,σαββατο απογευμα το επιασα κατα της 6 το αφησα 2 αλλες 8 ωρες.κυριακη το ξεπατωσα επαιζα απο της 10 μεχρι της 5 και απο της 11 το βραδυ μεχρι τις 2, αλλες 10 ωρες.δευτερα δεν ανοιγει το κουρειο οποτε επαιξα απο της 11 μεχρι της 6.μετα ειχα κατι επισκεψεις το ξαναεπιασα ενα 2ωρακι πριν πεσω για υπνο αλλες αλλες 9 ωρες συνολο.
Ε 33 ωριτσες συνολο,δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης.

Αλλα προς υπερσπιση μου το ειχα δηλωσει εδω και καιρο το τη ΠΣΚΔ που θα εβγαινε το elden ring δεν θα με ενοχλουσαν για το τιποτα..τον σκυλο βολτα να παω και μεχρι εκει. :sweat: ,και το σεβαστηκαν γυναικα κορη και εγω απο μεριας μου θα τους κανω δωρακια μετα :joyful: 

ουτος η αλλος αυτο γινεται σχεδον παντα σε πολυ μεγαλα παιχνιδια που με ενδιαφερουν το πρωτο σκ...επειδη γενικα την υπολοιπη εβδομαδα το ακουμπαω το play μονο το βραδακι και αυτο για λιγο γιατι ειμαι και λιγο κουρασμενος το ΣΚΔ του δινω πονο
 


Edited by vectrapearl, 01 March 2022 - 19:01.

                                                                       


#1828 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 01 March 2022 - 19:09

το κατεβασα αλλα το εσβησα αμεσωως γιατι μου την εδωσε που ειχε χειριστηριο για xbox και εκανα μια ωρα στα settings.


wdasa.png


#1829 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 March 2022 - 10:28

Το λοιπόν, τελείωσα το Death Stranding. Παραδόξως έχω ρίξει 90 ώρες και μάλλον θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να φτιάξω όλους τους δρόμους και να βρω όλους τους preppers.

Στα της υπόθεσης, ερμμ από μένα είναι όχι. Νταξ καλό το world building αλλά πέρα από ότι μου φάνηκε τεράστια Αμερικάνικη προπαγάνδα μου φάνηκε και πολύ ρηχό.

Οκ δεν χαλιέμαι όταν η υπόθεση είναι γτπ αλλά όταν είναι και μας το παίζει ιστορία ας πούμε ξενερώνω. Από ένα σημείο είχα σταματήσει να προσέχω τι γίνεται γιατί δεν με πολύ ένοιαζε και απλά ήμουνα ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.

Αυτό που μου αρέσει, που ήταν κάτι που μου άρεσε και στο Mad Max, είναι η απέραντη ερημιά που μπορείς να πας όπου θέλεις. Οκ με τα πόδια είναι κουραστικό αλλά μόλις ξεκλειδώσεις όλο τον εξοπλισμό γίνεται πιο διασκεδαστκό.

Αυτό που με μπέρδευε στην αρχή ήταν το γεγονός ότι δεν καταλάβαινα τι παιχίδι παίζω κι άρα η ενδεδειγμένη στρατηγική. Μετά από την 50κοστη φορά που σαβουρώθηκα στους βράχους επειδή προσπαθούσα να αποφύγω μία περιοχή με BTs κατάλαβα ότι στην ουσία το παιχνίδι είναι ένα puzzle game.

Πρέπει να βρεις τον βέλτιστο τρόπο να περάσεις από ένα συγκεκριμένο τερέν. Μόλις βρεις τον δρόμο μετά πάει νεράκι. Τα όποια action sequence υπάρχουν στο παιχνίδι είναι καθαρά για όσους ήθελα κάτι με περισσότερη δράση αλλά νομίζω δεν φτάνει.

Στην αρχή πραγματικά θεωρούσα ότι είναι το πιο βαρετό παιχνίδι του σύμπαντος και βασικά είναι μέχρι να αρχίσεις να παίρνεις upgrades. Μετά γίνεται παιδική χαρά καθώς πλέον δύσκολα μπορεί να πάθεις τίποτα.

Για παράδειγμα πέθανα συνολικά μία φορά (με εξαίρεση τις σκηνές με τον Unger που εκεί ψόφησα αρκετές) επειδή έπεσα από κάτι βράχους.

Τέλος έχει πολύ grind οπότε προετοιμαστείτε.


rsrGbGx.gif

#1830 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 15 March 2022 - 13:30

Kατσε να τα πιασουμε ενα ενα..!
Στα ευκολα πρωτα,σε νιωθω για το world building αφου μεχρι προσφατα(προ elden ring)που και που εμπαινα και εκανα κανα δρομο...στα κατορθωματα μου εχω φτιαξει τον δρομο που συνδεει στην cental region την mountain knot city με το distribution center south of lake knot city που περναει μεσα απο το χιονισμενο βουνο....that was a pain in the ass...

Στα δυσκολα τωρα!
Sorry αλλα θα διαφωνησω μαζι σου στα της αμερικανικης προπαγανδας.θεωρω οτι ο kojima προσπαθει με τον δικο του διεστραμενο και διαστραβλομενο τροπο το ακριβως αντιθετο.Μαλιστα σε μια συνεντευξη του ειχε πει οτι εμπνευστηκε απο το ολο τραμπ και brexit σκηνικα με τους τοιχους ,το isolation και τα σχετικα και ηθελε να περασει το μηνυμα οτι πρεπει η ανθρωποι να βοηθουν ο ενας τον αλλον(συγκεκριμενα ανεφερε την λεξη caring).
Το death stranding θα το εθετα καλυτερα ως μεταφορικο,αλλιγορικο(ειδικα στο κομματι του social media attachment που εχει ο κοσμος και θιγει με το like system που εχει),ακομα και σατυρικο σε πολλες φασης με ολες αυτες της διαφημισεις που σου πεταει στην τουαλετα πχ η στα κουτακι με το monster ακομε και σε ενα post apocalyptic περιβαλον..
Αλλωστε δεν μπορεις να κατηγορεις τον kojima για αμερικανικη προπαγανδα οταν εχει κανει τα metal gear που ειναι ολο ενα αντιαμερικανικο αντιπολεμικο μανιφεστο καλυμενο σαν να παιζεις ενα ματσο murica action game :sweat: 

επισης μουσικαρα το game και δεν σε ειδα να το σχολιαζεις.... :madtodeath:​ 




bonus rounds 1on)!θελω να μου πεις την αντιδραση σου οταν πατησες το κουμπι που χαιρεταει ο sam για πρωτη φορα και ησουν στο πουθενα μονος και καποιος σου απαντησε!!!! :scared: 
2on)παρεδωσε ΟΛΕΣ τις πιτσες......


Edited by vectrapearl, 15 March 2022 - 13:30.