Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1756 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 18 September 2020 - 10:13

μολις μιλησα με τον φιλο.

ακριβως αυτο που ειπες...βεβαια μου κανει εντυπωση ποσο πολυ ζητηση εχει ...δεν το περιμενα ειδικα με το 500αρικο πανω του...αν και νομιζω οτι της μουρλης θα γινει με την digital γιατι ο περισσοτερος ογκος προπαραγγελιωνπρεπει να ειχει γινει απο casual hyped buyers  οποτε εγω με την disc version θελω να πιστευω οτι θα ειμαι ποιο safe! θα δουμε!

Το 50αρικο καλη φαση για σιγουρατζα.επειδη την εκανα σχετικα γρηγορα την προπαραγγελια λεει ελπιζει να ειμαι στην πρωτη φουρνια..
Να σου πω την αληθεια απο την στιγμη που εχω καπαρωσει κονσολα ας ερθει που λεει ο λογος και 1 μηνα μετα!

ΣΕ 5ωρες μονο το πλαισιο που ειναι ο φιλος ειχε 900 παρραγγελιες και το βραδυ τους εστειλαν τα κεντρικα να σταματησουν να δεχονται αλλες.
το 50αρικο ειναι καλο απο την αλλη για να φρεναρουν και ενδεχομενη μαυρη αγορα με τιποτα αετους που θα παρουν 3-4 κονσολες και μολις ερθει η ελλειψη να τις βγαλουν στην αγορα..οπως κανουν και με τις συλλεκτικες των παιχνιδιων!!!


Edited by vectrapearl, 18 September 2020 - 10:41.

                                                                       


#1757 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 September 2020 - 10:59

Έπρεπε να δεις το θέμα στο insomnia, έμπαινε χαλαρά ο καθένας κι έλεγε ότι έριξε δύο τρία preorders και όποιο έρθει.

Ξεπούλησαν και νέες κάρτες της nvidia, γίνεται χαμός, προετοιμάζονται για απεριόριστο lockdown.


rsrGbGx.gif

#1758 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 18 September 2020 - 11:52

Έπρεπε να δεις το θέμα στο insomnia, έμπαινε χαλαρά ο καθένας κι έλεγε ότι έριξε δύο τρία preorders και όποιο έρθει.

Ξεπούλησαν και νέες κάρτες της nvidia, γίνεται χαμός, προετοιμάζονται για απεριόριστο lockdown.

ενα lockdown με ps5 δεν θα με χαλαγε να σου πω καθολου...βασικα στα σοβαρα αυτην την περιοδο θα με πηδαγε αλλα θα ειχα ps5 :lol: 

επισης...

απο οτι ειδα αυτο το ps plus collection ειναι one time only και οχι τυπου game pass.δηλωσεις απο την σονυ λενε οτι δεν τους ενδιαφερει αυτη η προοπτικη και αυτο το μοντελο τυπου Game pass
ποιο συγκεκριμενα
 

 

Για εμάς το να έχουμε έναν κατάλογο παιχνιδιών δεν είναι κάτι που μας προσδιορίζει ως πλατφόρμα. Η δικιά μας φιλοσοφία όπως είδατε είναι "νέα παιχνίδια, φοβερά παιχνίδια". Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, πώς δεν θα ακολουθήσουμε το δρόμο του να προσφέρουμε νέες κυκλοφορίες μέσα από ένα συνδρομητικό μοντέλο.  
αυτά τα παιχνίδια κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, κάποια παραπάνω από $100 εκατομμύρια για να αναπτυχθούν. Αυτό εμείς δεν το βλέπουμε ως κάτι βιώσιμο. Θέλουμε να κάνουμε καλύτερα και μεγαλύτερα παιχνίδια και ελπίζουμε κάποια στιγμή με μεγαλύτερη συνοχή. Οπότε το να τα βάλουμε σε ένα συνδρομητικό πακέτο από την πρώτη ημέρα, για εμάς, δεν έχει νόημα. Για τους άλλους που είναι σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί πράγματι να βγάζει νόημα, για εμάς όμως δεν ισχύει. 

αυτη ειναι η πληρης λιστα με  παιχνιδια που δινει free με το launch της κονσολας
EiJliAIXYAQwxWD?format=jpg&name=900x900
until dawn,rachet and clank,persona,monster hunter,mortal kombat,infamous,ff xv,fallout 4,days gone δεν τα εχω ακουμπησει οποτε εμενα με εφτιαξε....αν ειναι και enhanced στα μετρα του ps5 ενα rerun του bloodborne to ξανα εκανα(για 3 φορα :wacko:
 ).



last minute news...

Τα ΧΒΟΧ series S και X θα ερθουν στην ελλαδα με 10 ευρω αυξηση στην τιμη απο αυτην που ανακοινωθηκε... :kakaka:  :kakaka:  :kakaka:


                                                                       


#1759 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 September 2020 - 13:39

Βασικά, ναι φυσικά και δεν την ενδιαφέρει για το δικό της το gamepass θα αφορά στην ουσία μόνο τους ιδιοκτήτες playstation. Της MS είναι xbox, pc αλλά και mobile με το xcloud που περιλαμβάνει, πολύ μεγαλύτερη πίτα.

Επίσης η MS τρέχει την υπηρεσία μέσα από το Azure κοινώς από δικά της datacenter που τρέχουν το cloud της. Η sony θα πρέπει να φτιάξει δικό της ή να νοικιάσει κάπου. Τέλος επειδή λένε ότι game pass είναι netflix για παιχνίδια αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Πιο πολύ μοιάζει με μία δανειστική βιβλιοθήκη σαν μοντέλο χρήσης αλλά και σαν τρόπος κατανάλωσης.

Τα παιχνίδια απαιτούν πολύ περισσότερες ώρες από μία ταινία οπότε η κατανάλωση τους είναι περιορισμένη και αντίστοιχα τα έσοδα των εταιριών.

Όταν φτάσουμε να έχει ο περισσότερος κόσμος οπτική ίνα στο σπίτι και το stream των παιχνιδιών είναι εφικτό τότε θα έχει περισσότερο νόημα.

Αν το gamepass αποκτήσει αρκετό κοινό πιστεύω κάτι θα κάνει αλλά μέχρι στιγμής δεν μου φαίνεται περίεργο που επιλέγει τον πατροπαράδοτο τρόπο.


rsrGbGx.gif

#1760 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 18 September 2020 - 14:48

ετσι οπως ειδα τα τρεηλερς αισθανομαι σαν πηγα πίσω στο Ps2 αλλα με γραφικα ps5

 

τι εννοω: Ότι τα παιχνιδια εχουν αρχίσει πάλι να έχουν ατμόσφαιρα, και να μοιαζουν με παιχνίδια πάλι. κάτι το οποιο μου είχε λείψει απο το ps3. δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω..


wdasa.png


#1761 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 September 2020 - 15:31

Δεν παίρνεις ένα ps4 τώρα στο black friday, πιστεύω πλέον τα παιχνίδια έχουν χωριστεί σε τρία είδη, σε δύο μεγάλα, αυτά που βασίζονται υπερβολικά στο story telling και είναι υπερπαραγωγές βλέπε Uncharted και μετά στα loot based/open world. Τέλος σαν τρίτο είδος ότι περισσεύει που συνήθως είναι τυπικές old school κατηγορίες, fps, fighting κλπ.

Νομίζω αυτά που είναι σε φάση υπερπαραγωγής θα σου αρέσουν και το ps4 έχει αρκετά.


rsrGbGx.gif

#1762 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 18 September 2020 - 16:17

έχω ps4. και μπορω να πω οτι το ευχαριστήθηκα παραπανω απο το ps3.

 

ps3 ειχα αρκετα παιχνιδια αλλα ακομη και τα ωραια του με φαινοταν μονότονα.

 

ps3: Uncharted 1,2, Re 5, La noire, Red Dead 1, Yakuza 3,4 Tekken 6, Max Payne 3, Metal Gear 4,, Evil Within 1, Gta V, Assassin Creed 2 αυτα θυμαμαι προς το παρων.

 

 

Δεν μου άρεσαν. Εδικα απο το Tekken 6 ειχα απογοητευτει. ενω το 5 μου ειχε αρεσει, το 6 μου φαινοταν ολα τεραστια και πολυχρωμα κουραστικα χρωματα μη ρεαλιστικοι φωτισμοι.

 

 

ps4 όλα σχεδόν τα νοικίαζα

 

ps4:  Μetal Gear 5, Witcher 3, Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake, Spider-man, Red Dead 2, Evil Within 2, Tomb Raider RIse, Shadow, Sherlock Holmes Devil's Daughter,

 

μονο το Mg 5 νομίζω έχω αγοράσει μόνο.

 

Απο αυτά μπορω να πω οτι τα περισσοτερα τα ευχαριστήθηκα αρκετα εκτος απο το evil within 2 kai to spider-man.

 

Δεν ξέρω το ps3 μου φαινεται οτι λόγω των γραφικών τους ήταν δυσκολο να φτιάξουν ωραίες πίστες, ατμοσφαιρες κλπ για αυτο δεν μου άρεσε. Επίσης οι φωτισμοί του σε πολλά παιχνίδια ήταν απαίσιοι.ενω το Ps2 παρολο που τα γραφικα του ήταν χειρότερα, νομίζω τα παιχνίδια του ήταν πιο απλα και παράλληλα πιο ατμοσφαιρικά.

 

Ενω στο ps5 από οτι ειδα περα απο τα πολυ ωραια γραφικα, έδωσαν και πολυ σημασια στις πίστες και στην ατμόσφσαιρα, Για αυτο και ειπα οτι μου θυμιζει εποχή ps2.


Edited by Erudinam, 18 September 2020 - 16:18.

wdasa.png


#1763 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 September 2020 - 10:27

καλά στο Street Fighter V τους έχει πιάσει όλους ψύχωση με το crossplay. Μόλις με βλέπουν να μπαίνω ως PC παίκτης την κοπανάνε



#1764 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 29 September 2020 - 02:15

Για όσους ενδιαφέρονται, τo Rocket League στο PS4 είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν, και δεν απαιτεί PSN Plus.


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#1765 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 September 2020 - 08:19

Ναι το χω ήδη κατεβάσει. Ωραίο για να περνάει η ώρα με κάνα ματσάκι αλλά δεν με βλέπω να ασχολούμαι ενδελεχώς. Εν το μεταξύ έπαιξα με μερικούς online και πραγματικά κάνανε παπάδες, θέλει πολύ προπόνηση για να φτάσεις να είσαι σε ικανοποιητικό επίπεδο.
rsrGbGx.gif

#1766 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 October 2020 - 15:07

Ρε τι κάνει ο Γιαπωνέζος ρεεεεεεε, το μισό PS5 είναι ανεμιστήρας και ξύκτρα.

 

Youtube Video

 

:kyaaa:  :kyaaa:  :kyaaa:


rsrGbGx.gif

#1767 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 07 October 2020 - 17:42

1ον.τι μπαουλοντιβανο ειναι αυτο ρε?να'δω που θα το βαλω.στο παρων setup μου δεν μπαινει πουθενα :sweat: 

2ον.τα πλαινα φτερα βγαινουν :scared: .θα τους δωσω 3 μηνες.αν δεν βγαλουν αυτοι η aftermarket εταιρια αλλα πλαινα θα τα βαψω εγω μαυρα.!

3ον liquid metal cooling ..οκ.. i dig that!

4ον.350W τροφοδοτικο δεν μου φαινονται πολλα παντως


                                                                       


#1768 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 October 2020 - 22:21

E κοίτα από την στιγμή που η κάρτα γραφικών είναι ενσωματομένη στον επεξεργαστή φτάνει το τροφοδοτικό.

Βέβαια βλέπεις ενσωματομένος ο ssd πάνω στην μητρική, αν καεί ο controller ή κάποιο τσιπάκι αντίο PS5.


rsrGbGx.gif

#1769 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 08 October 2020 - 09:06

πόσο θορυβο κανει; πχ εγω εχω rog strix αλλα για να παιξω σε ωραια γραφικα πρεπει να αυξανω την δυναμη του λαπτοπ που αυξανει και τον ανεμιστηρα και κανω θα ελεγα αρκετο θορυβο.

wdasa.png


#1770 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 08 October 2020 - 09:20

E κοίτα από την στιγμή που η κάρτα γραφικών είναι ενσωματομένη στον επεξεργαστή φτάνει το τροφοδοτικό.

Βέβαια βλέπεις ενσωματομένος ο ssd πάνω στην μητρική, αν καεί ο controller ή κάποιο τσιπάκι αντίο PS5.

Δεν ελπιζω τιποτα δεν φοβαμαι τιποτα εχω βισμα πελατη στο playstation servis της sony :hehehe:

 

πόσο θορυβο κανει; πχ εγω εχω rog strix αλλα για να παιξω σε ωραια γραφικα πρεπει να αυξανω την δυναμη του λαπτοπ που αυξανει και τον ανεμιστηρα και κανω θα ελεγα αρκετο θορυβο.

playtesters στην ιαπωνια(υπαρχουν και σχετικα youtube videos )ειπαν οτιμετα απο 30 λεπτα пфьштп το φαν ισα που ακουγεται..