Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1651 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 05 December 2019 - 12:55

To death stranding είναι το καλύτερο game που έχω παίξει στο πλειστέισιο από την ps2 εποχή

 

είμαι στο chapter 3

Τωρα ξεκιναει το καλο πραγμα ...πραγματικα ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που καθομαι και το σκεφτομαι βδομαδες μετα τον τερματισμο του!
Και εμενα μου εκατσε και λουκουμι γιατι την περοδο που βγηκε ηταν αυτο που χρειαζομουν..
masterpiece απο τα λιγα και δυστυχως σε μεγαλο βαθμο θα εκτιμηθει πολυ ποιο μετα

 

Ο φίλος μου που έχει ps4 κάνει διθυράμβους για το Days Gone, θεωροντας το από τα καλύτερα παιχνίδια ο έχει παίξει, συνδιαζοντας τα καλύτερα στοιχεια από farcey 3,mgsv,tlou κλπ

Απορώ πως δεν έγινε τόσος ντόρος όπως με τα άλλα παιχνιδια

το Days Gone ηταν μια κυκλοφορια απο ενα στουντιο που δεν ειχε κανει κατι τοσο μεγαλο ποτε.αν και ειναι γνωστο για τα syphon filters δεν συγκρινονται με το open world -survival Days Gone.
Για την sony ηταν μεγαλη κυκλοφορια αλλα κρατησε χαμηλα την μπαλα σε θεμα μαρκετινγκ,καπου ειχα διαβασει οτι πιστευει πολυ την bend studios και δεν ηθελε να της βαλει εξτρα πιεση,οπου για μενα kudos στην sony για αυτο, και εξω πηγε πολυ καλα.εδω για καποιο λογο δεν ακουστηκε πολυ και δεν καταλαβα ποτε τον λογο.

 

Βασικά το Days Gone πήγε ψίλο άπατο στις κριτικές αλλά καλά στις πωλήσεις. Τώρα δεν ξέρω πως τα πάει από gameplay αλλά αν είναι έστω λίγο κοντά με το Mad Max θα ναι πολύ καλό. 

δεν εχει σχεση με mad max στο gameplay...ποιο πολυ μου φανηκε να περνει στοιχεια απο witcher στο exploration ,,λιγο απο TLOU σε fighting style,crafting, + το στυλ του dead island στην φαση με τα zombie hordes.
 


                                                                       


#1652 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 10 December 2019 - 21:50

Resident Evil 3 announcement στο states of play

 

Youtube Video

 

και νέο παιχνίδι από platinum games

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#1653 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 11 December 2019 - 11:12

εδω να σημειωσω οτι το to 1o τριμηνο του 2020 εχουμε dragonball z:kakarot,final fantasy vii remake,nioh 2,doom eternal,cyberpunk resident evil 3 remake.
επισης ακουγετε οτι καπου εκει θα χωθει και το elden ring που φημες λενε οτι θα ανακοινωθεi πληρως με release day και gameplay στα game awards αυριο !

γενικα η θα πεινασω η θα χωρισω η θα πουλησω νεφρο!!!!


                                                                       


#1654 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 December 2019 - 02:24

Πάει και το nier automata, έβγαλα και τα τρια playthroughs αλλά δεν την παλεύω άλλο να παίξω από την αρχή για να τελειώσω τέσσερα quest που μου είχαν μείνει.

Σίγουρα δεν θα κάτσω να βρω όλα τα endings.

 

Γενικά ενδιαφέρον παιχνιδάκι, η υπόθεση από ένα σημείο και πέρα γίνεται τελείως ακατανόητη και στα όρια του mumbo jumbo tech, χάνοντας το ενδιαφέρον για την υπόθεση γίνεται στην ουσία ένα shump hack n slash. 1η φορά βλέπω τέτοιο συνδυασμό. Συγκεκριμένα από shumps πρέπει να συνδυάζει όλα τα είδη, κανονικά π.χ. darius, bullet hell, rail shooter και 3rd person σαν το space harrier.

 

Δύσκολο δεν είναι, απλά πρέπει να παίρνεις συνέχεια restore items για να την βγάλεις καθαρή στους αρχηγούς. Έχει και ένα ψιλό auto aim για να μην βασανίζεσαι τελείως (όλα αυτά στο normal). Τα restore items στην αρχή είναι λίγα αλλά μετά από λίγο grinding με τους εύκολους εχθρούς που υπάρχουν μέσα στο κόσμο  του nier έχετε τόσα λεφτά που μπορεί να πάτε να αγοράσετε όσα χωράει το inventory και να μην έχετε πρόβλημα.

 

Τεσπα αξίζει τα λεφτούλια του αλλά μην δώσετε πάνω από 20ρικο δεν είναι και το παιχνίδι της δεκαετίας. Επίσης σε ps4 slim υπήρχαν αισθητά frame drops που κουράζανε μετά από λίγο, όποιος το χει σε pro ίσως δει κάποια βελτίωση.

Toυλάχιστον τα shmups σου δινουν ευκαιρια με εστω 2-3 credits. Πηγα να παιξω τον προλογο και λεω, δε γινεται θα εχει καπου να κανεις save. Εφτασα στους δυο γερανους, εχασα γρηγορα μιας και μου τελειωναν τα health points. Σκεφτηκα, ενταξει αμα το περασω θα μπορω να το σωσω. Ξαναχανω παλι. 40 λεπτα τσαμπα μεχρι να το φτασω εκει 2 φορες. Τσατιζομαι, κατεβαζω ενα save με ξεκλειδωμενα ολα και chapter select. Το πηγαινω κατευθειαν στους 2 γερανους, με τετοια stats τους αποτελειωνω, λεω ωραια τωρα θα εχει save. Kαι εμφανιζεται αλλο ενα boss που πρεπει να το αντιμετωπισεις 2 φορες συνολικα! To αποτελειωνω και αυτο αφου εχω απειρη ενεργεια ουσιαστικα. Και μονο τοτε μπορεις να κανεις save στο διαστημοπλοιο. Αποκλειεται με τοσο λιγα health points να τα καταφερω, σπαταλωντας ενα τεταρτο με εικοσαλεπτο καθε φορα για να φτασω εκει. 

 

 

Βλεπω μετα ενα playthrough και απλα αποφευγεις τα χτυπηματα τους χωρις να χρειαστει να ξοδεψεις την ενεργεια τους, περιμενοντας το επομενο cut scene....1.30 ωρα εχασα μονο στον προλογο....



#1655 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 26 December 2019 - 16:58

Κοίτα αυτό είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι που μπορείς να μείνεις χωρίς save. Νομίζω έπρεπε να του δώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.

Και εμένα τόσο μου πήρε στο demo που είναι αυτό το κομμάτι μόνο. Την επόμενη φορά που το έπαιξα στο κανονικό παιχνίδι το ξεπέταξα μπαμ μπαμ.


rsrGbGx.gif

#1656 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 28 December 2019 - 10:03

Λόιποοοον....
το ξεκινησα και εγω....
πρεπει να εχω κανα 10ωρο + μολις μπηκα στο forest area(δεν εχω δει ποσο εχει ακομα) και μπορω να πω οτι με εχει αφησει καραευχαριστημενο... μου αρεσει το μιξ που κανει με τα play styles απο 3rd person σε side scrolling .ακομα και το vertical scrolling οταν εισαι σto αεροπλανο...
απο σεναριο μπορω να πω οτι λιγο πριν την μεγαλη τρυπα στα city ruins αρχισα να καταλαβαινω που το παει και ελπιζω σε ανατροπη ...αλλιως αν δεν αλλαξει κατι απλα θα πω οκ καλο.
ωραια συστηματα μαχης λιγο  μπερδεμα τα chips,fuse και τα λοιπα αλλα προς το παρον τα κανω αυτοματα απο την τυπισα στο camp..γενικα ωραιο παιχνιδι τωρα για της γιορτες να περασω με κατι ευχαριστα την ωρα μου..

γενικα εγω με τετοιου ειδους παιχνιδια εχω ενα θεμα....παντα λεω δεν θα ασχοληθω πολυ με τα side quest και θα προχωρησω τo story και καταληγω να εχω μαζεψει καμια 10αρια ενεργα side quests και να τρεχω να τα κλεισω γιατι δεν εχω προσωρησει το story καθολου.


                                                                       


#1657 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 31 December 2019 - 12:04

Vectra έχεις παίξει το νέο God of War; Το ξεκίνησα και πλέον το έχουν κάνει ένα εύκολο souls παιχνίδι! Καλά βασικά από εκεί που ήταν ένα button masher τώρα θέλει περισσότερη μελέτη πως θα προσεγγίσεις τους εχθρούς.

Καλά όχι σε επίπεδο Bloodborne αλλά για gow game είναι μεγάλη η αλλαγή. 


rsrGbGx.gif

#1658 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 03 January 2020 - 17:10

yep και εχω και την day one edition του παιχνιδιου...
κοιτα οπως πολλα ακολουθησε την μοδα της αλλαγης απο καθαρο action σε action/rpg(βλεπε πχ assasins creed)..σορρυ αλλα σαν φανατικος των soulsborne παιχνιδιων δεν εχει σχεση καθολου..περισσοτερο με horizon και με witcher στοιχεια εχει.....παρολα αυτα το παιχνιδι σπερνει και με πολυ καλα γραφικα,μουσικαρες και πολυ πολυ καλο στορυ!!!

αυτην την στιημη που γραφω ειμαι ενα κλικ πριν τελειωσω και το τελευταιο ending στο nier:automata..ναι εκανα και τα 24.τα περισσοτερα ειναι βεβαια να κανεις fail ενα πχ mission και ειναι λιγο jokes ending ... το a b c d e ειναι τα κανονικα endings.κολλημα μεγαλο το game..τρομερη μουσικη και στορρυ ου αν το ξεμπλεξεις εχει ιδιαιτερα νοηματα...απο τα λιγα gamew που ευχαριστηθικα τοσο πολυ... 


                                                                       


#1659 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 03 January 2020 - 18:05

Ναι θα συμφωνήσω, έχει στοιχεία αλλά δεν είναι. Επίσης το τελείωσα, ε η υπόθεση με φάνηκε κάπως μεχ, άσε μας ρε κρατος με τα μηνύματα.

Τέσπα, σχετικά με το nier, μακάρι να βγάλουν κάνα sequel γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο μου ρχεται η όρεξη να έπαιζα λίγο ακόμα.

Απλά το θέμα είναι ότι θέλω με αυτό το design όχι ιδιαίτερες αλλαγές.


rsrGbGx.gif

#1660 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 04 January 2020 - 23:31

απο οτι εριξα μια ματια εχουν πλανα για σικουελ..αλλωστε ενα απο τα τελη το αφηνει να εννοηθει.
εκανα και το Υ τελος που το ειχα αφησει για το τελος γιατι επρεπε να βρω και τα 40 οπλα του παιχνιδιου και να τα maxαρω  για να κανω ενα optional boss fight και μου πηρε τρελο grinding για materials και λεφτα...αλλα αξιξε καθε ωρα που εριξα ακομα και στο ψαρεμα που χρειαστικε να κανω..
με ρουφηξε τοσο πολυ ο κοσμος του που δεν ηθελα να τελειωσει...και εχω αφησει διαφορα quest για να το βαζω που και που να μπαινω παλι στον κοσμο του...αυτο που μου αφησε ωραια αισθηση στο τελος ειναι πως καταφεραν και εδεσαν τοσο πολυ 2 χαρακτηρες σαν την 2B και τον 9S και σε εκαναν να νοιαζεσε συχνα πυκνα στο παιχνιδι.!Ακομα και για την Α2!
εγω παντως lev να κανετε τα τελη ΑΒCDE για να παρετε οτι εχει να δωσει το παιχνιδι.μονο το Β ειναι οπως το Α απο την σκοπια του 9S αυτην την φορα  και εχει αλλα cut scenes και περισσοτερο lore ;;αλλα κανεις πολυ ποιο γρηγορα γιατι ξερεις ολα τα μονοπατια + οτι εχεις ολα τα level και τα οπλα απο το 1ο playthrough.το C ειναι με την Α2 και στα D και Ε ερχεται το φιναλε,(ειδικα οταν πρεπει να παιξεις ενα mini game στο τελος που πυροβολας τα credits(μην σταματατε ακομα και αν χανεται θα δειτε ποιο μετα) εκει ειπα οτι το παιχνιδι ειναι ενα γαμημενο αριστουργημα )τα 3 τελευταια τελη δεν ξεπερνανε το 10ωρο σχεδον ολα μαζι...μικρο tip δειτε οδηγο γιατι σε ενα απο τα 2 τελευταια καπου σου ζηταει να σβησεις τα αρχεια σου και δεν λεει γιατι το κανει στα αληθεια και σβηνει ολα τα save
hazuki δεν ξερω αν συναντησες τον emill προς το τελος.τον npc που ειναι σαν τρικυκλο....δες στο youtube το story του και πως σχετιζεται με το nier του ps3..και εχει και ενα απιστευτo quest να κανεις για αυτον! 

στα του god of war τωρα.ειμαι πολυ περιεργος στο που θα το παει στην ιστορια το σικουελ.γενικα εμενα μου αρεσε και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που εφτασα κοντα στην πλατινα(αν και τα παρατησα σε 2 τελευταια Achivments)..


Edited by vectrapearl, 04 January 2020 - 23:34.

                                                                       


#1661 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 15 January 2020 - 12:16

double post FTW! :riiight: 

Mετα την ανακοινωση της square enix οτι καθυστερει τo final fantasy 7 και το παει για απριλιο.εκατσα να δω λιγο τι πεφτει τον απριλιο απο κυκλοφοριες και μου επεσαν εμενα τα αυτια!
εχουμε και λεμε :3 απριλιου resident evil 3,10 απριλιου final fantsay 7,16 απριλιου cyberpunk!
3 ΑΑΑ τιτλους μαζι εναν ανα βδομαδα :beaten: .χωρια ο χρονος που δεν φτανει μιλαμε οτι χρειαζεται και χρημα αν σκεφτεις οτι στην καλυτερη θα τα παρω ενα 50 αρικο το καθενα απο gamestation.....

Μετα εκανα το λαθος να δω γενικα τι περιμενω μεσα στην χρονια
Μια προχειρη λιστα ειναι τα:dragonball z kakarot,nioh 2,resident 3,final fantasy 7, cyberpunk,doom eternal,the last of us 2,ghost of tsusima.και αν βαλεις στην λιστα και τα:control,plaque tale,resident evil 2 remake,the outer worlds που μου εχουν μεινει απο το 19 δεν ξερω πραγματικα αν θα καταφερω εστω και  τα μισα να παρω!!!

ΥΓ. παιζω το NIOH που το ειχε δωσει τζαμπε το ps plus και μπορω να πω οτι το παιχνιδι σπερνει..ειναι κοπια του dark souls!σε βαθμο που εχει πολλα πραγματα αυτουσια απο τα souls σε ιαπωνικο set up και με μεγαλο σεβασμο στην αρχικη πηγη.δυσκολο και αυτο σαν τα souls αλλα εμενα μου φαινεται κομματακι ευκολο στα boss...δεν ξερω...μαλλον εχω στα πολυ κοντα το sekiro και το μαμισι που τραβηξα και μου φαινονται ολα τα αλλα οδοντοκρεμες :slash:

YΓ2:εδω μπορειτε με το sign id σας απο το playstation να κανετε μια επισκοπηση του 2019 και του τι κανατε στην κονσολα σας
https://www.playstation.com/el-gr/campaigns/2019/wrap-up/

λιγα απο εμενα: top 3: 1) APEX LEGENDS. 531 ωρες(λολ)
                                    2)WITCHER WILD HUNT. 122 ΩΡΕΣ
                                    3)SEKIRO SHADOW DIE TWICE. 77 ΩΡΕΣ

ΕΠΑΙΞΑ 44 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

ΕΓΡΑΨΑ :1179 ΩΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,82 ΩΡΕΣ ΣΕ VR , 14 ΩΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΕΡΙ(και ξερω και που τις εκανα :hehehe: )
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ  ΠΑΙΧΝΙΔI : ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(λιγο ακυρο γιατι κυριακες το ξεπατωνω συνηθως αλλα τες πα)

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑ 6 ΕΥΡΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ STORE ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ 12 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2019: ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ!!!(ΛΟΛ και να σκεφτεις οτι πριν το APEX δεν ακουμπαγα fps πλυν των bioshock  που εοναι παιχνιδαρες)

 


Edited by vectrapearl, 15 January 2020 - 12:55.

                                                                       


#1662 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 15 January 2020 - 16:12

LoL

 

352 ωρίτσες μόνο για μένα!

 

Σου δίνει και κάτι δώρα εκεί χάμο, μην ξεχάσεις να τα εξαργυρώσεις, ένα theme και κάτι εικόνες.

Επίσης τη φάση ρε Sony, πας CES, "αποκαλύπτεις" το νέο logo και κάνεις skip την E3. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΕΚΣΖ!


rsrGbGx.gif

#1663 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 15 January 2020 - 17:33

LoL

 

352 ωρίτσες μόνο για μένα!

 

Σου δίνει και κάτι δώρα εκεί χάμο, μην ξεχάσεις να τα εξαργυρώσεις, ένα theme και κάτι εικόνες.

Επίσης τη φάση ρε Sony, πας CES, "αποκαλύπτεις" το νέο logo και κάνεις skip την E3. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΕΚΣΖ!

στο τουιτερ εχει βουηξει ο κοσμος οτι εχει event η sony μεσα στον φεβρουαριο οπου θα δειξει ps5 και και καποια launch games
https://www.gamesradar.com/sony-plans-experience-playstation-event-as-rumors-of-ps5-reveal-pick-up/

https://bgr.com/2020/01/14/ps5-release-date-close-why-launch-event-might-happen-before-e3-2020/

http://www.pushsquare.com/news/2020/01/experience_playstation_event_taking_place_as_ps5_reveal_rumours_heat_up


Edited by vectrapearl, 15 January 2020 - 17:34.

                                                                       


#1664 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 10 February 2020 - 13:07

Εδώ τι τραβάω στο γμο παίχνιδο.

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#1665 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 February 2020 - 12:57

Λοιπόν, μετά από 100 ώρες Odyssey, σχεδόν κοντεύω. Τελείωσα τα δύο main quests (καλά το 2ο είναι σαν μεγάλο side quest), μου χουν μείνει τρεις cult members κι μερικά sidequests.

Γενικά θα έλεγα πως η εντύπωση που αφήνει είναι πολύ μέτρια. Η κυρίως ιστορία της Κασσάνδρας είναι αδιάφορη, το 2ο μεγάλο side quest είναι πιο ενδιαφέρον, ενώ η φάση με το cult μένει απλά σε πρώιμα στάδια.

Τουλάχιστον είναι τεράστιο, έχω να τσεκάρω ακόμα τρεις περιοχές στις οποίες δεν έχω πατήσει ποτέ. Από grinding, θέλει λίγο στην αρχή για να πάρεις κεφάλι και μετά είσαι οκ.

Και ερχόμαστε στο ζουμί, ενώ έχουν βάλει πολλά είδη gameplay τα περισσότερα μένουν στην φάση του gimmich.

Συγκεκριμένα, εξερεύνηση τάφων, έχει αλλά είναι στην ουσία ένας διάδρομος με δωμάτια χωρίς καν γρίφους και παγίδες απλά αστείες. Για τυράκι σου βάζουν ότι αν ολοκληρώσεις ένα κερδίζεις ένα ability point τσαμπα χωρίς level up.

Ναυμαχίες, έχει αλλά σε αφήνει κάπως αδιάφορο η όλη φάση γιατί από ένα σημείο απλά χρησιμοποιείς το fast travel.

Ιστορικές μάχες, έχει αλλά πρώτον πρέπει να την ξεκλειδώσει αφού μειώσεις την κυριαρχία των Αθηναίων/Σπαρτιατών (ανάλογα ποιος είναι πάνω) δεύτερον δεν υπάρχει κάποιο stake για να την δικαιολογήσει όλη αυτή τη μανούρα.

Αποφάσεις, έχει αλλά δεν φαίνεται να παίζουν και κάποιο σημαντικό ρόλο, εκτός από 6 σημεία από όλο το παιχνίδι. Γενικά αν σαν βγάζει απαντήσεις με σύμβολα, αν διαλέξετε αυτή που δεν έχει σύμβολο συνήθως είναι η safe επιλογή.

Γενικά καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι όλα τα παιχνίδια της Ubisoft είναι ίδια αλλά από την άλλη τα όμορφα τοπία με έκαναν να σπαταλήσω 100 ωρίτσες!


rsrGbGx.gif