Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World


  • Please log in to reply
1842 replies to this topic

#1621 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2019 - 11:26

https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-10-08/playstation-5-console-launches-in-holiday-season-2020/.152009

 

Yeap, next winter, θεωρώ release τον Νοέμβριο για να ανέβει το hype μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν η τιμή είναι 400€ όπως την λιγουρεύονται οι περισσότεροι θα γίνει της μουρλής.


rsrGbGx.gif

#1622 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2019 - 23:09

Με της παναγιάς τα μάτια που έχουν βάλει να κάνει η κονσόλα, τρομάζω για την τιμή. Δεν αποκλείεται να δούμε τίποτα 600€ (εδώ είναι που σκάνε flashback Giant Enemy Crabs, Riiiiiiiidge Raaaaacer κλπ), εκτός και αν βγάλουν δύο μοντέλα όπως ψιλοακούγεται, σε στυλ PS5 / PS5 Pro


E5VV38U.jpg


#1623 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2019 - 09:13

Κοίτα επειδή βασίζεται ρε ryzen θα ναι φτηνή η cpu, καλά το 8Κ δεν το θεωρώ καν feature, θα είναι σίγουρα upscale όπως το 4Κ στο pro.

Αν κάνει native 4K καλά θα είναι αλλά με raytracing μαζί χλωμό το βλέπω, βέβαια είναι hardware based οπότε μπορεί να μην έχει επίπτωση.

Η τίμη για το base model ελπίζω να ναι αυτή, το pro δεν με ενδιαφέρει εκτός κι αν αυτό θα είναι το μοντέλο με το ray tracing και τους super ssd.

Τέσπα θα δούμε, άντε να ρίξουν την βόμβα με τα επίσημα specs και την τιμή να δούμε τι θα πει η ms, αν και τους βλέπω πολύ χλιαρούς.


rsrGbGx.gif

#1624 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2019 - 12:39

Ειμαι της αποψης οτι αυτη ειναι και η τελευταια γενια κονσολων τουλαχιστων με τον τροπο που ξερουμε τις κονσολες οποτε θεωρω οτι η εταιριες θα πανε all in σε θεμα specs αλλα με ''λογικη'' τιμη για να κανουν την τελευταια μπαζα.
μετα θα ερθουν το στυλ του digital game,και συνδρομητικα οπου εκει δεν θα εχουν και μεγαλο περιθωριο κερδους σε hardware..

γνωμη μου ειναι οτι η Sony το ps5 θα το βγαλει με την λογικη του ps4 ...δλδ 400 Ε πανω κατω την απλη εκδοση και γυρο στα 600 την pro.με κανα 150 αποκλειση στις τιμες νομιζω οτι θα πεσω μεσα..

επισης διαβασα για το ανανεωμενο controller και ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος.

το θεμα μου ειναι με τι θα το πουλησει στης γιορτες.?δλδ με τι παιχνιδια.!εκει θα γινει το κολπο με την ms και οχι με το hardware.δλδ αν στην E3 2020 που θα γινει ολο το νταβαντουρι κατεβασει η sony τιποτα bloodborne 2 , horizon zero dawn 2 , god of war και κανα καινουργιο ip (και αυτα που λεω ακουγονται πολυ σαν φημες) δεν εχει ελπιδα η ms παλι(που εχει ανακοινωσει απο τωρα οτι θα το δωσει με το νεο Halo)!


                                                                       


#1625 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2019 - 14:24

Από αυτά που λες μόνο για το Horizon έχει ακουστεί ότι είναι σε developement. Νομίζω απλά θα πάει με ps5 versions των Death Stranding, Ghost of Tsushima, κάποιο CoD, τα Fifa/PeS και κυρίως 3rd party, δες την λίστα του ps4

 

Angry Birds Star Wars [2] Rovio Retail
Assassin's Creed IV: Black Flag [3] Ubisoft Retail
Battlefield 4 [4] DICE Retail
Blacklight: Retribution (Beta) [5] Zombie Studios PSN / F2P
Call of Duty: Ghosts* Infinity Ward Retail
Contrast [6] Compulsion Games PSN / PS+
DC Universe Online* Sony Online Entertainment PSN / F2P
DiveKick [7] One True Game Studios PSN
FIFA 14* EA Sports Retail
Flower (Cross-Buy) [8] ThatGameCompany PSN
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition [9] NetherRealm Studios Retail
Just Dance 2014 [10] Ubisoft Retail
Killzone Shadow Fall [11] Guerilla Games Retail
Knack [12]
 
SCE Japan Studio Retail
LEGO: Marvel Super Heroes* TT Games Retail
Madden NFL 25* EA Sports Retail
NBA 2K14* Visual Concepts Retail
NBA Live 14* EA Sports Retail
Need for Speed: Rivals [13] Ghost, Criterion Retail
PlayRoom [14] Sony Pack-in
Resogun [15] Housemarque PSN / PS+
Skylanders Swap Force* Vicarious Visions Retail
Sound Shapes (Cross-Buy) [16] Queasy Games PSN
Super Motherload [17] XGen Studios PSN
Trine 2: The Complete Story [18] Frozenbyte PSN
Warframe [19]
 
Μόνο το Knack και το Killzone δικά της. Το θέμα είναι να έχει παιχνίδια. Η ms μάλλον θα ναι η τελευταία φορά που ασχολείτε με κονσόλες, θα το γυρίσει full σε streaming είτε μέσω pc είτε μέσω setop boxes.
Την sony την βλέπω να βγάζει κανά ps6 σαν μόνο κυρίαρχο στις κονσόλες.

rsrGbGx.gif

#1626 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2019 - 10:25

H Sony εχει δηλωσει οτι πιστευει στο παραδοσιακο gaming και δεν σκοπευει να φυγει απο αυτο οποτε το να μεινει μονη στην φαση με την κονσολα το θεωρω πολυ πιθανο αλλα πιστευω οτι θα σου δινει και τα 2 μαζι απο καποια φαση και μετα,δλδ και κονσολα με το δισκακι σου να το εχεις να το βλεπεις να το χαιρεσαι στο ραφι σου και την online-streaming υπηρεσια.
Η ms εχει δειξει εδω και καιρο με οποιον τροπο μπορει οτι την ενδιαφερει να πουλαει Game pass παντου οποτε λογικο να μην την νοιαζει και πολυ το παραδοσιακο gaming πια! 
θεωρω οτι πλεων ο η καθε εταιρια θα διαλεξει εναν δρομο και θα σταματησει και αυτη η κοντρα ποιος την εχει μαγαλυτερη.πχ sony σε υβριδικη φαση τυπου δισκακι-streaming, η ms full online streaming και η nintendo θα κρατεισει τα handheld τυπου switch.

οσο τορα για ta games παραδοσιακα δεν ειχαμε ποτε ΑΑΑ τιτλους στο launch day, αλλα, ειναι 1 πρωτη φωρα μετα απο καιρο που και η 2 μεγαλες εταιριες θα βγαλουν κονσολα ταυτοχρονα την ιδια περιοδο και με την Ms να εχει δηλωσει οτι θα εχει το halo σαν τιτλο στην day 1 δεν νομιζω οτι η sony εχει επιλογη!

in development εκτος απο το horizon ειναι και το god of war (εχω ενημeρωση απο το twitter acoynt του cory barlog),επισης  στην ανακοινωση που εκανε η sony μετα την ανακοινωση της στο WIRED ειπε οτι η bluepoint games studio που εκανε το εκπληκτικο remake του shadow of the colossus ετοιμαζει και μεγαλο για το ps5,τα λεφτα μου στο most requested game for remake.....deamon souls!
 


                                                                       


#1627 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2019 - 10:38

Ναι το διάβασα και εγώ για το gow, άρχισε να κάνει νερά στο backwards compatibility (μπορεί να μην είναι για όλα τα παιχνίδια) και επίσης η τιμή παίζει να πάρει την ανιούσα πρός τα 500€ για το base model.

Βασικά το μοναδικό χαρακτηριστικό που θα ήθελα είναι να μπορώ να αγοράζω φυσικά τα παιχνίδια αλλά να μην χρειάζεται να είναι μέσα το blu ray, ΕΛΑ ΡΕ ΣΟΝΙ ΤΖΑΣΤ ΝΤΟΥ ΙΤ, βρες εκεί πέρα κανά κόλπο.

Θέλω να έχω δισκάκια στο ράφι αλλά μην με ξεβολεύεις.  :yawn2:


rsrGbGx.gif

#1628 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2019 - 16:22

προς το παρον το μονο που ξερουμε ειναι οτι ακομα θα χρειαζονται εγκατασταση τα παιχνιδια για να παιξουν.απλα θα μπορεις να τα σπας σε parts,δλδ θες μονο το campain και οχι το multiplayer?βαζεις μονο αυτο!και το αντιστροφο!ομοιος και οταν θες να σβησεις κατι πχ λογο χορου μπορεις παλι να σβησεις το campaign που θα εχεις τελειωσει και να κρατησεις μονο το multiplayer!το οποιο τα σπαει.!

παντως μεχρι 499 τα δινω.αν αρχισει 599 και πανω θα ζοριστω..και οχι δεν θα πουλησω το 4 για να παρω το 5 οπως προτεινε η γυναικα μου και την κοιταξα και με κοιταξε και γελασαμε και δεν το ξανανεφερε ποτε μετα!

αυτο το να παιζουμε χωρις το cd πρεπει οντως να γινει!
εγω εχω το pro και αμα παιζω κανεναν game με σοβαρα γραφικα(δεν θελω να σκεφτω τι εχει να γινει με Last of Us 2) ακουγετε και το drive και o fan και  κανει σαν μικρο ελικοπτερακι!

 


                                                                       


#1629 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2019 - 17:51

Με το PS4 περασε αρκετος καιρος μεχρι να βγουν καλα παιχνιδια τυποτ gow, tlou κλπ 

Τωρα αφου βγαζουν το Death Stranding & TLOUS2 στο PS4, δεν υπαρχει λογος να βιαστει καποιος να αγορασει το 5 αν τον ενδιαφερουν μονο τετοιου ειδους παιχνιδια. Παρτε το σε 3 χρονια και....



#1630 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2019 - 11:20

κοιτα...το TLOU βγηκε στο ps4 remastered τον ιουλιο του 2014 και το ps4 ειχε βγει νοεμβριο του 2013  και το πρωτο  4μηνο ειχε assasins creed IV,COD,metal gear V , infamous second son,1 ΑΑΑ game σχεδον ανα μηνα...χωρια ποσα αλλα ακυρα η παιχνιδια που τοτε δεν ξεραμε τι θα ειναι,οπως το outlast που βγηκε ιανουαριο.
δεν το λες οτι δεν ειχε και αμεσα καλα παιχνιδια,
και το ιδιο θα γινει και με το TLOU 2 σιγουρα.σαφεστατα και πχ god of war αργισε να ερθει γιατι αυτος ο τιτλος ηταν να μην ξαναγινει και αλλαξε γνωμη η santa monica και ξαναασχοληθηκε

συμφωνω μαζι σου οτι day one αν δεν ανακοινωσει καλα παιχνιδια δεν αξιζει αλλα οχι και 3 χρονια μετα...εισαι λιγο υπερβολικουλης!

επισης τι εννοεις με το ''τετοιο ιδους παιχνιδια''?γιατι σε αυτα που ειπες ειναι το 60% τον παιχνιδιων που βγαινουν μετα ειναι τα sports και τα rpg!


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Οκτώβριος 2019 - 11:23

                                                                       


#1631 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2019 - 14:54

Εννοώ τις πανάκριβες παραγωγές δρασης με τα λεπτομερή γραφικά βασικά που κάναν το PS4 να ξεχωρίζει, όχι τα ετήσια Sequel όπως COD, assassins Creed ή τα Ιαπωνικα rpg.

#1632 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2019 - 22:06

Πάντως ήδη λένε ότι θα ναι έτοιμο το τελευταίο assasins creed, το Cyberpunk και πιθανόν κάτι από Rockstar.

Βέβαια όλα αυτά είναι multi platform, περιμένω τίποτα καλό από 1st/2nd party για την έναρξη.

Επίσης vectra δεν θυμάμαι αν πήρες τελικά το VR αλλά λένε η καινούργια έκδοση θα ναι ακόμα καλύτερη, αν κάνουν κανα θαύμα και βγάλουν τα καλώδια από την μέση όπως έκανε η oculus σε ένα μοντέλο της θα ναι γμο.


rsrGbGx.gif

#1633 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2019 - 00:40

Πάντως ήδη λένε ότι θα ναι έτοιμο το τελευταίο assasins creed, το Cyberpunk και πιθανόν κάτι από Rockstar.

Βέβαια όλα αυτά είναι multi platform, περιμένω τίποτα καλό από 1st/2nd party για την έναρξη.

Επίσης vectra δεν θυμάμαι αν πήρες τελικά το VR αλλά λένε η καινούργια έκδοση θα ναι ακόμα καλύτερη, αν κάνουν κανα θαύμα και βγάλουν τα καλώδια από την μέση όπως έκανε η oculus σε ένα μοντέλο της θα ναι γμο.

VR εχω παρε μεταχειρο απο gamestation!
η sony εχει καταθεσει πατεντα και μαλιστα λικαρε πριν λιγες μερες στο ιντερνετ για ασυρματο VR και νεα τυπου moves.!επισης εχουν πει οτι το psvr του ps4 θα κανει και στο ps5 !
απο αλλα vr δεν εχω αποψει αλλα αυτο που βλεπω στο ps γαμαει.εχουμε λιωσει στο beat sabe(πιστεψε με μετα απο 1 ωρα δεν νιωθεις κορμι)tetris effect που δεν πιστευα οτι θα το ελεγα αλλα ειναι εμπειρια,resident 7 ειναι χεσιμο κανονικο(εγω το παιζω κανονικα χωρις vr)και η εκπληξη του vr ειναι το astrobot που μαζι με το beat saber για μενα ειναι οτι καλυτερο για να παρεις το psvr!
 


                                                                       


#1634 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2019 - 20:51

Vectra ήρθε η μέρα σου, τα πρώτα reviews του death stranding βγήκαν, πολύ demi τα πράγματα αν και φλόπα δεν το βλέπω.


rsrGbGx.gif

#1635 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2019 - 10:51

Vectra ήρθε η μέρα σου, τα πρώτα reviews του death stranding βγήκαν, πολύ demi τα πράγματα αν και φλόπα δεν το βλέπω.

εκτος απο καποια None-spoiler reviews απεχω μεχρι να το παρω στα χερια μου..παντως ολοι μιλανε για κατι αλλο τελειως διαφορετικο απο αυτο που εχουμε στο κεφαλι μας σαν Gaming εμπερια,και αυτο δεν με χαλαει καθολου.θελω να πιστευω οτι θα ειναι κατι που θα σου μενει στο τελος.και προσφατα ειχα συζητηση τετοια,οτι εχω καιρο να παιξω game που θα με κανει να μεινω λιγο χαζος με αυτο που παιζω,να νιωθω συναισθηματα περιεργα και μια πρωτογνωρη εμπειρια!

και να σου πω και κατι...!στο τελος της ημερας δεν θα θελω να ειναι ενα game τυπου last of us η τυπου witcher.που ειναι παιχνιδαρες του ελεους δεν λεω.αλλα θα προτιμουσα να ειναι κατι σαν το shadow of the colossus ας πουμε.!

το θεμα ειναι οτι με πηραν χθες τηλεφωνο απο τα sevenspots για να μου πουν οτι μου στελνουν την συλλεκτικη και καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να ερθει! :iyaaa: 

guess i will be a dad soon for 2nd time :hehehe: