Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kaiba


  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#121 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 November 2009 - 14:08

παρα πολυ καλο αν και πολυ dementia φαση αλλα πολλα μυνηματα...μακραν απο τις ποιο συγκινητικες στιγμες που εχω δει σε ανιμε ηταν αυτη...


i see that and raise you with a

Spoiler:


#122 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 posts

Posted 02 February 2010 - 17:01

Να δωσω και εγω τα ευσημα σε αυτην την τρομερη σειρα.Και πρωτοτυπο και αξιολογο δυσκολα συναντας σε μεγιστο βαθμο. Πραγματικα αυτο που το κανει να ξεχωριζει ειναι η τρομερη αντιθεση μεταξύ σχεδιου και σεναριου. Και πραγματικα πιστευω οτι θα εχανε πολυ αν το εκαναν πιο ρεαλιστικο.

Α word of warning. Ειναι πιθανο (οπως εγινε με μενα) να ξενερωσετε απιστευτα στα πρωτα δυο επεισοδια (κυριως επειδη ειναι αρκετα lcd και η πλοκη και το animation). Στο 3-4ο ep αρχιζει να συνηθιζει ο οργανισμος τα "σκληρα" που του σερβιρεις...


P.S. Δοξα και τιμη στο επεισοδιο με τη γιαγιακα πρωην τραγουδιαρα και το συντροφο της. Και στο lullaby που εριξε...:blingeye2:

#123 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 February 2010 - 17:07

To τραγούδι λέγεται "tree song" και για κάποιο λόγο βρίσκω μόνο την αγγλική έκδοσή του και όχι την ιαπωνική (καλά όχι ότι με χαλάει αλλά θα την ήθελα και αυτή). Τ^Τ

Kαι ναι είναι όντως πανέμορφο. Όπως και γενικά το OST της συγκεκριμένης σειράς.

#124 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 February 2010 - 23:51

Μόλις το άρχισα rewatch. Όσοι το είδατε την πρώτη φορά... ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Πλέον, μπορώ να εκτιμήσω καλύτερα τα επεισόδια από μέρους storytelling και συναισθήματος. Το βλέπω χωρίς περιέργεια, το αφήνω να με ψυχαγωγήσει. Το Kaiba το αγαπάς τη πρώτη φορά, το εκτιμάς πραγματικά τη δεύτερη. Άσε το OST... παίζει εδώ και τέσσερις ώρες και δε νομίζω να το σταματήσω μέχρι να πάω για ύπνο...

Το Memories είναι σφάχτης της ψυχής... T___T


Αχ, δε θα βγει ξανά τέτοιο πράγμα... :nanana:

Posted Image


#125 avaton

avaton

    Quantum Personality

  • Members
  • 62 posts

Posted 15 February 2010 - 15:10

To έκανα drop απ'το τρίτο επεισόδιο.Κοιτούσα το ρολοι κάθε 2 λεπτα,πότε θα τελειώσει το επεισόδιο. Φαίνεται να έχει καλο σεναριάκι αλλα δεν παλεύεται ολο το setting.
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#126 sunday

sunday

    Anime Elite

  • Members
  • 1,087 posts

Posted 17 February 2010 - 14:50

Μιας και σκοπεύω να του ρίξω σύντομα rewatch, να θυμηθώ γιατί έβλεπα anime ρε αδερφέ, μήπως το έβγαλε κανείς στα ελληνικά; Αν όχι, όπως φαίνεται από το anidb, ντροπή και αίσχος σας ελληνικά fansub groups.

Posted Image


#127 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 May 2010 - 23:28

ξε-θα-μα

Παρα πολυ καλη σειρα.
Δραμα check
Seconday charachters check
Ost check

Και πανω σε ολλα αυτα εχει ενα σχεδιο το οποιο στην πρωτη ματια σε ξενερωνει, αλλα καθως προχωρας τη σειρα βλεπεις οτι ταιριαζει απολυτα στο κλιμα της.
Επισης εχει ενα αρκετα συνηθισμενο θεμα, αλλα καταφερνει και το περιγραφει αψογα.

imho must see.

qzMHWHd.png


#128 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 November 2010 - 17:45

οσο καλο και πρεζονιαρικο κιαν ειναι το ανιματιον, το σχεδειο δεν παυει να μου θυμιζει ποκεμον με πανες ακρατειας. ετC απλα.

Χαχαχαχα συμφωνώ απίστευτα με το παραπάνω!

Επιτέλους το τελείωσα κ εγώ.

Θα τα πάρω με τη σειρά.
Animation: Πανέξυπνο και ταιριαστό στην πλοκή και το ύφος της ιστορίας. Πιστεύω ότι ήταν το κατάλληλο για να παρουσιάσει έναν τόσο διαφορετικό κόσμο και ότι χτυπούσε πολύ όμορφα ως αντίθεση με τη βαριά θεματολογία του. Κάποιες επιρροές ήταν πασιφανείς και αστείες (astroboy ftw! ).
Soundtrack: Πολύ καλοφτιαγμένο, άσχετα από τα opening/ending τα sound effects και οι υπόλοιπες μελωδίες του background ήταν προσεκτικά διαλεγμένες έτσι ώστε να ταιριάζουν συναισθηματικά με την κάθε σκηνή.
Υπόθεση:
Spoiler:

Posted Image


#129 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 September 2014 - 16:23

Πλέον και αυτό στα ελληνικά (σε 720p HDTV) μεγάλη ευκαιρία να το ξαναδώ, άλλο που δεν ήθελα:

 

LINK


Edited by Radagast, 09 September 2014 - 16:25.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#130 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 17 March 2018 - 11:01

~Bump for great justice!

 

Μετά το crybaby είπα να δω ότι Yuasa μου χει ξεφύγει και το Kaiba ήταν στην λίστα από τότε που είχε βγει.

Για κάποιο λόγο μετά το αρχικό buzz ούτε που μου είχε περάσει να το δω. Αν και αργά πλέον να προσθέσω και γω ότι είναι από τις καλές σειρές.

Το story συνολικά δεν το λες και πρωτότυπο αλλά παραδόξως τα πρώτα επεισόδια που πηγαίνει από πλανήτη σε πλανήτη θα μπορούσα να πω ότι με άγγιξαν σε ένα δεύτερο επίπεδο. ~the fills που λέν και στο χωριό.

Στο δεύτερο μισό επικεντρώνεται στην ιστορία και το μάζεμα της για το τελείωμα της σειράς που γίνεται με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο αν και τα τελευταία επεισόδια θέλουν απόλυτη προσοχή.

Τεχνικά άρτιο, καταλαβαίνω γιατί μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε, συνδυασμός περίεργου design με σκηνοθεσία yuasa δεν είναι και το πιο ευκολοχώνευτο πράγμα.

Η μόνη μου γκρίνια όπως και στο crybaby είναι ότι μερικά πράγματα σερβίρονται λες και είχαν ειπωθεί νωρίτερα απλά και μόνο για μαζέψουμε την ιστορία.

Τεσπα πολύ καλή σειρά, καιρό είχα να δω μία που να με ερρμ συνεπάρει συναισθηματικά.  :bahhh:  :blush2:   


rsrGbGx.gif