Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Open Sound


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 kenji

kenji

    Arbeit macht frei

  • Members
  • 82 posts

Posted 16 April 2008 - 12:59

Mesdames, messieurs, boinsior.

Αν και δεν αποτελεί μόνο μουσική αλλά παγκόσμιο κίνημα(το open της υπόθεσης), μερικά link για open music, open sound κτλπ. Ελπίζω να μην έχει ξαναποσταριστεί(sic) τέτοιο θέμα.

Open music - Wikipedia, the free encyclopedia
Jamendo : Home
Jamendo - Wikipedia, the free encyclopedia
opsound: free love, free music

Και ένα link από το album που ακούω αυτή τη στιγμή και είναι πραγματικά καλό και free. Και όχι μόνο αυτό. Καμιά 9000...

EDIT:
Δε ξέρω αν θα βρει κάποιος καλή την ιδέα και αν θα ακολουθήσετε, αλλά επειδή για μένα οι προσπάθειες από νέους ανθρώπους αξίζουν στήριξη, ιδίως στην "open" σκηνή, θα ξεκινήσω να παραθέτω link από album και ανθρώπους που ξεχωρίζω στο jamendo. Προσωπικά ακούω κυρίως electro οπότε οι αναφορές μου θα είναι οι περισσότερες τέτοιες.
Ξεκινάω με try^d.
Τα album τους εδώ
Αρχίστε με το Listen λέω εγώ...
1million4disability: Υπογράψτε για την άρση των διακρίσεων εις βάρος των αναπήρων στην ΕΕ
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr
Posted Image