Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Saint Seiya


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#16 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

    Dark Lord of the Sith

  • Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 03 April 2011 - 13:38

Το Asgard saga διαβασα ότι είναι anime original και έλεγα να το κάνω skip για να μειώσω τον "όγκο".:P Τώρα δεν ξερω τι να κάνω. Αλλά κάτσε να την βγάλω ως εκεί.:hihi2: Αισίως εφτασα στο 8 και προσπαθώ να το δω όσο μπορώ από την οπτική που είχα όταν έβλεπα μικρή transformers και σεριφη του διαστήματος.:hot: Μάχη στη μαχη το πάει το πράγμα, ε; Πάντως μέχρι τώρα έχω προσέξει αρκετα πράγματα που έχουν "κληρονομήσει" πιο σύγχρονα shounen. Για το dragonball λένε, αλλά ίσως να ήταν απλά ταση της εποχής.

Είμαι λίγο περίεργη που θα το πάει γιατί δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει και υπόθεση περα από το ξύλο και τις αναστάσεις. Αλλά λες ότι δεν έχει τελικά; Για τα εντός spoiler δεν σκάω κιολας να σου πω, απορίες της στιγμής ήταν. :P
Θετικό πάντως αυτό με τον ύπνο.:P Οπότε θα το βλέπω τότε.


Το Asgard saga ναι μεν είναι anime original (από την ταινία του 1988 Saint Seiya: The Heated War of the Gods που ήταν αρκετά επιτυχημένη) αλλά πιστεύω πως είναι το καλύτερο μέρος της σειράς με διαφορά (άλλοι λένε το αμέσως προηγούμενο κεφάλαιο με τους 12 ναούς το οποίο είναι αρκετά καλό επίσης).

Αν δεν έχεις τέτοια οπτική κι εσύ θα "σπαστείς" και το anime θα το "θάψεις" μετά. Είμαι σίγουρος πως αν προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση του '80 θα ήταν instant hit! Πολύ δακρύβρεχτο πάντως για fighting shounen! Lol...:hahaha:

Posted Image

Posted Image

#17 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 21 February 2013 - 02:46

*bump*

μου πηρε κανα 2μηνο τελικα αλλα τα καταφερα και τελειωσα το sanctuary arc και συνεχιζω με το φιλλερ asgard αρκ το οποιο προβλεπω να μου αρεσει περισσοτερο απο το sanctuary
μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την σειρα ηταν το ανιμε που εψαχνα καιρο τωρα για να ξαναπορωθω και να δω 4-5 eps τη μερα αλλα καπου μου τα χαλασε και δεν εννοω τους ΑΘΛΙΟΥΣ υποτιτλους που εχει η σειρα πραγματικα το opening και μονο εχει αλλαξει τεσσερις φορες νοημα και αρκετες φρασεις των πρωταγωνιστων ειναι τερμα αλλοιωμενες αλλα στο υπερβολικο πεφτω σηκωνομαι που εγινε στο τελος του αρκ με τον μεγαλο πατριαρχη το οποιο μπορουσε να ειχε αποφευχθει με τoν εξης τροπο
Spoiler:


τελειωνοντας μου φανηκες καπως το οτι ο great pope
Spoiler:


and now onward to asgard arc

GO! BURN MY COSMOS!

Edited by jeffhardy, 21 February 2013 - 02:48.


#18 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 05 October 2015 - 13:59

Μετά από χρόνια που είδα το Lost Canvas, αποφάσισα να ξεκινήσω και το Original. Είδα το Soul of Gold και μου αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον. Είμαι στο επισόδειο 12.

Spoiler: Until Episode 12


Posted Image


#19 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 February 2018 - 08:41

Νέα σειρά για το 2019.

 

https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2018-02-23/saint-seiya-saintia-sho-anime-debuts-in-2019/.128155


rsrGbGx.gif

#20 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 24 February 2018 - 20:26

Δεδομένου ότι το έχουν ανακοινώσει εδώ και τόσο καιρό περίμενα ότι θα έβγαινε επιτέλους μέσα στο '18. Μιας και θα περιμένουμε άλλο τόσο ελπίζω η παραγωγή να είναι ικανοποιητικά καλή από άποψη παραγωγής. Υποθέτω ότι είναι κανονισμένο έτσι ώστε να βγει πρώτα του netflix για να μπορέσουν καινούργιοι fans να παρακολουθήσουν και το Saintia μιας και τονspin off ξεκινάει την ιστορία του μετά το τέλος του Sanctuary που θα καλύψει η σειρά του netflix.

ySss0UF.jpg


#21 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 February 2018 - 23:07

Α γιατί θα βγει κι άλλη νωρίτερα; Έχεις πληροφορίες; Θα ναι full σειρά ή δεκατριάρα για να εισάγει το κοινό στο σύμπαν του saint seiya.


rsrGbGx.gif

#22 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 February 2018 - 07:11

Ναι, έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό ότι θα βγει μέσα στο 2018. Το studio θα είναι κλασικά η Toei και θα είναι 12 μισάωρα επεισόδια full CGI το οποίο ευελπιστώ να είναι στο επίπεδο της ταινίας και να βλέπεται.

ySss0UF.jpg


#23 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 February 2018 - 09:03

Ωχ νέο Berserk βλέπω, τουλάχιστον για το animation. Για κάποιο λόγο πολλές σειρές anime που παίζουν στο Neflix είναι 3d λες και βαριούνται να το κάνουν κανονικά!  :yawn2:


rsrGbGx.gif

#24 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 February 2018 - 09:18

Η CGI ταινία που είχε βγει βλεπόταν μια χαρά, και το λέει άτομο που δεν συμπαθεί το cgi, αλλά από την άλλη αν και σαν σύνολο ήταν οκ για την ώρα που είχαν μπροστά τους έκοψαν πολλά πράγματα. Αν μιλούσαμε για μια εμπλουτισμένη εκδοχή με την ποιότητα παραγωγής της ταινίας θα το δεχόμουν αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Αν ήθελα κακό CGI το βλέπω και στο παιχνίδι Soldiers' Soul που είναι για γέλια. Από την άλλη το Saint Seiya έχει πολύ δυναμικό fanbase, ειδικά σε χώρες της λατινικής Αμερικής οπότε αν δεν σκοπεύουν να βγάλουν κάτι καλό δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί το remake μιας και μπορούσαν άνετα να επιλέξουν κάποιο spin-off ή να πιάσουν το next dimension που το ζητάνε τόσο. Ή ακόμα καλύτερα να αφήσουν όλα τα άλλα και να πείσουν την TMS να βγάλει sequel στο Lost Canvas.


ySss0UF.jpg