Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Dragonball στα Ελληνικα


  • Please log in to reply
79 replies to this topic

#76 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 11 April 2010 - 23:54

Ο Goku με τον Kuririn φευγουν σε αναζητηση αλλης μιας κοπελας για τον Kame Sennin ετσι ωστε να τους δεχτει ως μαθητες του. Σε καποιο αλλο μερος, βρισκεται σε εξελιξη μια αγρια καταδιωξη: Η αστυνομια κυνηγα την αγρια εγκληματια Lunch η οποια καταζητειται για αρκετες παρανομιες. Η τυχη της την εγκαταλειπει οταν σε μια απροσμενη στιγμη... φταρνιζεται και μετατρεπεται σε μια αθωα κοπελιτσα που δεν εχει ιδεα τι γινεται. Ακουγοντας κραυγες για βοηθεια, ο Goku αγνοει τους δισταγμους του Kuririn και αποφασιζει να σωσει το κοριτσι, ετσι ωστε να την φερει μετα στον Kame Sennin.

Η πρωτη εμφανιση της Lunch, μιας κοπελας με διπλη προσωπικοτητα!

#77 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 09 December 2010 - 23:58

:hi:
Να ενημερωσω πως επιτελους καταφερα να ανεβασω τα δυο επομενα κεφαλαια - 27 και 28 - για direct download, αφου κατεβασε αυλαια το mangahelpers :unlucky:

#78 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 19 December 2010 - 00:09

Ετοιμο και το κεφαλαιο 29, και με αυτο τελειωνει και ο δευτερος τομος :congrats:

Λιγο πριν τελειωσει η μερα, ο Kame Sennin αποφασιζει να βαλει μια ακομα απιστευτη δοκιμασια για τους δυο καινουριους μαθητες του. Ωστοσο θετει εναν τρομακτικο ορο: οποιος χασει απο τους δυο δεν θα φαει βραδινο! Θα νικησει αραγε ο καλυτερος;

#79 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 21 January 2012 - 15:50

Μιας κι εχει κλεισει το megaupload και δεν προβλεπεται να ξανανοιγει, ανεβασα τους δυο τομους του Dragonball εδω:

http://www.4shared.com/folder/dHfRMxG3/_online.html

Σε αυτο τον μέρος θα βρειτε επίσης το πρωτο novel της σειρας Slayers μαζι με με τις δυο extra ιστοριες... και κανα-δυο εκπληξεις-μοναδικη προσφορα (LOL) για οσους κανουν επισκεψη. :himitsu:

#80 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 18 October 2012 - 16:25

Ανανεωση του link για κατεβασμα:

http://www.mediafire.com/?xmblpuhhh1972