Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Θα πέσει πολύ ξύλο


  • Please log in to reply
105 replies to this topic

#106 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 September 2015 - 14:16

Είδα τις επιδρομές (Raid). Δομικά μοιάζουν με παιχνίδια όπου αφού εξοντώσεις τους στρατιώτες, έρχεται το μινι μπος που πέφτει δύσκολα ανεβάζοντας τις προσδοκίες για το τελικό ο οποίος τελικά πέφτει σε cut scene. Το πρώτο είναι σαν το Tropa de elite της Ινδονησίας με λιγότερη πολιτική και περισσότερο ξύλο.

Το δεύτερο γίνεται περισσότερο σαν το Kick Ass με ανταγωνιστές βγαλμένους από έργο του Ταραντινου.

 

Σε κάθε περίπτωση διασκεδαστικές μάχες με άφθονη ψεύτικη βία. Τώρα που το σκέφτομαι, το γεγονός ότι μου αρέσουν βίαιες ταινίες φανερώνει πως ο εγκέφαλός μου δεν έχει εξελιχτεί ακόμα.