Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Formula 1


  • Please log in to reply
164 replies to this topic

#31 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 12:41

ναι σιγουρα, αν και μου κανει εντυπωση που μεχρι χτες βριζατε τον Kimi οσο ηταν σε μας, κα ισημερα τον λατρευετε ως οδηγαρα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#32 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 22:34

Παιδιά μας πέρασε η BMW. Σε λιγο θα μας πάρει και το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Χαλαρωσε, ενταξει προηγηθηκε ο Kubica στο Πρωταθλημα, αλλα δε θα το παρει κιολας! H BMW δεν εχει την ταχυτητα να ανταγωνιστει Ferrari + McLaren καθ'ολη τη διαρκεια της χρονιας και φαινεται αυτο (ειδικα αφου μονο ενας οδηγος τους κανει δουλεια φετος). Απλα ειχαμε πολλες εγκαταλειψεις τελευταια αλλα αυτο θα αλλαξει.

Φίλε είμαι Ferrari από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και ο "καλός" σου οδηγός έβγαλε το Raikkonen έξω την ώρα που ήταν σταματημένος στο pit lane. Πες μας τώρα ότι δεν έφταιγε κιόλας...............:erk:

Εκανε κι αυτος ενα λαθος, μην υπερβαλλεις κι εσυ. Ηταν ατυχια που υπηρχαν οι Kubica&Raikkonen μπροστα του, αλλα κατα τ'αλλα και ο Massa το ιδιο λαθος εκανε περυσι και ηταν τυχη το οτι δεν υπηρχε αλλος σταματημενος οδηγος μπροστα.

θελει να γινει Schumi στη θεση του Schumi. και εκεινος κατι τετοια εκανε οποτε μη το πολυψαχνεις


Δυο χρονια μετα την εγκαταλειψη του και παλι ακυρες συγκρισεις με σκοπο το θαψιμο του Schumacher γινονται :deadga6: Που κολλαει το γεγονος οτι ο Hamilton δεν ειδε το κοκκινο φαναρι στο τελος του pitlane με οτιδηποτε εκανε ο Schumacher? Να μου πεις Massa, Fisichella, Montoya να το δεχτω γιατι αυτοι το εχουν ξανακανει και μαλιστα στην ιδια πιστα.

μου κανει εντυπωση που μεχρι χτες βριζατε τον Kimi οσο ηταν σε μας, κα ισημερα τον λατρευετε ως οδηγαρα.

Το να υποστηριζεις τον οδηγο που βρισκεται στην ομαδα σου και οχι τους κυριους αντιπαλους σου ειναι το φυσιολογικο θα ελεγα :nosey:

Εγω παντως εβριζα Coulthard με τη σεσουλα απο τοτε που ξεκινησα να βλεπω Formula1, εβριζα Montoya με τους κουβαδες απο τοτε που μπηκε Formula1, αλλα Raikkonen παντα τον παραδεχομουν και τον υπερασπιζομουν ως οδηγο απο το 2002 που πηγε McLaren και μετα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#33 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 15:57

Posted Image

what goes around, comes around. replace the car pilots now please with Hammilton, Heidfield and Raikonnen, plus one round...

grats to Heidfield, really happy about him( those two double passings will be remembered), and I would prefer Button on the 3rd position, but grats to Rubens anyway

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#34 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 15:52

Vettel? Τι ειναι αυτο, τρωγεται; Κι ομως, μολις κερδισε εναν αγωνα Φορμουλα1 με την πρωην Minardi!

Δεν ξερω για σας αλλα εγω πολυ χαρηκα για το παληκαρι :)


(Τουλαχιστον ακουστηκε τελικα ο Ιταλικος εθνικος υμνος μεσα στην Ιταλια, αν και φανταζομαι αλλη ομαδα περιμενανε :P )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#35 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 06:13

32 μέρες έμειναν για το πρώτο Grand Prix της νέας χρονιάς στην Μελβούρνη.

Οι ομάδες είναι λίγο πολύ ίδιες ( αν και δεν παίρνω όρκο, ξεχνάω εύκολα )
άντε να σας δούμε φέτος λεβέντες

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#36 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 12:17

Οι βασικες ομαδες ιδιες ειναι και οι οδηγοι μας περιμενουν να φανε ολους τους υπολοιπους λαχανο :hehehe:

Κατα τ'αλλα με τη Honda περιμενουμε ακομα να δουμε τι θα γινει, αφου στο τελος της χρονιας αποσυρθηκε απο τη Formula1 και ακομα δεν εχει βρεθει αγοραστης. Δεδομενου του ποσο τεραστια προετοιμασια χρειαζεται μια ομαδα πριν συμμετασχει σε αγωνα, θα ειναι θαυμα αν τους δουμε στη Μελβουρνη. Η Honda ηταν η λιγοτερο αγαπητη μου ομαδα οποτε δε θα μου λειψει καθολου, αλλα θα με χαλασει να δω μονο 18 αυτοκινητα στο grid.

Τωρα με τους ριζικα νεους κανονισμους αναρωτιεμαι αν θα δουμε απροσμενες ανακαταταξεις. Περιμενω πολλα απο τη νεα Red Bull, ειναι σχεδιασμενη απο ισως τον καλυτερο αεροδυναμιστη των τελευταιων 20 ετων και εχει δυο απο τους καλυτερους οδηγους στο grid. Αν δεν καταφερουν κατι φετος που ειναι η ευκαιρια τους δε θα καταφερουν ποτε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 02:29

Η FIΑ μολις περασε καινουριο κανονισμο που λεει οτι ο Πρωταθλητης της Φορμουλα1 το 2009 δε θα ειναι αυτος με τους περισσοτερους ποντους αλλα αυτος που θα κερδισει τους περισσοτερους αγωνες. Ξερω οτι αρκετοι θα συμφωνησουν με αυτην την ιδεα, εμενα μου φαινεται μια απο τις χειροτερες που εχω ακουσει και μονο καταστροφη και τραγελαφικες καταστασεις μπορει να φερει στο αθλημα:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#38 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 09:27

οσο πανε το κανουν πιο σκ@τ@. αντε να δουμε....

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#39 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5.515 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2009 - 09:52

Βασικά, νομίζω πως η απόφαση αυτή θα είναι καταστροφική για τον θεσμό. Αντί να ανοίξουν λίγο την ψαλίδα στην τεχνολογία (τα ομολογκασιόν έχουν διαλύσει την εξέλιξη των μονοθεσίων και έχουν κάνει τα προσπεράσματα σπανιότατα), πάνε να καταστρέψουν και τις κινήσεις στρατηγικής μέσα στο πάλκο. Έλεος dammit...:cry5:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#40 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2009 - 13:56

^Το παραπανω με τις νικες ευτυχως καταψηφιστηκε λογω της καθυστερημενης εισαγωγης του κανονισμου και ετσι δε θα περαστει για φετος, αλλα ο Ecclestone ειπε οτι του χρονου θα το δουμε σιγουρα. Ελπιζω να διαψευστει και αυτη τη φορα... Στο ενδιαμεσο βεβαια η Formula1 εγινε ρεζιλι αλλαζοντας τον κανονισμο δυο φορες μεσα σε μια βδομαδα για να ξαναγυρισει απλα στο παλιο συστημα που εχριζε αλλαγης (βασει της παγκοσμιας ερευνας αγορας που διεξηγαγαν).


Στο σημερινο μας θεμα ομως, WTF συμβαινει με τη σημερινη καταταξη στα δοκιμαστικα; Ετσι θα ειναι αραγε το φετινο Πρωταθλημα; Και να φανταστειτε οτι οι δυο Brawn εχουν βαλει περισσοτερο καυσιμο απο τους περισσοτερους! :oo:

No code has to be inserted here.Σημειωση : Οι Toyota θα ξεκινησουν τελευταιες για παραβιαση του κανονισμου περι flexible wings, οπως και ο Hamilton λογω αλλαγης κιβωτιου ταχυτητων.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2009 - 17:31

τελικα δεν ηταν τυχαια η χθεσινη πολ για την Βrawn...μπραβο στα παιδια γιατι φαινεται να εχουν δουλεψει παρα πολυ στο μονοθεσιο...
η φερραρι μας την εκανε οπως και περσυ στην αυστραλια...
για να δουμε την συνεχεια

#42 Nanamiii

Nanamiii

    no?

  • Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2009 - 14:55

Ο δευτερος αγωνας..χα!Τι ηταν αυτο?!Νομιζω πως ηταν σημαδι απο το υπερπεραν πως πρεπει να στριμοκωλιασουμε τη Brawn στη γωνια και να σταματησει να χαιρεται!Ενταξει δε λεω, τους λυπομουνα τον Button και τον Barrichello τοσα χρονια στο φτησιμο αλλα σαν πολυ θαρρος πηραμε τωρα στα γεραματα.Και φαινεται πως οι ομαδες ισορροπουν πανω στο τιποτα, με το που εφυγε ο Brawn η Ferrari κλαιει τη μοιρα της.Για να μη μιλησουμε για την μεγαλειωδη πατατα της Mclaren και του Hamilton.Η Renault συνεχιζει την καθοδικη πορεια οσο κι αν πασχιζει ο φουκαριαρης ο Alonso να κανει κατι.Τον Kimi επισης πολυ πεσμενο τον βλεπω, δεν επρεπε ποτε να ειχε παει στη Ferrari κατα τη γνωμη μου και μπραβο του που ειπε οτι δεν θελει συμβουλες απο κανεναν(Schumacher) για το πως οδηγει.Ετσι χρυσο μου, πετα το κοκαλο στον Massa να γλυψει λιγο που ειναι και καλος σ'αυτα.Ετσι λοιπον ηρθε η Brawn o μεσσιας του 2009 να μην αφησει τα αγορακια μας Vettel, Rosberg, Kubica να διαπρεψουν, που ειναι και οι σειρα τους αλλωστε!Που πας κυριος, δεν εκοψες χαρτακι με νουμερο!Btw και στον Piquet εχω πιστη...μελλοντικη.

Ασχετο...τι εκανε ο Glock ρε παιδια στη βροχη?Τι ηταν τουτο?Μου θυμησε τις μεγαλες στιγμες του Alonso στο Hungaroring το 2006.Σνιφ, I still remember.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Blame my parents.Yes?Yes.


#43 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2009 - 11:48

And he's back ladies and gentlemen! Στον επομενο αγωνα οι οδηγοι της Φεραρι θα ειναι οι Kimi Raikkonen και Michael Schumacher!!! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι επιστρεφει στην ενεργο δραση μετα απο τρια ολοκληρα χρονια! Αν και δυσκολα θα κανει κατι ιδιαιτερο, πλεον εχει γινει 40 χρονων και εχει να τρεξει σε αγωνα απο το 2006 (με οτι αυτο συνεπαγεται για τη φυσικη του κατασταση).


Το γεγονος που τον εφερε ειναι λυπηρο βεβαια αφου ο Massa χτυπηθηκε στο κεφαλι απο ενα εξαρτημα της σπασμενης πισω αναρτησης του Barrichello στα δοκιμαστικα της Ουγγαριας και μπηκε στο νοσοκομειο για αρκετες μερες. Ευτυχως η αναρρωση του ηταν εντυπωσιακα θετικη, οπως φαινεται του χρονου θα αγωνιζεται και παλι κανονικα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44 Shikamaru

Shikamaru

    So Troublesome

  • Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2009 - 21:31

Ελα μου?Ποτε ειναι ο αγωνας δεν τον χανω με τιποτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#45 Archangel

Archangel

    Αρχαίος

  • Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2009 - 13:15

Yeap!!!Ο επόμενος αγώνας θα ειναι με Schumacher.....τώρα για το αν θα κάνει κάτι ιδιαίτερο...θα δείξει. Πιστεύω πάντως ότι κάτι καλό θα γίνει και θα βάλει σε πολλούς "νέους" τα γυαλιά.

Αφού ειχε δοκιμάσει το καινούριο μονοθέσιο, στις αρχες, στο Fiorano και έκανε καλύτερο χρόνο και από τον Massa και απο τον Raikkonen.


21-23 Αυγούστου επόμενο ραντεβού στη Βαλένθια....
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it


http://daitenshi-manga.blogspot.com/