Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Formula 1


  • Please log in to reply
164 replies to this topic

#151 mitsos

mitsos

    Anime Newbie

  • Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2012 - 20:58

παλι ο vettelos θα το παρει,ακομη μια βαρετη sesson.
παλι (οπως και περσι) στα ελευθερα δοκιμαστηκα ολοι για το κρυφτουλη της red bull λεγανε.

#152 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2012 - 12:06

Καλή τύχη στον Κομπαγιάσι. Ο Vettel δεν την χρειάζεται. Ας δούμε τι θα κάνει και ο μεγάλος Ραϊκόνεν φέτος.

#153 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2012 - 12:21

Ελπίζω κι εγώ σε καμιά έκπληξη του Raikkonen αλλά δεν έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο :unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 18:04

Από τον πρώτο αγώνα φάνηκε η κυριαρχία των Mclaren αλλά και η Red Bull στάθηκε στα ίδια. Απ' ότι φαίνεται θα έχουμε μάχη μεταξύ των δύο ενώ η Ferrari που είναι σε μαύρα χάλια θα μάχεται για βαθμούς με τις μέτριες ομάδες. Επίσης ανταγωνιστική φαίνεται και η Mercedes καθώς και ο Grosjean.
Αναμένουμε τον δεύτερο αγώνα με μπόλικη βροχή και πολλή αγωνία.

#155 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

    Cine Iubeste Si Lasa

  • Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2012 - 05:37

Button αγόρι μου μπορείς να τους πατήσεις όλους, αν το πιστέψεις, και τον φλωροφέτελ

Δημοσιευμένη  εικόνα


#156 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2012 - 11:09

Ο Button κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο πιθανός για το φετινό πρωτάθλημα μιας που έχει το καλύτερο μονοθέσιο αλλά σε αντίθεση με τον Hamilton είναι πιο σταθερός.
Όσο για τον δεύτερο αγώνα ο Perez μάγεψε αλλά επίσης φάνηκε ότι σε μικτές συνθήκες οι Mclaren υστερούν. Γενικώς, το φετινό πρωτάθλημα θα παιχτεί στον πόντο! :bike:

#157 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 12:07

Μεγάλη η αναμονή αλλά επιτέλους επιστρέφουμε στη δράση με τον αγώνα στη Κίνα.
Μετά και τον τελευταίο αγώνα το πρωτάθλημα όσον αφορά τη βαθμολογία έχει πάρει φωτιά από τώρα. Που να βλέπατε κάτι καμμένους που έπαιξαν τον αγώνα την Μαλαισίας στο στοίχημα :kakaka: ακόμα κλαίνε τα λεφτά τους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 01:31

Καλα, τι απιστευτο θεαμα ηταν αυτο το σημερινο! Μετα τα πρωτα πιτστοπ που αρχισαν να ξεδιπλωνουν οι στρατηγικες, το ενδιαφερον εφτασε αρκετα ψηλα, και οσο περνουσε η ωρα τοσο ψηλωνε κι αυτο... και μετα φτανεις στους τελευταιους 10-15 γυρους να εχεις ολες τις θεσεις απο τη 2η ως τη 12η να εχουν διαφορα περιπου 20 δευτερολεπτα και να γινονται παντου μαχες με αποκορυφωμα τη ΘΕΪΚΗ μονομαχια Grosjean-Maldonado , και φυσικα την καθοδο του Ραικονεν. Πραγματικα, τετοιες συνεχομενες μονομαχιες και τοση μαζεμενη σασπενς εχω να γευτω πολλα χρονια!

Ο Button κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο πιθανός για το φετινό πρωτάθλημα μιας που έχει το καλύτερο μονοθέσιο αλλά σε αντίθεση με τον Hamilton είναι πιο σταθερός.

Μαλλια ειναι πιο σταθερος ο Μπατον. Στην Αυστραλια σιγουρα ο Μπατον ειχε το πανω χερι με το παραπανω, αλλα μην πονταρεις να συμβει κατι τετοιο πολλες φορες μεσα στη χρονια. Λογικα ο Χαμιλτον θα τον εχει ανετα και παλι αν δε βρεξει σε περισσοτερους απο τους μισους αγωνες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 Spaceman

Spaceman

    Commander from Hell

  • Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2012 - 23:25

7 διαφορετικοί νικητές σε 7 αγώνες. Κάτι μου λέει πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο αμφίροπο από ποτέ

#160 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 15:29

Φοβερή η Σουζούκα! Ειδικά η εκκίνηση ήταν όλα τα γιεν.
Το πρωτάθλημα μετά την νίκη του Vettel έγινε πολύ ενδιαφέρον.
Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στη Σουζούκα απο τους Ιάπωνες και ένας φανταστικός Κομπαγιάσι.

Λάικ α μπος.
Youtube Video


Αντίο Σούμι (ξανά)!

Καλά....εδώ θα είμαστε του χρόνουν, θα δείτε τι θα κάνει ο Ιάπωνας.

Tου δίνω τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και την 9η θέση...το πάρα πολύ. Εκτός πια κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του. Εξάλλου δύο χρόνια 12ος...

xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 07 Οκτώβριος 2012 - 15:35


#161 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2014 - 12:52

Ξεχασμένο thread ας το φέρω στην επιφάνεια :P

 

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πρωτάθλημα 2013 το σήκωσε και πάλι ο (Adrian Newy### cough* cough*) o Vettel.

2014 και οι Mercedes έχουν ένα μονοθέσιο που κυριολεκτικά πετάει και στον αγώνα και στα δοκιμαστικά και πάει καρφί για πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών (εκτός αν έχουμε καμιά αποκάλυψη στη μέση της χρονιάς).

Η ομάδα της Mercedes λοιπόν έχει αφήσει τους 2 οδηγούς της να αλληλοσφάζονται για τις νίκες και τις pole positions. Αυτό έχει δημιουργήσει μια σχετική έχθρα ανάμεσα στους κάποτε φίλους Nico Rosberg και Lewis Hamilton με αρκετή γκρίνια από πλευράς Hamilton κυρίως για τις στρατηγικές της ομάδας. Τελικά στον αγώνα του Καναδά έγινε το μοιραίο...

Με την εκκίνηση του αγώνα οι Rosberg και Hamilton ξεφεύγουν με διαφορά γύρω στα 20 δευτερόλεπτα ( τα κλασσικά του κάθε αγώνα αυτής της χρονιάς μέχρι στιγμής) και μάχονται για την νίκη. Όμως οι κινητήρες των Mercedes παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα στην ίδια χρονική στιγμή του αγώνα (δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το 100% του ηλεκτροκινητήρα με αποτέλεσμα να έχουν τελική ταχύτητα στις ευθείες μόλις 285χλμ/ώρα ενώ οι υπόλοιποι φτάναν τα 330) και κατέληγαν να τους <<κόβουν>> 2 δευτερόλεπτα το γύρω οι ακόλουθοι Perez, Ricciardo και Vettel. Ο Hamilton τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλήψει ενώ ο Rosberg πάλευε να κρατηθεί σε εφάμιλους χρόνους με τους υπόλοιπους. Στους τελευταίους γύρους είχαμε ένα <<τρενάκι>> 5 οδηγών Rosberg,Perez,Ricciardo,Vettel,Massa. Τα ελαστικά του Perez ήταν ταλαιπωρημένα οπότε οι Ricciardo και Vettel τον πέρασαν ενώ ο Ricciardo κατάφερε να περάσει και τον Rosberg και έκανε πραγματικότητα την πρώτη νίκη της καριέρας του. Ο Massa από την άλλη εμβόλισε τον Perez στην αρχή του τελευταίου γύρου με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι 2 στις μπάρες χωρίς βαθμούς πόσο μάλλον το βάθρο που διεκδικούσαν.

 

Αυτά από το τελευταίο γκραν πρι. Γενικώς, για να αραδιάσω την άποψη μου για την φετινή χρονιά, έχω να πω ότι το πρωτάθλημα θα πάει στις Mercedes και ότι ο Rosberg σαν πιο σταθερός οδηγός απ'τον Hamilton θα στεφθεί πρωταθλητής. Οι Red Bull μαζί με τις Ferrari, Force India, Williams και Mclaren θα αγωνίζονται για τις πιο πίσω θέσεις. Στην τελική όλα τα μονοθέσια με κινητήρα Mercedes πετάνε φέτος την ώρα που στην Ferrari με τα αποτελέσματα που βλέπουν αλλάζουν προσωπικό κάθε αγώνα με την κατάσταση να είναι τραγική ως προς την δυναμική του μονοθεσίου.

Grats to Ricciardo για αυτή τη νίκη, άντε για να καταλάβει ο Vettel ότι δεν είναι superman και να σταματήσει να κλαίγεται στον ασύρματο για ''Power Loss'' και κολοκύθια τούμπανα.

Επόμενο γκραν πρι στην Αυστρία που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στις 22 Ιουνίου.



#162 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2014 - 04:06

Μετά το περιστατικό στο Bahrain, όπου ο Rosberg επέλεξε full power ρύθμιση (η οποία του είχε απαγορευτεί από την ομάδα) για να πιάσει τον Hamilton, και το περιστατικό στα δοκιμαστικά του Monaco, όπου ο Rosberg βγήκε εκτός πίστας για να βγουν οι κίτρινες σημαίες και να χαλάσει τον γύρο του Hamilton, έχω χάσει τη συμπάθεια που είχα στον Rosberg.

 

Είμαι fan του Hamilton από την 1η του χρονιά στην F1 και το ταλέντο του στο φρενάρισμα και στον τρόπο που βγάζει δέκατα από εκεί που οι υπόλοιποι δεν μπορούν τον κάνει να ξεχωρίζει από το grid.

 

Αν δεν το πάρει ο Hamilton φέτος, τον βλέπω να τα βροντάει όλα κάτω και να αλλάζει ομάδα. Ελπίζω προς McLaren μεριά τώρα που πήρε τον αεροδυναμιστή της Red Bull, πιθανότατα με Honda κινητήρα, και κίτρινο κράνος πάλι... ;)


Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2014 - 17:44

Τον στρατό μου μέσα δεν έχω δει κανένα αγώνα της σεζόν φέτος.....



#164 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2014 - 15:17

Pole Position για τον Massa μετά από 6 χρόνια! Οι Williams κυριάρχησαν αντί των Mercedes, για πρώτη φορά φέτος οι Mercedes δεν εκκινούν από την πρώτη σειρά.

Αρκετά δύσκολη στις ανοιχτές στροφές η πίστα της Αυστρίας, βοηθήθηκαν οι Williams ενώ ο Vettel τα βρήκε σκούρα και αποκλείστηκε στο Q2.

Η πρώτη 10αδα έχει ως εξής: Massa, Bottas, Rosberg, Alonso, Ricciardo, Magnussen, Kvyat, Raikkonen, Hamilton, Hulkenberg.

Ο αγώνας προβλέπεται να έχει αρκετές μάχες με αρκετές εναλλαγές στις θέσεις. So let's see what Austria looks like...



#165 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2014 - 17:03

Νίκη για Rosberg στην Αυστρία και 1-2 για τις Mercedes. Οι Williams έκαναν καλό αγώνα αλλά με αρκετές καθυστερήσεις στα pits κατέληξαν από το 1-2 της εκκίνησης στο 3-4 για τον αγώνα.

Οι πρώτη 10αδα: Rosberg, Hamilton, Bottas, Massa, Alonso, Perez, Magnussen, Ricciardo, Hulkenberg, Raikkonen.