Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Visual Novels


  • Please log in to reply
98 replies to this topic

#31 Keiki

Keiki

    Your average weirdo

  • Members
  • 280 posts

Posted 06 November 2009 - 10:23

Visual novels ε? Τα μόνα που διάβασα είναι το Fate Stay Night (με voice απο το Realta Nua) και το Clannad (επίσης με voice). Πιο πολύ μου άρεσε το Clannad, και όπως και να ΄χει άλλο VN δε νομίζω να διαβάσω πια, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία και δεν είμαι σε τέτοια φάση φέτος.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#32 saidwho.

saidwho.

    Lost in the dsm

  • Members
  • 130 posts

Posted 08 November 2009 - 16:28

Μόλις τελείωσα το Saya no Uta. Το όλο madness-horror σκηνικό μου θύμισε Chaos;Head σε καλύτερη εκδοχή(αναμενόμενο βέβαια λόγω nitroplus). Truly a must-play VN imho.


Visual novels ε? Τα μόνα που διάβασα είναι το Fate Stay Night (με voice απο το Realta Nua) και το Clannad (επίσης με voice). Πιο πολύ μου άρεσε το Clannad, και όπως και να ΄χει άλλο VN δε νομίζω να διαβάσω πια, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία και δεν είμαι σε τέτοια φάση φέτος.


Ξεκίνησες και συ με τα "μικρότερα" του είδους. Τόσο το FSN όσο και το Clannad έχουν πάνω από 50 ώρες gameplay :hahaha:

6czp.jpg


#33 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 18 July 2010 - 18:34

Παιδια, ηθελα κι εγω να ξεκινησω ενα και κατεβασα το lamento το οποιο δεν εχει patch ουτε υπαρχει στα αγγλικα, ετσι κατεβασα μαζι τα aght και atlas για να κανουν μεταφραση. Το προβλημα ομως ειναι οτι ενω ο υπολογιστης μου εχει τα ιαπωνικα εγκατεστημενα στις γλωσσες, δεν μου τα βγαζει σχεδον καθολου :sadist:
Spoiler:

Σας ικετευω, βοηθηστε με. Βρισκομαι σε κατασταση απογνωσης :zetsubou:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#34 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 18 July 2010 - 18:53

Τα Windows έχουν αυτό το θέμα με το Unicode...
Έχεις επιλέξει από το Regional Settings ως γλώσσα των μη-Unicode προγραμμάτων κάποιο ιαπωνικό codepage;

#35 papp0us

papp0us

    Clean-Up Batter

  • Members
  • 515 posts

Posted 18 July 2010 - 19:17

μια και είδα το thread είπα να ψάξω και εγώ για το ever 17 που υπήρχε κάπου στην ακρη της λιστα να δοκιμάσω το άθλημα, και έπεσα πάνω σε απίστευτο win:

hmster at 2006-09-09 11:58 CET:
Didn´t notice any virus, but don´t download anyway! This is the most boring game I ever installed! I spent 1 hour pressing the enterbutton, thats all You ever get to do... allmost fell asleep...

zeroxccba696 at 2006-09-28 02:54 CET:
it's a visual novel, dumbasses


:kakaka::hihi2:
keep searching..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά


#36 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 18 July 2010 - 19:29

Btw, μου πρότειναν να παίξω το Higurashi no Naku Koro ni.
Να το πράξω;

#37 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 July 2010 - 09:07

Τρέχοντας.

15fkk04.jpg


#38 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 05 August 2010 - 15:05

Τρέχοντας.

Λίγο αργά, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω ανήκει στα highly recommended.
Μια ερώτηση πριν το κατεβάσω· το έχει δοκιμάσει κάποιος σε Wine (γιατί δεν έχω υπολογιστή με Windows); Επίσης, υπάρχουν συνέχειες που πρέπει να παίξω με κάποια σειρά;

#39 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 August 2010 - 16:35

και όπως και να ΄χει άλλο VN δε νομίζω να διαβάσω πια, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία και δεν είμαι σε τέτοια φάση φέτος.

Xρονοβόρα δεν λες τίποτα. :sadist: Το Clannad ακόμα να το τερματίσω με όλους τους χαρακτήρες (εκεί που το 'χα αφήσει το 'χα σχεδόν τερματίσει με δεύτερο χαρακτήρα) και στο Tsukihime έχω πολύυυυυυυ δρόμο ακόμα μπροστά μου για να το τερματίσω...με τον πρώτο χαρακτήρα. :unlucky: Αν και δεν έχω πολυασχοληθεί με visual novels (so many of them, so little time) αυτά τα δύο τουλάχιστον θέλω οπωσδήποτε να τα τερματίσω με όλους τους χαρακτήρες.

Για όσους δεν έχουν και πολύ χρόνο για visual novels θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα το Planetarian της Key τ' οποίο κι έχει μεταφραστεί από fans.

http://en.wikipedia.org/wiki/Planetarian:_Chiisana_Hoshi_no_Yume

#40 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 07 August 2010 - 18:55

Λίγο αργά, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω ανήκει στα highly recommended.
Μια ερώτηση πριν το κατεβάσω· το έχει δοκιμάσει κάποιος σε Wine (γιατί δεν έχω υπολογιστή με Windows); Επίσης, υπάρχουν συνέχειες που πρέπει να παίξω με κάποια σειρά;


Sorry for the language, no greek in this computer.

The game consists of two parts: Higurashi and it's sequel Higurashi Kai (or the question arcs and answer arcs), each of them consists of four parts. In nyaatorrents you can find the first game in one torrent and the four parts of Kai in separate torrents. You should read them in this order:

Meakashi-hen
Tsumihoboroshi-hen
Minagoroshi-hen
Matsuribayashi-hen

As for the other question, you could try looking at the official site for the english release.

15fkk04.jpg


#41 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

    Self Imposed Ban

  • Banned
  • 66 posts

Posted 06 December 2010 - 01:13

Τα καλύτερα visual novel είναι το Yume Miru Kusuri A Drug That Makes You Dream και το Fate stay night για εμενα τα έχω και τα δυο και τώρα θέλω να βρω το Tsukihime και την μετάφραση του Clannad!Σου προτείνω το Yin Yang καλό έχω ακούσει ότι είναι αν και δεν το έχω δει ακόμα!


Άσχετο, αλλά το Fate Stay Night πως το κάνεις να τρέξει στα Windows XP? Θέλει εγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων και γιαπωνέζικης γραμματοσειράς, αλλά τελικώς πάντα κρασάρει. Εσύ το έχεις κάνει να δουλέψει το ρημάδι; Ούτε των 3CD ούτε του 1DVD θέλει να νοιώσει!

Όμως για να μην είμαι και εκτός θέματος, για τέτοιου είδους εμπειρίες (visual novels) προτείνω ένα μοναδικό αριστούργημα. Το Phantom of Inferno Visual Novel. Τρέχει σε PC, PS2, μέχρι και απλό DVD Player. Δυστυχώς όμως του αφαιρέσανε οτιδήποτε έρο και την γκαλερί με τα όπλα! Όμως έχει voice acting και δυνατότητα αγγλικών υποτίτλων. Μια σελίδα με τόρρεντ θα σε εξυπηρετήσει, η εταιρία που το έβγαλλε χρεωκόπησε το 2008 (χιραμέκι). Επίσης υπάρχει το game του 2000 από nitroplus, όμως δεν έχει voice acting, είναι japanese only και το μόνο του ατού είναι οι perv-ιές. Άν τελικά το παίξεις και σου αρέσει (αναφέρομαι στον οποιονδήποτε μπορεί να διαβάζει το ποστ μου), αντί να το ξαναρχίσεις για τα υπόλοιπα endings και το ξεκλείδωμα όλων των μπόνους, κατέβασε και το 2010 remake του, το Phantom Integration. Είναι japanese only, χωρίς voice acting, χωρίς όμως κλειδωμένο υλικό και έχει τις ίδιες επιλογές, στα ίδια σημεία και με την ίδια σειρά. Ελπίζω να βοήθησα.
Οι ψυχίατροι προειδοποιούν: "Τα πολλά παιχνίδια ρόλων και το πολύ fantasy σε καταντάνε προβληματισμένο άτομο" (σαν τον αυγερινό ένα πράμα δηλαδή)...

#42 DaiKenja

DaiKenja

    άλλου παπά Evangelion

  • Members
  • 42 posts

Posted 21 December 2010 - 15:36

Το μόνο visual novel που "έπαιξα" ποτέ ήταν το Enzai (yaoi) και σιχάθηκα τη ζωή μου.
Είναι το πιο αρρωστημένο και διαστροφικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου - εύχομαι και το τελευταίο.

#43 leonardo

leonardo

    ασχημόγουστος

  • Members
  • 71 posts

Posted 27 January 2011 - 15:50

Πριν κανα μηνα τελιοσα το Clannad απλα επικο κατα την γνωμη μου τωρα παω για το Air εχω ακουσει καλα λογια ...:drink:

Clannad:


Air:

Posted Image

Never argue with an idiot. He will drag you on his own level and beat you with experience.


#44 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

    Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

  • Members
  • 316 posts

Posted 27 March 2011 - 21:18

Guys απο τότε που διάβασα τo kami nomi zo shiru sekai (the world god only knows) ήθελα πολύ να δοκιμάσω να παίξω ένα visual novel σαν αυτά που παίζει ο Keima αλλά είμαι παντελός άσχετος στο θέμα. Τι έχετε να μου προτείνετε εσείς και ιδιαίτερα για psp αν γίνεται και μεταφρασμένο. Τι thread ξεθαψα :hihi2:

Edited by Kρεμμυδοιππότης, 31 March 2011 - 10:27.


#45 victwria

victwria

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 31 March 2011 - 03:07

Ξέρετε καμιά σελίδα για να κατεβάζεις visual novels;