Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 1 votes

Κυκλοφορούν οι anime σειρές σε DVDs στην Ελλάδα;


  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#46 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 21 April 2011 - 12:13

Και πώς ζούσες; (γελάτε αλλά η επόμενη γενιά αυτό ακριβώς θα λέει για μας)

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#47 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 22 April 2011 - 19:40

Eμ αρχικα με τα dvd και τα streaming..Αλλα δεν βολευουν αν δεν εχεις καλη συνδεση...κ τοτε δν ειχα.

#48 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 24 September 2012 - 02:01

Λοιπόν, εγώ έχω βρει συλλογές με anime DVDs στο Solaris, στα Public καθώς και στο διαδυκτιακό κατάστημα animeshop.gr Σε βιντεοκλάμπ έχω πετύχει την Πάπρικα, το Κινούμενο Κάστρο και μια ακόμα ταινία του Miyazaki. Και κάτι hentai στο πίσω δωματιάκι με τις τσόντες.

Τώρα θέλω να κάνω και εγώ μια ερώτηση αν τυχαίνει να ξέρει κάποιος. Εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω το Lain σε DVD. Ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα? Κοίταξα το ποστ του Dante με το quote του Cassiel αλλά λέω μπας και έχει αλλάξει τίποτα από τότε.

#49 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 November 2012 - 14:51

μαλλον προσφατα κυκλοφορησε σε DVD με ελληνικη μεταγλωττιση η ταινια "Ο Τζακ και η Φασολια"

-τη φωνη του Τζακ ο Σπυρος Μπιμπιλας. μεταγλωττιστηκε στην Art Factory. συμμετεχουν και 3 αλλοι ηθοποιοι, οχι και πολυ γνωστοι
-κοστιζει μολις δυο ευρω και την βρισκεις στα σουπερ μαρκετ!

αυτα ειναι τα καλα νεα.

τα ασχημα τωρα

-τη βρισκεις στα σουπερ μαρκετ μεν αλλα μαζι με τα αλλα φθηνα βιντεοπαραμυθια της κακιας ωρας με χαλια animation. Σα να βλεπω ταινια Ντισνευ απεναντι σε μια ταινια με φθηνο cgi και στατικα σχεδια που κοστισε 1000 ευρω.

-η φωνη του Μπιμπιλα ειναι με διαφορα η καλυτερη. δυστηχως οι αλλοι ηθοποιοι ειναι χαλια, σα να διαβαζουν κειμενο χωρις αισθημα.
ιδιως η πριγκηπισσα Μαργαριτα ειναι για τα πανηγυρια. Και εγω που νομιζα πως επιτηδες μιλουσε αψυχα και αναισθητα για να δειξει πως ειναι μαγεμενη, τελικα οταν συνηλθε μιλουσε ακομα πιο αναισθητα. Αμεσως χειροτερη ηταν η Χεκουμπα, κανενα αισθημα φοβου. μονο γελιου. Οι υπολοιποι ηταν αρεστοι για τους χαρακτηρες τους.
χωρια που σε πολλα σημεια βαλαν αναρθρες κραυγες που μονο αυτοι τις σκεφτηκαν ενω ο μιμος των ηχων των ζωων, θαρρεις και ηταν μαστουρωμενος.

-ενω η ταινια ειναι μιουζικαλ, δεν μεταγλωττισαν κανενα τραγουδι στα ελληνικα. αυτο προυποθετει βεβαια ενα αξιοπρεπες budget.
Περιεργως το πρωτο και το τελευταιο ειναι στα Ιαπωνικα, ενω ολα τα ενδιαμεσα στα Αγγλικα!
-η συσκευασια ειναι φθηνιαρικη αλλα για 2 ευρω μην περιμενεις πολλα.

αν καναν κατι τετοιο με ταινια της Ντισνευ ή της Μπαρμπι, θα γινοταν επανασταση και θα τους πετουσαν ολους εξω.Η Ντισνευ θα διαμαρτυροταν για σαμποταζ.

κι ομως, το καναν αυτο σε μια απο τις ποιοτικοτερες ταινιες απο την Ιαπωνια. ενω στις ΗΠΑ η Ντισνευ ειχε προωθησει την ταινια, εδω περιεργως αλλος διανομεας την πηρε και την εφερε σε αυτο το χαλι, αν το ηξεραν δεν θα τους την εδιναν.

παρ'ολα αυτα, να η ευκαιρια τα παιδια να δουν μια ωραια ιαπωνικη ταινια. Σε σχεση με τις αλλες ταινιες στα σουπερ μαρκετ ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα.

πραγματικα κριμα, αν θελετε να δειτε πως καταστρεφεται μια ταινια, δειτε την στα Ελληνικα