Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μεταφορές απο κόμιξ σε manga


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 LexKuro

LexKuro

    Anime Newbie

  • Members
  • 55 posts

Posted 15 December 2008 - 19:06

δεν μου αρεσειι καθολου η ιδεα γιατι το ενα με το αλλο διαφερουν πολυ μετα3υ τους ετσι ωστε να μπορεσουν να γινουν ενα,,,,τσπα μα φορα πιγα να διαβασω ενα batman και ενα spiderman και απο οποια πλευρα και να το εβλεπες ηταν χαλια

#17 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 December 2008 - 00:24

τα witchblade και spawn που δεν μ άρεσαν καθόλου γιατί μου χάλασαν το feel της σειράς
και το snikt που οκ δεν ήταν ακριβώς manga per ce αλλά το λάτρεψα!!

Posted Image


#18 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 15 January 2009 - 10:31

Χθες είδα ένα κόμικ που λέγεται spiderman J. Είναι από κάποιον ιάπωνα μάνγκακα, και από μια γρήγορη ματιά φαινόταν αρκετά καλό. Δεν ήταν sd spiderman, ήταν κανονικό μάνγκα. Μάλλον θα το αγοράσω κάποια στιγμή.

Spider-Man J was originally printed in Japan and enjoyed a large following of loyal Spidey J readers. Well, now America fans can enjoy the manga-influenced adventures of Spider-Man J, too! Written and illustrated by Yamanaka Akira, Spider-Man J is brought to you thanks to the gracious translation of Yuko Fukami and Marvel exclusive writer Zeb Wells (Civil War: Young Avengers/Runaways)! In this full-length story, Spidey J takes on an all-new villain that Japan hasn't seen since Godzilla terrorized their shores.
Spoiler:



#19 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 16 January 2009 - 04:33

Έχουμε δεί τόσες και τόσες σειρές με γνωστούς υπερήρωες να γίνονται manga ώστε να αποκτήσουν μια κάποια απήχηση στην ιαπωνική αγορά.


Και οχι μονο manga... :hahaha:

Spoiler:


#20 papadevil

papadevil

    Anime Freak

  • Members
  • 374 posts

Posted 09 February 2009 - 00:54

Μεχρι και η μικρη γοργονα εχει βγει σε manga ......................


:knock-knock:
Posted Image