Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The Aromatic Bitters


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 posts

Posted 05 March 2008 - 00:04

Λοιπόν πάμε σε ένα μάνγκα που απευθύνεται στις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες (όχι για γέρους, 18 και πάνω). Πρόκειται για το The Aromatic Bitters, της Erica Sakurazawa η οποία από ότι είδα γράφει μόνο josei μάνγκα που απευθύνονται σε γυναίκες 18 – 30 ετών.

Posted Image

Περιγραφή από Tokyopop:

When two gal pals go on road trip, anything can happen! Sayumi and Hide are two friends cursed with the same fate: they're both stuck in dead-end relationships, and neither can find her way out. When they decide to hit the road and go to Hide's country home for the summer, they learn loads about love, life, and each other. "The Aromatic Bitters" follows the lives of two women with nothing left to lose but their inhibitions.
Βαριέμαι να το κάνω τώρα μετάφραση στα ελληνικά :P


Το σχέδιο δεν πρόκειται να σας εντυπωσιάσει, γιατί είναι πάρα πολύ απλό. Αλλά σημασία έχει η ιστορία, τουλάχιστον για μένα που είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Αν σας ενδιαφέρει να δείτε χαρακτήρες μεγαλύτερους στην ηλικία πως αντιμετωπίζουν τα προβλήματα τους και τι προβλήματα τους παρουσιάζονται, τότε δώστε μία ευκαιρία. Βέβαια το προτείνω στους οπαδούς του shoujo, γιατί στους υπόλοιπους μπορεί να τους ξενήσει.
Posted Image

#2 Katan

Katan

    In love with AS

  • Members
  • 352 posts

Posted 05 March 2008 - 00:45

Το διάβασα σχετικά πρόσφατα. Η συγκεκριμένη σειρά oneshots είναι στο style του Confidential Confessions, αλλά κατά τη γνώμη μου κατώτερη...
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler: