Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Walt Disney


  • Please log in to reply
225 replies to this topic

#46 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:15

Ρε Φιλε Βουλωσε Το Πια!!!!:burningbe3:

Αυτο το Thread φτιαχτηκε για Να Δωσουμε Τα Respect Μας σε μια καταπληκτικη Φυσιογνωμια,Σε εναν Ανθρωπο ο οποιος μπορουσε με ενα Cartoon να μεταδωσει απειρα μυνηματα για τη Ζωη!!!...........

Δεν Φτιαχτηκε Για να γινετε Μαχη μεταξη Anime k Disney!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

Εγω γουσταρω Απειρως Και Τα Δυο,Donald Duck FTW,Ομως Δεν μπορω Να Σε Ακουω αλλο,Αμα θες να γινεσε σπαστικος και να ενοχλεις αλλους,καντα στο msn αυτα,ΟΧΙ ΕΔΩ!!!

Και επισης........Θεωρω Παρρα πολλες ιστορις της Disney κορυφαιες,Οπως Το Lion King,Beauty and the beast,Phantasia,Και Παρα μα παρα πολλα αλλα!!!

Ομως Κανεις Μεγαλο Λαθος αν Νομιζεις Οτι τα Anime ειναι ανουσια,και οτι Σε Ολα Ειναι Οπως Τα Pokemon k Ugioh και δεν ξερω και εγω τι,Τοτε Φιλε Postαρεις Σε Λαθους Ανθρωπους........Για παραδειγμα,σε Παρρα πολλα anime γινονται και μαθηματα Ζωης,One Piece btw περναει Απεριοριστα μυνηματα για το νεο κοινο,μυνηματα με πολλυ βαθu νοημα,δεν Λεω,η Disney Σ'αυτο τον τομεα Σκιζει,Αλλα Φιλε Πιστευω Δεν Εχεις Κατσει Καθολου να Προσπαθησεις να Δεις Anime!!!

Εγω Απ'την αλλη,και Καθομαι Και Βλεπω anime Καθε Μερα,και επισης Πριν Παω Για υπνο Παιρνω Το Κομιξακι Μου Και το Διαβαζω.......:hahaha:

Και Επισης,Τωρα τελευταια Η Disney δεν εχει Βγαλει τιποτα Καλο,Ομως Παντα Εχουν τα κομιξ!!!RESPECT!!!

Και Θα Σου Προτεινα Να Μην Συνεχισεις Ετσι,Διοτι Θα το Καταστρεψεις το thread!!Και Ειναι Κριμα!!!!

Show Walt Disney Some respect!!!

Berserk___Gatsu.jpg


#47 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:15

Μα γιατι πρεπει να στραφουμε προς το ενα απο τα δυο δεν καταλανβαινω?

Και τα δυο ειναι πολυ ωραια,προσωπικα προτιμω τα ανιμε γιατι τα θεωρω πιο ωριμα και με πιο παραξενα/δυσνοητα νοηματα,που μ'αρεσουν.

Ναι,εχουν τερατα τα περισσοτερα και εσυ θες τον Timon και τον Pumba,ωραια,ειναι αναγκη να μην σεβεσαι το αλλο ειδος?

Αλλα και παλι ειναι αποψη σου,κατι που εγω σεβομαι παντα,την διαφορα στην αποψη,αλλα ετσι οπως το λες ειναι σαν να προκαλεις αλλα ατομα να "στην πουνε".

Αν ειχες τοση αγαπη για την Disney απλα θα μιλουσες γι αυτην και το ποσο καλη ειναι,μην κανοντας υποτιμητικες αναφορες στα ανιμε.

Και βασικα κατι αλλο,περιμενεις να βρεις ατομα που θα εγκρινουν τον τροπο σκεψης σου(ή τον τροπο που τον παρουσιαζεις δλδ γιατι αν το κανες πιο ηπια δεν θα ηταν λαθος)σε forum για τα ανιμε??

Εισαι σιγουρος οτι βρισκεσαι στο σωστο μερος?

Εδω περα ολα τα 6000 μελη αγαπουν τα ανιμε και γι αυτο γραφτηκαν και δεν προκειτε να βρεις καποιον που να λεει το αντιθετο.

Εισαι μονος σου σ'αυτο που κανεις,οχι οτι υποστηριζεις την Disney,γιατι υπαρχουν κι αλλοι εδω που θα το καναν,εννοω στο οτι κατακρινεις τα ανιμε και βαζεις συνεχως εικονες.

Αν θες να κανεις συζητηση για την Disney μην βαζεις εικονες συνεχως και μιλα πιο λογικα,αναφεροντας το γιατι την προτιμας απο τα ανιμε,χωρις να κανεις υποτιμιτικα σχολια στο ειδος ομως.

Αν ολοι αρχισουμε να σου λεμε γιατι δεν μας αρεσει η Disney συγκριτικα με τα ανιμε θα φυγεις τρεχοντας με τα τοσα posts που θα δεις(και αν βαλουμε και εικονες παει!).

Αυτα στα λεω γιατι πιστευω ειναι λαθος αυτο που κανεις,αν ομως διατυπωσεις την αποψη σου πιο ορθα τοτε μπορει να γινει μια χαρα συζητηση και να συζητησθουν ολα αυτα που θες.

Ετσι οπως κανεις ομως μονο συζητηση δεν θα βρεις.

Ειδικα στα threads οπως αυτο για την συναντηση καλυτερα να μην ποσταρεις και εκει τις αποψεις σου και εκει γιατι εκτος τον ολων spamαρεις κιωλας και "θα σε χασουμε" οπως ηδη προειδοποιηθηκες.

Ανοιξε μια ορθη συζητηση λοιπον και να δεις που θα παρεις τις απαντησεις που θες(αν ψαχνεις κατι τετοιο εδω)

Αλλα και παλι σου ξαναλεω,σε forum γι anime πας να υποστηριξεις τις ιδεες σου?

Δικαιωμα σου αλλα προωθεις την ιδεα σου στο λαθος μερος πιστευω.

Αν θες να βρεις αποδοχη,καλυτερα να πας σε καποιο forum για την Disney ή τα κινουμενα σχεδια.

Αν παλι θες να μεινεις εδω,προτεινω,οπως ειπα,να αλλαξεις τον τροπο διατυπωσης.

Απλα μια συμβουλη σου δινω γιατι θεωρω πως εχεις καποιες γνωσεις στο θεμα,που αν τις διατυπωσεις καλα θα δεις που θα σου απαντησουν αναλογα και οι υπολοιποι.

(αν και οπως ξαναειπα,πρωοθεις την ιδεα σε λαθος μερος,αυτο ειναι forum για anime,αλλα αν θες να την προωθησεις,δικαιωμα σου,απλα καν το πιο ορθα.)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 12 Ιούλιος 2008 - 17:41


#48 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:23

Posted Image

Πιστεύω λοιπόν πως τα anime κοροϊδεύουν τον κόσμο, διότι κάνουν επιτυχία χωρίς καθόλου κόπο. Μη μου πείτε πως οι Ιάπωνες κουράζονται για να ζωγραφίσουν κάτι τέτοιο.

Sorry αλλά αυτό που είπες τώρα είναι τελείως άκυρο. Καταρχήν το κάθε anime έχει διαφορετικό σχέδιο δεν είναι όλα το ίδιο. Και φυσικά κάποια έχουν φανταστικό σχέδιο που είναι κάθε άλλο παρά εύκολο να ζωγραφίσεις. Πχ πάρε ένα screenshot από anime. Άμα αυτό εσένα σου φαίνεται εύκολο να το ζωγραφίζεις τι να σου πω.

Επίσης στις περισσότερες σειρές anime υπάρχουν τέρατα. ΕΛΕΟΣ! Τέρατα δεν υπάρχουν. Αρκετές ταινίες της Disney θα μπορούσαν να είναι αληθινές ιστορίες (Ταρζάν, Μπάμπι, Ποκαχόντας, τα 101 σκυλιά της δαλματίας κ.α.) αλλά από τα anime καμία.

Κάνεις λάθος. Τα τέρατα υπάρχουν, απλά εσύ δεν τα βλέπεις ίσως γιατί νομίζεις πως ο κόσμος μας είναι σαν τον κόσμο του Disney. Για κοίταξε λίγο καλύτερα γύρο σου.. Δεν είναι θλιβερό; Εμείς βλέπουμε τα anime για να αποδεχτούμε την αλήθεια... Ότι δυστυχώς τα τέρατα μας κυβερνάνε... Παντού υπάρχουν τέρατα... Σου προτείνω να δεις anime για να δεις κι εσύ την αλήθεια :(

Επι πλέον όταν βάζετε εσείς κάποια εικόνα, δε θεωρείται διαφήμιση; Ακόμη κι αν δε θεωρείται, μόνο την ωραία κοιμωμένη μου βγάζετε. Τόση διαφήμιση είναι πια η ωραία κοιμωμένη; Δεν έχει τίτλο καν!
Posted Image

Κανείς δεν μίλησε για διαφήμιση, αλλά για spam. Spam είναι το να βάζεις μια εικόνα η να γράφεις κάτι άσχετο με το θέμα.

Πάντως βρε scrooge1991 γιατί δεν σου αρέσουν τα anime... Το πάθος σου για τα έργα της Disney σε έχει τυφλώσει... Είναι πολύ όμορφη η ζωή ώστε να μην βλέπεις anime :( Τα anime είναι η αλήθεια της ζωής και το φώς του κόσμου... Λες πως δεν σου αρέσουν τα τέρατα... Όμως μην ξεχνάς πως και οι άνθρωποι είναι τέρατα... Ναι... Η αλήθεια είναι πως είμαστε κι εμείς τέρατα. Το ανακαλύψαμε όλοι μας μέσα από τα anime.

Οι ταινίες τις Disney ήταν πολύ όμορφες όμως δυστυχώς.. Δεν έχουν αλήθεια. Είναι ένα ψέμα. Η λατρεία του ψέματος οδηγεί στον θάνατο :cry5: Το ξέρεις ότι ο Walt Disney έχει πεθάνει; Ενώ αν δεις anime θα είσαι για πάντα ζωντανός! Θα μπορείς πάντα να χαμογελάς με το χαμόγελο της ζωής. Να έτσι :hihi2:

Παρόλα αυτά όμως η επιλογή σου να απέχεις από τα anime είναι σεβαστή... Αφού όμως απέχεις από τα anime... Γιατί ήρθες σε αυτό το μέρος; Αν για σένα αυτό το μέρος σου προκαλεί πόνο γιατί το επισκεύτηκες; Εμείς εδώ έχοντας δεί την αλήθεια πολύ δύσκολα θα την απαρνηθούμε... Οπότε αντί να προσπαθείς να ξυπνήσεις κάποιους στενοκέφαλους και κατεστραμμένους σύμφωνα με εσένα, καλύτερα πάνε αλλού... Εκεί όπου ο αγώνας σου έχει αξία. Δυστυχώς δεν γίνεται να σώσεις όλο τον κόσμο... Κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν τον λάθος δρόμο από μόνοι τους... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μπορέσεις να σώσεις μόνο όσους είναι έτοιμοι... έτοιμοι να αποδεχτούν την αγάπη που θα τους δώσεις...

Αυτά από εμένα και σου εύχομαι καλό ταξίδι. :riiight:
phmava.php

#49 scrooge1991

scrooge1991

    Starting...

  • Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:23

Η αλήθεια είναι όντως τερατώδης, αλλά όλοι μπορούμε να την αλλάξουμε, αρκεί να προσπαθήσουμε.
Και συγγνώμη αν σας την "έσπασα", άλλα είναι πολύ δύσκολο να σώσεις τον κόσμο μέσα σε μία μέρα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από scrooge1991: 13 Αύγουστος 2008 - 15:27


#50 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:31

[quote name='scrooge1991']Βλέποντας Disney από μικρός, έπαθα σοκ όταν είδα anime παιδικά στα γνωστά κανάλια star και alter. Όταν όλοι έβλεπαν πόκεμον, εγώ ξεκίνησα να συλλέγω τα disney dvd, γιατί τότε άρχισαν να βγαίνουν, γύρω στο 2000. quote]
Αφου μονο στο σταρ και στο αλτερ εβλεπες ανιμε τι να περιμενει κανεις?:frozen::frozen::frozen::frozen:

#51 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:37

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:


Πάντως εγώ δεν ήρθα σε αυτό το φόρουμ για να τσακωθώ, αλλά για να συζητήσω

Αμα εσυ Συζητας Ετσι Τι Να σου Πω???

Από την Disney, μόνο το Λίλο & Στιτς είχε τέρατα, και ομολογώ πως αυτήν την ταινία δε την έχω σε dvd γιατί τη θεωρώ μάπα. Αυτή η ταινία ήταν τεράστιος ξεπεσμός για τη Disney. Πιστεύω πως εσάς σας άρεσε, γιατί ήταν λίγο anime στυλ: τέρατα, μεγάλα μάτια...

Οπα,να Σου Και Αλλη.............

Αμα Νομιζεις Οτι μονο εσυ μαζευες τα DvD Ενω ολοι Οι Αλλοι Παιζανε Ταπες Κανεις Μεγαλο Λαθος,Εγω,Και Μαζευα Ταπες Και Μαζευα DvD,Τοσο Δυσκολο ηταν???

Βλεπω οτι εχεις Μεγαλη Αγα[η Για Disney,Ομως αμα εμπεινες σε αυτο το thread και μιλουσες για το ποσο σου αρεσει,οτι το λατρευεις και τετοια,τοτε θα ειμασταν αλλιως,.......

ομως εσυ με το που μπηκες μεσα αρχισες να πετας την μια \Κοτσανα μετα την αλλη,Ενταξει ρε Φιλε,Γουσταρεις Disney,Να γουσταρεις,Γουσταρω και εγω,Ομως Μην Καθεσε Να μας Σπας Τα Νευρα,διοτι απο οτι βλεπω εισαι πολυ καλος σε αυτο,,,,

και Οπως ειπε και ο Φιλτατος Zoro,Ειμαστε 6-000 εδω ετοιμοι να σε θαμε,Μην Χαλας το Thread ρε συ,Αμα Συνεχιστει αυτο Θα το κανουνε Lock στο Τελος,..........

μπαινε εδω και μιλα για την "Αγαπη"Σου,Ειναι Και Δικη Μου,οποτε θα μπορεσουμε να ανοιξουμε Θεματα!!!

για Αυτο Σταματα,Και Μην κανεις αλλες Συγκρισεις!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GkLoc: 12 Ιούλιος 2008 - 18:01

Berserk___Gatsu.jpg


#52 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:41

Ρε scrooge1991 δεν λεει κανεις οτι το humor της disney δεν ειναι ωραιο (αν και το τιμον και πουμπα προσωπικα μου την εσπαγε)αλλα πως μπορεις να μιλας με τοση σιγουρια οταν εχεις παρακολουθησει ελαχιστα anime Που δεν ειναι αντιπροσωπευτικα του ειδους και να αρθρωσεις λογο σε ατομα τα οποια και πιο ψαγμενα ειναι στο θεμα anime αλλα και εχουν οι περισσοτεροι παρακολουθησει και τις περισσοτερες ταινιες disney..... Δεν θεωρεις οτι εισαι σε λιγο μειονεκτικη θεση απο αποψη εμπειριων? Οπως ειπε και ο GKLoc απο πανω κανεις δεν σου απαγορευει να μιλας για την αγαπη σου προς την Disney αλλα με αυτο που κανεις το να προσβαλλεις το anime ειδος σε ενα anime forum το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να χαλασεις το θρεντ να το κλειδωσεις και μετα να μην μπορει να ακουστει και η disney αποψη σε αυτο το forum..... Ειμαστε μεγαλα παιδια παρακολουθουμε anime και Disney απο συνειδητη επιλογη και δεν χρειαζομαστε σωτηρα να μας βγαλει απο το "μονοπατι του κακου" οπως τα αποκαλεις. Αν δεν σου αρεσουν με γεια σου με χαρα σου.Μιλα για Disney αποκλειστικα και σε αυτο το thread μονο.... Δεν θα σου πει κανεις τπτ.

#53 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5.515 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:42

Ένα warning στον κύριο GkLoc. Don't feed the troll, don't flame the troll.

scrooge αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ένας 35άρης+ αναφέρεται στα anime ως "pokemon, τέρατα" κτλ, την στιγμή που θα έπρεπε να έχει μεγαλώσει με τα απίστευτα anime που έδειχνε η ΕΡΤ στην δεκαετία του 80. Δεν τα θυμάσαι καθόλου man?...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#54 tsintori

tsintori

    Dmc rocks

  • Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 17:50

Λοιπόν ρε παιδιά ας το κόψουμε εδώ. Scrooge αν θες να ΔΕΙΣ anime πέρνα μια βόλτα απ' τα review και τα preview του forum. Σίγουρα θα δεις anime που δεν θα πάθεις "σοκ". Υπάρχουν anime τα οποία αναφέρονται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να καταλάβει τι μηνύματα περνιούνται. Απλώς κάνε ένα search στα reviews και στα previews να δεις υποθέσεις και να διαλέξεις τι να δεις.

Λοιπόν ontopic. Εννοείται ότι ο Disney ήταν ιδιοφυία. Χάρη σε αυτόν κατ' εμέ ξεκίνησε το κινούμενο σχέδιο. Έχτισε πολλούς χαρακτήρες που έγιναν αργότερα οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων. Και εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω να διαβάζω comics με τους ήρωες της Disney.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από tsintori: 12 Ιούλιος 2008 - 18:02

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 18:15

Και εσυ Ομως Απο Λογικη Σκιζεις!!!

Και Εχεις Και Αψογα Παραδειγματα για να υποστιριξεις αυτα που λες!!

επισης,Ηθελα να Ρωτησω,Εχει Δει Κανεις Το Lion King 3???Τα εσπαγε αγρια,timon k Pumba FTW!!!(για να μην βγαινω off topic)

Berserk___Gatsu.jpg


#56 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 18:24

Disney's Lion King Was to be a Remake of Kimba the White Lion?     

:tensai:

LfNX0dh.png


#57 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

    Just do it!

  • Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 18:26

Αγαπητα μου παιδια, μην τσιμπατε! Δεν καταλαβατε οτι το κολπο ειναι να μην δινετε σημασια στα flames? Αν κανετε οτι δεν υπαρχουν, και διατηρειται ενα πιο ειρηνικο επίπεδο στο forum, και τα νευρα του γραφοντος σπανε για τα καλα.^^ (Jesus ftw! απλως ακολουθειστε τις συμβουλες του και μπορειτε να κανετε θαυματα με το σπασιμο των νευρων των αλλων!)

Και μην ξεχνατε επισης ο,τι τα ψαθινα καπελα και ο Νικος δεν εχουν παρατήσει την χαζη προσπαθεια εκδικησης(οποιος καταλαβε,καταλαβε...μπορει και να κανω λαθως βεβαια)

On topic, εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι η disney δεν προσφερει την ποιοτητα που προσφερε καποτε. Θυμαμαι πολυ μικρη, πάντα ανυπομονουσα να παρω την επομενη βιντεοκασσετα της disney(ναι τόσο παλιά!) Αλλα εφτασε μια στιγμη, οπου οι ταινιες που εβγαιναν δεν ηταν όλες τόσο θρυλικες. Μαζι εβγαιναν και περισσοτερες μετριες,κατι που με αποθαρυνε. Μου φαινοταν ασχημο μαλιστα που εψαχνα και περιμενα αρκετα μεχρι να βρω καποια καλη ταινια... Παντως σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω τη διαχρονικα αξια των πρωτων κυριως ταινιων της disney. Ηταν κάτι πραγματικά όμορφο και ολοκληρωμενο καλλιτεχνικα.

#58 scrooge1991

scrooge1991

    Starting...

  • Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 18:29

Όσον αφορά τη λογική σας δε μιλούσα ειρωνικά. Αντιθέτως βρίσκω άξια λόγου όσα μου λέτε και σέβομαι την άποψη σας, αν και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετη από τη δική μου.

Posted Image

Ιδού! Πολύ ωραία ταινία. Εντάξει, ίσως είναι λίγο βλασφημία να βγαίνει συνέχεια του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ μόνο και μόνο για να κερδίζει η Disney χρήματα (και σας διαβεβαιώνω πως από αυτή την ταινία κέρδισε πάρα μα πάρα πολλά) αλλά αφού μας κάνει και περνάμε καλά, γιατί να μη τη δούμε;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 12 Ιούλιος 2008 - 18:41


#59 hakura

hakura

    Starting...

  • Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 18:33

τα παλια καλα παιδικα του disney οντως τα σπανε....δεν τα βαριεσαι ποτε!!!!!
(για τα παλια καλα μιλαω γιατι τα καινουρια αστο...απογοητευση σκετη)
AM I RIGHT OR AM I RIGHT? :hero:


#60 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 18:54

Επειδή βλέπω είσαι fan του αμερικανικού animation φαντάζομαι σου αρέσουν τα powerpuff girls. Σου προτήνω να δεις την anime εκδοχή τους που είναι τα powerpuff girls Z. Έχει κι αυτό φοβερό σχέδιο, που πάει μαζί με τα γούστα σου:

Posted Image



:kawaii::awww::lovulovu:

Aμα Ηταν ετσι,θα καθομουν να τα εβλεπα!!!(Αν και εχω δει παρρα πολλα επεισοδια)

American Animation!!![Ασχετο]my Favorites-

Ben 10
Johny Bravo
Ed,Edd,n Eddy
The Grim Adventures Of Billy And Mandy(Κορυφαιο)
My Gym Partner Is A Monkey

Ολα ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!(Για μενα)

Οσο για Disney,παντα Παω με τον Mr,παπια,Donald Duck FTW!!!

Και Scrooge..........γκου.........γκουχ.......γιατι σε παρακαλω δεν σταματας να κανεις συγκρισεις????????

btw!!!

Εχει Διαβασει Κανεις "Τα Χρονικα Των Αστρων"???

Πιστευω Ηταν Απ'τις Καλυτερες Ιστοριες Κομιξ Ever!!!

και ωραια πλοκη ειχε,και ωραιο σεναριο.........και ηταν 400 σελιδες!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 27 Ιούλιος 2008 - 02:27
double post merged

Berserk___Gatsu.jpg