Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]


  • Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1381 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 May 2012 - 18:46

Εγώ πάλι πιστεύω στην αυτοδιάθεση των ανθρώπων και το δικαίωμα τους να παίξουν ό,τι θέλουν. Για αυτό και δεν αναγκάζω κανέναν να παίξει κάτι που δεν θέλει. Για αυτό είπαμε όποιος δεν θέλει ας μην παίξει. Όποιος θέλει λοιπόν να παίξει το anime related ας παίξει το anime related. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε και να μην καταπιέσει κανείς κανεναν.

xbJ3b2w.jpeg


#1382 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 29 May 2012 - 18:50

Posted Image

Όνομα: Derek Halligan
Επάγγελμα: Γεωργός - Κτηνοτρόφος
Αlignment: None (true neutral)
Ζει μόνος στη φάρμα του.

Background: Πριν από δεκαεπτά χρόνια, βρέθηκε πληγωμένος από χωρικούς.
Έχοντας χάσει τη μνήμη του, παντρεύτηκε την αδελφή του ανθρώπου που τον περιμάζεψε κι έμεινε εκεί. Έκανε δύο παιδιά.
Δέκα χρόνια μετά, μια ομάδα αγνώστων ληστών που έδειξαν να γνωρίζουν το παρελθόν του, επιτέθηκαν στον ίδιο και σκότωσαν την οικογένειά του και πολλούς από τους χωρικούς. Ανέφεραν ότι ο ίδιος είχε κάποια σχέση με τον Alliser Thorne, χωρίς όμως να μάθει περισσότερα.
Περιέργως, ο ίδιος έδειξε εξοικειωμένος με τις μάχες και κατάφερε να επιβιώσει, τρέποντας σε φυγή όσους δε βρήκαν τον θάνατο στα χέρια του.
Ωστόσο, δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτος εκεί.
Πούλησε τα υπάρχοντά του και μετακόμισε νοτιότερα, όπου και ζει απομονωμένος στη φάρμα του από τότε.
Πολλές φορές παθαίνει κρίσεις, παρουσιάζει προσωρινή απώλεια μνήμης και βίαιες εξάρσεις, εξαιτίας των παλιών του τραυμάτων, όμως είναι γενικά ήρεμος και φιλειρηνικός και επιθυμεί να τον αφήσουν όλοι ήσυχο και να μην τον εμπλέκουν στις έριδές τους.

(δεν έχω ιδέα από GoT αλλά θέλω να παίξω, οπότε θα φτιάξω κάποιον άγνωστο που θα μπορώ να τον χειριστώ ελεύθερα χωρίς να σας ξενερώσω)

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#1383 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 May 2012 - 18:52

Μα ρε mono δεν συζητήσαμε καν το θέμα.
Βγήκε αμέσως η απόφαση "πάμε να παίξουμε GOT", και είναι η μεγαλύτερη απόφαση που έχει βγει μέχρι στιγμής σε game related θέματα.
Πάρε παράδειγμα τη συζήτηση που έγινε πριν 6 μήνες για τους νέους ρόλους. Έρχομαι λέω "θέλω να μπει ο narutard σα ρόλο", μου λες "δε μου αρέσει η ιδέα" και σου λέω "ok, τράβα παίξε δικό σου game". Πάνω κάτω αυτό έγινε και εδώ.
Καταλύθηκαν όλλοι οι κανόνες με τους οποίους λειτουργούσε το thread μέχρι τώρα. Δεν ήμουν σίγουρος καν για το αν θα παίξω και κανονικό παιχνίδι να ήταν, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι παραλογισμός.

qzMHWHd.png


#1384 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 29 May 2012 - 18:52

Τσουντεριες και γιαουρτωματα στη λογικη.

1) μπορει ο καθενας να πει τι γουσταρει να κανει/ παιξει ο ίδιος αλλα οχι τι γουσταρει να κανει/παίξει ο άλλος εφόσον δεν τον εμποδιζει σε κατι.

2) συνηθως δε χωραμε. Μαζευομαστε 30 νοματαιοι και καποιοι λενε μετά κιολας "ωχ γαμωτο ηθελα και γω αλλα δεν προλαβα" ΠΟΙΑ 5 ατομα μα τον μπελενος; Με δυο παλερμο ταυτοχρονα ή κοντινα, οι πιθανοτητες λενε οτι μαλλον θα γινει πιο ανθρωπινο, οχι ψοφιο...

Μηπως να ξεκινησουμε απο εκει και να βρουμε στην πορεια τα υπολοιπα;

Εγώ προσωπικα δεν εχω προβλημα να αλλαξουμε και τη σειρά, και ταυτοχρονα να παιξουμε, και πιο συχνα να παιζουμε και τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα.

Αλλα ο τροπος που το ζητατε και τα επιχειρηματα ειναι τελειως λαθος. Και προεξοφλειτε πραγματα που δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση.

stasou%2520mygdala.jpg


#1385 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 18:53

Ναι αλλα δεν ειναι καλυτερο να παιζαμε κατι ολοι μαζι αντι για 2 διαφορετικα ? γιατι να μεινουν ατομα στην ακρη ενω θελουν να παιξουν αλλα θα αναγκαστουν να περιμενουν την επομενη φορα η να μην παιξουν με ατομα που ξερουν οτι αν ειναι μαζι θα περασουν ωραια. Εγω πχ θελω να παιξω σε παλερμο οπου συμμετεχουν, mono, iristella, kaiser μαζι με madhatter κλπ που θελουν να παιξουν το κλασσικο γιατι περναμε ωραια. τωρα λοιπον θα αναγκαστω να παιξω η σε ενα παραλληλο η να περιμενω 6 μηνες?

#1386 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 May 2012 - 18:57

Σου φαίνεται παραλογισμός αλλά δεν είναι :P

Συζήτηση γίνεται για τις αλλαγές των κανόνων στο anime related παλέρμο που το παίζουν όλοι. Εδώ έγινε μία πρόταση για πλήρη αλλαγή σκηνικού. Επαναλαμβάνω. Αν το πρόβλημα είναι ότι έγινε σε αυτό το thread κάνουμε άλλο thread.

Lord Leon ειλικρινά δεν βέπω πού είναι τα γιαουρτώματα και οι τσουντεριές όταν τόση ώρα αυτό που λέω είναι αυτά που είπες και εσύ στα (1) και (2).

xbJ3b2w.jpeg


#1387 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 29 May 2012 - 19:07

Lord Leon ειλικρινά δεν βέπω πού είναι τα γιαουρτώματα και οι τσουντεριές όταν τόση ώρα αυτό που λέω είναι αυτά που είπες και εσύ στα (1) και (2).


Να σαι καλα ρε Μονο, αλήθεια τωρα!
Είμαι πανω σε ενα πληκτρολογιο και γελαω δυνατα, επειδη δεν μπορω να βρω ουτε ενα πιθανο σεναριο για το πως σκεφτηκες, με αυτά που είπα, ότι μπορει να αναφερομαι σε εσένα! :lol: Προφανως και συμφωνουμε ρε!

Αν και μαλλον δε φταις εσυ, ηταν κοντινα τα ποστ, και εχουμε αρχισει να θυμιζουμε παραθυρα στο αλτερ.

Τεσπα για να μη σπαμμαρω, αποχωρω προσωρινα, αφου δεν εχω να προσθεσω και κατι αλλο. Οταν παρετε μια αποφαση αν ειναι για got ισχυει οτι ειπα αν ειναι κλασσικο ειμαι εκτος. καλη συνεχεια.

stasou%2520mygdala.jpg


#1388 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 29 May 2012 - 19:08

Καλη η ιδεα με το GOT και δεν λεω ας το κανουμε αργοτερα,ομως παμε ενα κανονικο ρε παιδια να παιξουμε ολοι.Εχει περασει και τοσος καιρος απ'το προηγουμενο και θα ναι λιγο ξενερα οσοι το περιμεναν να παιζουν σε ενα διαφορετικο σετινγκ,η με τους μισους συμμετεχοντες.Ενω αν το κανουμε αργοτερα θα το ξερουμε ολοι και θα το περιμενουμε,και οσοι εχουν παιξει στο κανονικο για πρωτη φορα ενδεχομενως να πανε και στο GOT για ενα round 2 και να χει διπλη επιτυχια.

sc5bab.jpg


#1389 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 19:15

. Οταν παρετε μια αποφαση αν ειναι για got ισχυει οτι ειπα αν ειναι κλασσικο ειμαι εκτος. καλη συνεχεια.


Δε γνωριζω αν αυτο γινεται επειδη δε γουσταρεις το κανονικο η απο αντιδραση επειδη θελεις οπωσδηποτε got αν ισχυει το 1ο δικαιωμα σου ειναι στο κατω κατω να μην σ αρεσει αλλα αν ισχυει το 2ο διαφωνω με την ιδια λογικη οπου και διαφωνω με το να γινει τωρα got παλερμο ωστε να μπορεσουμε να παιξουμε ολοι σε 1 game

δηλαδη ενταξει ειναι απαραδεκτο αν τελικα γινει το κανονικο πολλοι που θα επαιζαν αν δεν ειχε μπει η ιδεα για got να μην παιξουν απο αντιδραση

Edited by The Tragic Prince, 29 May 2012 - 19:17.


#1390 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 29 May 2012 - 19:17

Μπορουμε να φτιαξουμε 2 threads? ενα για GOT, ενα για κανονικο και να συμμετεχει ο καθενας οπου θελει? αν καποιος θελει να παιξει κανονικο δεν εχει δικαιωμα να απαγορευει απο τους αλλους να παιξουν με GOT και το αντιστροφο. Ας συμμετεχει ο καθενας οπου θελει.

#1391 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 19:19

Εγω δηλαδη που θελω ενα οπου θα συμετεχουν και οι μεν και οι δε σε ενα game ωστε να ειμαστε ολοι μαζι τι πρεπει να κανω? να φτιαξω κι ενα 3ο thread για game οπου θα συμετεχουν και οι 2 πλευρες?

Edited by The Tragic Prince, 29 May 2012 - 19:19.


#1392 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 29 May 2012 - 19:23

Δε μπορεις να αναγκασεις ολους να συμμετεχουν σε ενα αμα δε θελουν... Ο καθενας ας συμμετεχει οπου θελει...

#1393 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 29 May 2012 - 19:24

@ ΤΡ

Οχι ρε ξεκολλα καμια σχεση το πα αλλωστε.

Εγω π.χ. αν ηταν χωρις θεμα δεν σκοπευα να παιξω αυτη τη φορα.


Δεν τρεχει κατι απλως ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια καθε φορα και ειχα πει να αραξω και γω μια φορα μονο με νατσος και τσηζ ντιπ. Να παιξει και κανας καινουριος μιας και εχουμε αρκετα νεα μελη φετος, που ειναι και αρκετα ενεργα.

Αλλα το GoT μου ακουστηκε αρκετα Hot 'n' Spicy, συν το οτι ειναι δυο φορες πιο καφρικο, και πιθανοτατα θα ειναι One time only, εξου και το ενδιαφερον μου.

Σορρυ αν ακουστηκα οτι βαζω βετο ορ σαμθινγκ, καμια σχεση.

(πολλά εγγλεζικα εγραψα μεσα σε δυο προτασεις τι σκατα εχω παθει; Πα να διαβασω κανα Γιανναρα να συνελθω)

stasou%2520mygdala.jpg


#1394 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 May 2012 - 19:24

αναγκασα κανεναν να συμμετεχει με το ζορι καπου? λεω οτι καλυτερα θα ειναι να γινει αργοτερα το Got με την ιδεα να παιξουμε ολοι. Οτι λεει κι ο Kalamaris δηλαδη πιο πανω

#1395 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 29 May 2012 - 19:26

The Tragic Prince, το θέμα σου στην ουσία είναι ότι θέλεις να παίξεις με τους φίλους σου τη στιγμή που εκείνοι ψήθηκαν να παίξουν σε μια νέα ιδέα η οποία δεν σου άρεσε. Όπως αναφέρεις και παραπάνω, θα φταίνε εκείνη μετά αν δεν παίξουν αντίστοιχα στην anime version από αντίδραση; Από τη στιγμή που θα μπορέσουμε να παίξουμε και την anime version αργότερα, που είναι το πρόβλημα. Θα παίζουν, δεν θα σκάβουν, τι τους εμποδίζει να παίξουν και στο επόμενο;

Anyway, καλό θα ήταν να διαχωριστούν τα threads πάντως.

ySss0UF.jpg