Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αφιερωμα: Yui


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 18 February 2008 - 17:12

Αφιερωμα: Yui

Γεννηθηκε στις 26/4/1987 και ειναι το ανερχομενο αστερι της Ιαπωνικης ποπ/ροκ σκηνης. Διαφερει απο πολλες συναδελφους της στο οτι γραφει και παιζει η ιδια τα τραγουδια της.

Posted Image

Μεγαλωσε στη Fukuoka και αρχισε να γραφει τραγουδια απο μικρη. Μετα απο προτροπες φιλων της, αρχισε στα 16 μαθηματα κιθαρας και μουσικοσυνθεσης σε ιδιωτικο ωδειο. Οσο ηταν μαθητρια ειχε παντα το ονειρο να γινει επαγγελματιας μουσικος, και για αυτο περνουσε ολο τον ελευθερο της χρονο παιζωντας ζωντανα σε παρκα, πλατειες, και πεζοδρομια της πολης της.

Posted Image

Η ευκαιρια ηρθε οταν ελαβε μερος σε ενα διαγωνισμο της Sony, οπου ελαβε πανηγυρικα την πρωτη θεση. Αμεσως επεσαν ολες οι δισκογραφικες εταιριες να τις κλεισουν συμβολαιο. Το 2005 εκανε το εππαγελματικο της ντεμπουτο με το single "Feel My Soul" το οποιο χρησιμοποιηθηκε στο τηλεοπτικο δραμα "Fukigen na Gene". Το single πουλησε 100,000 κοπιες και η Yui γνωρισε την πρωτη της επιτυχια.

Posted Image

Μετα η Yui ασχοληθηκε και με την ηθοποιια και επαιξε στην ταινια "Midnight Sun" το οποιο προβληθηκε στις Καννες. Εγραψε για την ταινια το τραγουδι "Goodbye Days" το οποιο πουλησε πανω απο 200,000 κοπιες. Ετσι σιγα σιγα η Yui αρχισε να εδραιωνεται. Συντομα ακολουθησε το αλμπουμ "Can't Buy My Love" το οποιο εχει πουλησσει μεχρι σημερα 500,000 αντιτυπα. Το τραγουδι "Rolling Star" απο το αλμπουμ χρησιμοποιηθηκε ως OP για το ανιμε "Bleach".

Μερικα χαρακτηριστικα PV της:

Feel My Soul
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JfGu14zyRjE[/youtube]

Rolling Star (Bleach OP)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RbCb0EcpeF8[/youtube]

Goodbye Days
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kNwgiTyK9TM[/youtube]

My Generation
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7dg4gUJLAxo[/youtube]
Posted Image

#2 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 18 February 2008 - 18:29

Συμπαθητική αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.Χαριτωμένη φωνή,γλυκανάλατα τα κομμάτια που άκουσα,αλλά δεν νομίζω να ξανακούσω κάτι απο τη μουσικη της.Τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη εντύπωση.

Ο χαρακτηρισμός ροκ φαντάζομαι υπάρχει λόγω του ότι η κοπελίτσα κρατάει κιθάρα,καθότι η μουσικλη της δεν έχει και καμία σχέση,αλλά αυτό δεν θα είχε σημασία αν τα κομμάτια της ήταν κάτι παραπάνω απο απλά συμπαθητικά (τουλάχιστον στο αυτί μου).
Posted Image

#3 MaSaKa

MaSaKa

    Anime Freak

  • Members
  • 342 posts

Posted 18 February 2008 - 20:05

Εχω ακουσει μονο το rolling star και αυτο επειδη μου αρεσε στο opening του bleach. Μου αρεσε αρκετα, θα ακουσω και αλλα τραγουδια της να σχηματισω μια γενικη γνωμη :)

#4 zolitas

zolitas

    Anime Amateur

  • Members
  • 98 posts

Posted 20 February 2008 - 21:58

lol, διαβασα Yuri κ χαρηκα :/
αυτη ειναι στην ηλικια μου :-S

#5 Guest-59131

Guest-59131

    Starting...

  • Members
  • 20 posts

Posted 20 April 2008 - 12:28

Ωραία τραγουδάκια έχει η Yui. Και φυσικά είναι πολύ ωραία και η ίδια!
Είμαι ο καλύτερος στο Pacman και θα το αποδείξω!

#6 Bushido

Bushido

    Hungry

  • Members
  • 415 posts

Posted 23 April 2008 - 02:17

have discography but haven't listened it yet
(shame on me?)
the ones i have heard are fine by now~
and yes ...την εμαθα απο το bleach κ εγω κ μαρεσε η ωραια φωνουλα της κ
ενα ωραιο ριφακι~
Posted Image