Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Uninhabited Planet SURVIVE


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 15 February 2008 - 15:09

Έχοντας ακούσει τα καλύτερα γι αυτή τη σειρά, είπα να την ξεκινήσω [πέρσι τον Ιούνιο κάπου :hahaha: ]

Από το σχέδιο μου φάνηκε κάπως ποιο παιδική συν ότι κάποιοι χαρακτήρες δεν μου άρεσαν [ένας βασικά :nosey:] οπότε είχα κάποιες αμφιβολίες για το αν θα την τελειώσω, 52 επεισόδια βλέπεις. Συνεχίζοντας όμως διαπίστωσα με μεγάλη μου χαρά ότι η σειρά αρχίζει να τα σπάει οπότε και ξεκίνησα να βλέπω τα επεισόδια ανα δεκάδες :congrats:

Η υπόθεση έχει να κάνει με το μέλλον και τις περίπέτειες μια όμαδας παιδιών που προσγειώνεται σε ένα πλανήτη αντίστοιχο της Γής αλλά κάπως ποιο "πρωτόγονο" [ή μήπως όχι :terror2:]

Γενικά από σχέδιο θα διαπιστώσετε τα έντονα χρώματα που θυμίζουν κάπως ποιο παιδικές σειρές αλλά έδω αυτό που μετράει είναι η φοβερή [sci-fi???] υπόθεση που έχει. Τα μόνα αρνητικά ίσως είναι το αδιάφορο κάπως ost και ότι προς το τέλος κάπως το παρακάνει [μπορεί και όχι γιατί το έβλεπα όπως είπα σε μαραθωνίους δεκάδων :deadga6:]

Τέσπα μια πολύ καλή σειρά, όχι τόσο γνωστή, τα 52 επεισόδια μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά το μεγαλύτερο μέρος θα φύγει μέσα σε λίγες μέρες :wooi2:

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1122

Posted Image

Uninhabited Planet Survive! - Wikipedia, the free encyclopedia

Btw μόνο σε fansubs από τους υπέροχους We_Suck :hiding_something::8):
rsrGbGx.gif

#2 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 15 February 2008 - 15:32

Την είδα πολυ προσφατα τη σειρά και μου αρεσε αρκετά.

Η σειρα είναι παιδικό, δεν μένει μόνο στο παιδικό σχέδιο.
Οχι παιδικό τυπου pokemon βέβαια. Είναι περισσότερο στο στυλ του kaleido star ή του maho shojo tai

Εμένα πάντως με κέρδισαν οι χαρακτήρες και το όλο consept της προσπάθειας για επιβίωση και τα 52 ep φύγαν αρκετα γρήγορα.:wooi2:

Αυτο που μου την έσπασε ήταν οι ομοιότητες με το nausicaa κυριώς προς το τέλος το οποιό δε μου άρεσε καθόλου
Posted Image