Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

welcome to the surreal battle arena!!!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 steliospal

steliospal

    How far to paradise

  • Members
  • 200 posts

Posted 20 January 2008 - 17:58

Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στις πιό σουρεάλ μάχες του πλανήτη!!!
:congrats:
Από τη μία πλευρά έχουμε τον κακό και μοχθηρό μαχητή . Ορισμένες συστάσεις για τον διαγωνιζόμενο: έχει κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά Naruto , έχει αρκετές δυνάμεις , είναι τυπικά αθάνατος και είναι αυτό που θα λέγαμε a pain in the ass. Ατού του , η σιχαμερή γλώσσα του , αδύναμα σημεία τα χέρια του που θυμίζουν το εκρεμές του φουγκό!!! χειροκροτήστε παρακαλώ τοοοοον Orochimaru (μπουουουουουουουουουυού!!!! - το κοινό αποδοκιμάζει)
Στην άλλη πλευρά έχουμε έναν παιδί που θα τον ονομάζαμε "αγαθό γίγαντα" . Ανήκει στην κατηγορία των βαρέων βαρών αλλά δεν είναι χοντρός , απλά λίγο εύσωμος...Έχει κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά Αστερίξ και είναι ο φόβος και ο τρόμος των ρωμαίων. Ατού του οι μπούφλες του και το οτι έπεσε στη χύτρα όταν ήταν μικρός, αδύνατο σημείο του η αδυναμία του στο φαΐ. Παρακαλώ χειροκροτήστε τοοοοον ΟΒΕΛΙΞ (ΚΛΑΠΚΛΑΠΚΛΑΠΚΛΑΠ)
Χμμμ απ ' ότι βλέπω το κοινό επιθυμεί να συνεισφέρει κι αυτό στην σημερινή μάχη...
αγαπητοί φορουμίτες και φορουμίτισες ... διαλέξτε σε αυτό το τόπικ ποιός θα νικήσει τον αγώνα αυτό και γιατί! (οι δεκτές απαντήσεις θα είναι επιστημόνικα τεκμηριωμένες και μόνο με χιούμορ....). Με την λήξη της μάχης και τη δική σας βοήθεια και φαντασία θα μπορέσουμε να κάνουμε την πιό ...εχμ ... περίεργη αρένα στην ιστορία των φόρουμ... με την επιλογή των δικών σας διαγωνιζομένων... αρκετά με τα λόγια .... ψηφίστε και let the fight begin!!!:oo:
Η μάχη μας , είναι μία ευγενική χορηγία της εταιρίας αφαιρέσεως εγκεφάλου ΕτΑφΕ!!!

υπογραφή εκτός κανονισμών

#2 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 20 January 2008 - 19:56

http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1972-what-if-%D6%E1%ED%F4%E1%F3%F4%E9%EA%DD%F2-%D5%F0%EF%E8%DD%F3%E5%E9%F2-3.html