Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

Ποιο δημοφιλές manga δε σας 'πήγε;'


  • Please log in to reply
125 replies to this topic

#121 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 02 May 2012 - 20:13

στο 30ο επεισοδιο; μιλας για το anime ή το manga; Εννοεις το 30ο κεφαλαιο μηπως; το manga ειναι πιο ανατρεπτικο απο το ανιμε απο τα λιγα που εχω διαβασει. Και 30 κεφαλαια μου φαινονται λιγα για να ειναι επαναλαμβανομενη η ιστορια. αν ελεγες 30 τομους τοτε θα σε δικαιολογουσα.


Μιλάω για το 30ο επεισόδιο του anime αλλά είχα διαβάσει και λίγο από το manga. Σαν υπόθεση δεν μπορώ να πώ πως ήταν χάλια αλλά ούτε και ότι μου άρεσε. Αυτό που με χαλάει πάντως δεν είναι η πλοκή (που παρολα αυτά την βρήκα αρκετά βαρετή σε μερικά σημεία) αλλά το μέγεθος της σειράς. Αν ήταν κάπου στα 200 τσαπτερ θα καθόμουν τώρα να το διαβάσω. Βέβαια θα μου πείς για ένα τσαπτερακι την βδομμάδα μια χαρά είναι έλα μου όμως που οι περισσότεροι φαν και εγώ(που δεν ειμαι φαν) το αρχίζουν όταν έχει περάσει τα χίλια μύρια τσάπτερ.. Εκεί αν δεν είσαι τρελά πορωμένος δεν μπορείς να κάτσεις και να το διαβάσεις.

Edited by Keito, 02 May 2012 - 21:07.


#122 Skinner1991

Skinner1991

    Amateur mahjong player

  • Members
  • 125 posts

Posted 02 May 2012 - 20:42

για μενα το μονο manga που εχει φανει βαρετο απο αυτα που εχω διαβασει ειναι το air gear.. ενω γενικα μαρεσουν τα sport/shounen manga (οσα εχω διαβασει τουλαχιστον) αυτο δεν με ενθουσιασε στο ελαχιστο.νταξ καποιες μαχες του ηταν καλες δεν αντιλεγω αλλα το στορυ του (προσωπικα παντα) μου φανηκε πολυ ανουσιο...επισης οι μονοι χαρακτηρες που μαρεσαν ηταν οι αδερφες του πρωταγωνιστη ολοι οι αλλοι στα τρενα...

ελπιζω να μην πεσουν να με φανε οι fan:P
α ναι και το code geass (μανγκα προφανως) δεν μου αρεσε.νταξ δεν διαβασα ουτε καν το δευτερο chapter αλλα και παλι απο οσο διαβασα μου φανηκε πολυ κατωτερο του ανιμε
i wish the world was more ero and peaceful...

#123 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 03 May 2012 - 17:43

ειχα διαβασει Naruto(το οποιο βλεπω και σε ανιμε) και πρεπει να πω οτι δεν καταλαβενα και πολυ τη δραση ....ενω το ναρουτο ειναι action adventure :uhh:

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#124 Nibelung

Nibelung

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 25 June 2012 - 19:01

Tenjou Tenge,αν και δεν είναι από τα manga που βρίσκονται στα ύψη θα έλεγα ότι το γνωρίζει αρκετός κόσμος.
Από τα 132(ή κατι τέτοιο) chapter του έχω διαβάσει τα 110.Ενώ τα σχέδια είνα φανταστικά πολλές φορές δεν είχα ιδέα τι γινόταν,μια ήταν στο παρελθόν μια στο παρόν.Τεράστια γκάμα χαρακτήρων απλά για να υπάρχουν με ενδιαφέροντα designs,ενώ μου έδινε την εντύπωση ότι το storytelling του Oh!Great ήταν αδύναμο.Ίσως να φταίει ότι πήγαινα 2α γυμνασίου γι'αυτο κάποια στιγμή θα το ξαναδιαβάσω για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.Αν και γενικά όσα manga έχουν πολλή nudity είναι για να καλύψουν κάποια άλλη αδυναμία.Όχι ότι προσωπικά έχω κάποιο θέμα με τη γύμνια,απλώσ πολλές φορές δεν υπήρχε λόγος θεωρώ.

Το ίδιο με το Air Gear,ενώ υπόσχεται πολλά,η όλη χρήση της φυσικής θεωρώ ότι με κουράζει ενώ τόσοι πολλοί χαρακτήρες με μπερδεύουν.

#125 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

    Οne Hell of an Otaku!

  • Members
  • 208 posts

Posted 25 June 2012 - 20:28

Code geass
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!


And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#126 Kotsografetas

Kotsografetas

    Anime Newbie

  • Members
  • 38 posts

Posted 25 June 2012 - 20:34

Eμενα το rurouni kenshin δεν μου αρεσε καθολου. Το story δεν ηταν τοσο χαλια, αλλα οι χαρακτηρες.... Ειδικα αυτον τον kenshin και πολυ περισσοτερο τον sanosuke δεν τους πηγα μια!
Επισης δεν καταλαβα γιατι τοσος ντορος και το FMA. Και αυτο δν μου πηγε πολυ..