Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Quick Reply Mod


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Anti-Paladin

Anti-Paladin

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 24 December 2005 - 09:36

Δεν νομίζω οτί χρειάζεται να πω και πολλά, είναι απλώς ένα mod το οποίο ως επί το πλείστον μπαίνει κάτω απο τα posts του κάθε topic, και δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να προσθέσει την απάντηση του χωρις να πατήσει πάνω στο POST REPLY. Το οποίο ισοδυναμεί με φόρτωση άλλης σελίδας...ΜΕ αυτό γίνονται πιο απλά τα πράγματα και θεωρώ οτι και οι 56K χρήστες θα το εκτιμήσουν. Όσον αφορά το που θα το βρείτε μια απλή αναζήτηση στο phpbb ή phpbbhacks Φιλικά, Anti-Paladin.
Posted Image
Msn Status : Posted Image

#2 trynksssj2

trynksssj2

    Anime Elite

  • Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 09 July 2006 - 15:07

Το έβαλα χθες ;)

~Locked