Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * - - 1 Ψήφοι

Οδηγός για manga στην Αθήνα


  • Please log in to reply
170 replies to this topic

#1 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 19:39

Λοιπόν επείδη πολλά άτομα αναρωτιούνται για το που μπορούν να αγοράσουν μάνγκα είπα να κάνω έναν οδηγό για αυτά, συγκεκριμένα στην Αθήνα. Οι γνώσεις δεν μου επιτρέπουν να γράψω για άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ο οδηγός είναι σε πολλά σημεία ελληπής, θα τον ενημερώσω σιγά σιγά. Τώρα έκανα μία μόνο αναφορά των καταστημάτων που ξέρω.

Λοιπόν ξεκινάμε:


Πρώτο Solaris.

Το Solaris έχει δύο καταστήματα, ένα στα Εξάρχια και ένα στην Γλυφάδα. Το Solaris έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία από μάνγκα (ίσως να έχει και τα περισσότερα), άνιμε και φιγούρες. Αλλά οι τιμές του μερικές φορές είναι λίγο τσιμπιμένες. Πάντως προσπαθεί όποτε μπορεί να τα ανανεώνει. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις μάνγκα που σε ενδιαφέρουν.

Κατάστημα Εξαρχίων:

Διεύθυνση: Μπόταση 6

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 38 41 065

Τρόπος Προσσέγισης:
Από τον σταθμό του τραίνου της Ομόνιας βρίσκεται την έξοδο για Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου). Προχωράτε προς τα κάτω, λίγο μετά το Metropolis η Θεμιστοκλέους, μία διαγώνια όδος. Παίρνετε την Θεμιστοκλέους όλο επάνω μέρχι να βρείτε την Κολέτη. Στην Κολετή στρίβεται αριστερά μέχρι, στο πρώτο δρόμο που θα δείτε στρίβεται αριστερά. Αυτή είναι η Μπόταση. Στα 10 μέτρα από την στροφή είναι το Solaris.


Δεύτερο Dojo:

Το Dojo είναι σχετικά καινούργιο μαγαζί στο χώρο. Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία από μανγκα, όχι τόσο μεγάλη όσο το Solaris, αλλά μπορείς να βρεις αυτά που σε ενδιαφέρουν ή να τα παραγγείλεις. Το Dojo έχει λίγο καλύτερες τιμές σε σχέση με το Solaris. Ακόμα, έχει φιγούρες και άλλα καλούδια.


Κατάστημα Αμαρουσίου:

Διεύθυνση: Όθωνος 3Β Μαρούσι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106143630

Τρόπος Προσσέγισης: Από τον σταθμό του τραίνου στο Μαρούσι βρήσκεις τα Goody's, είναι λίγο πιο πάνω από τον σταθμό , όπως κοιτάς τα Goody's στα αριστερά ακριβώς είναι το Dojo.
Mail: ?[/COLOR]



Τρίτο Fnac:

Η Fnac βρίσκεται στο The Mall και μπορείς να πας εύκολα με το τραίνο εκεί. Έχει αρκετά μάνγκα αλλά δεν έχει την τόσο μεγάλη ποικιλία σε μάνγκα και άνιμε που έχουν τα δύο προηγούμενα. Οι τιμές στα μάνγκα δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα 2 προηγούμενα μαγαζιά. Πολλές φορές αργεί να ανανεώσει τα μάνγκα της, αλλά έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που την βάζει μπροστά στον ανταγωνισμό, μπορείς να βγάλεις μία κάρτα μέλους με 10 ευρώ για 3 χρόνια, και μετά έχεις 10% έκπτωση σε όλα τα βιβλία και τα μάνγκα περιλαμβάνονται στα βιβλία. Μπορείς να κάνεις και παραγγελίες επίσης.

Διεύθυνση: The Mall, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6305555

Τρόπος Προσσέγισης: Κατεβαίνεις στον σταθμό τραίνου Νερατζιώτισα, με το που δεις τις πρώτες κοιλιώμενες σκάλες από την είσοδο από τον σταθμό του τραίνου, κατεβαίνεις και ακριβώς μπροστά σου στο τέλος του διαδρόμου είναι το Fnac.

URL FNAC: βιβλία, cd, dvd, τεχνολογία



Τέταρτο Tilt:

Το Tilt βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και αυτό. Όταν πηγαίνεται σε αυτό προσοχή γιατί είναι μικρό και κάπως υπόγειο, οπότε μπορεί να το χάσετε. Από τιμες έχεις τις ίδιες με όλα τα άλλα. Στο κατάστημα μπορείς να κάνεις παραγγελίες επίσης.


Διεύθυνση: Ασκληπιού 37
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3636028
Τρόπος Προσέγγισης:


(Πληροφορία από steliospal)
Aπό το μετρό Πανεπιστημίου βγαίνεις απο την έξοδο προς Ακαδημίας και προχωράς προς Ομόνοια (προς τα "κάτω") δηλαδή και θα βρείς στο δεξί σου χέρι την Ασκληπιού την ανεβαίνεις προς τα πάνω περνάς Ακαδημίας , περνάς Σόλωνος περνάς Ναυαρίνου και θα το βρείς στο αριστερό σου χέρι , είναι υπόγειο, προσοχή εδώ γιατί μπορεί να το χάσεις


Πέμπτο Jemma:


Το Jemma έχει 2 καταστήματα. Το κεντρικό στον Πειραιά και ένα υποκατάστημα στην Καλιθέα. Παρέχει μάνγκα αλλά έχει επίσης φιγούρες και άλλα καλούδια που μπορεί να θέλει ένας otaku.


Κατάστημα Πειραιά:

Διεύθυνση: ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 138-140
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210.42.27.664 ΦΑΞ: 210.42.27.264

Τρόπος Προσέγγισης: (Πληροφορία από SirJim) Παίρνεις το τρένο και κατεβένεις στη σταση Πειραιάς φυσικά(τέρμα στο πειραιάς-κηφισιά). Έξω από τον σταθμό, στο αριστερό σου χέρι, έχει κάτι σαν γέφυρα, πάνω από τον δρόμο. Πάρε αυτή για να περάσεις, αφού μόλις την κατέβεις βρέθηκες στην στάση των λεωφορείων. Περιμένεις το 909 και μόλις έρθει το παίρνεις και κατεβαίνεις 2 στάσεις αργότερα.(στο δημοτικό θέατρο).Συνεχίζεις να περπατάς στο πεζοδρόμιο που σε άφησε το λεωφορείο(αριστερά όπως κατεβαίνεις από το λεωφορείο.)Στο τέλος του τετραγώνου έχει ένα shop multirama. Περνάς απέναντι το δρόμο και βρέθηκες στην Σωτήρως Διος. Όλο κάτω, στα 50 μέτρα περίπου, θα δεις μια ταμπέλα στο δεξί σου χέρι που γράφει αλκιβιάδου. Στρίβεις δεξιά και έφτασες!!!(Το δεύτερο μαγαζί)

Πειραιώτες, προσοχή το 909 πρός άγιο βασίλειο, όχι προς νίκεα



Κατάστημα Καλλιθέας:

Διεύθυνση: ΑΡΑΠΑΚΗ 52
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210.95.88.447 ΦΑΞ: 210.95.88.449

Τρόπος Προσέγγισης:


(Πληροφορία από LucyBR)
Πας μεχρι τα Hondos Center της Καλλιθεας και μετα στριβεις μεσα (δεξια) στο δευτερο στενο προς τα κατω. Tο μαγαζι ειναι ακριβως πανω στο στενο φαινεται και απο τη γωνια.

(Πληροφορία από Spawn)
Τραίνο: κατεβαίνεις σταθμό Καλλιθέας. Ανεβαίνεις την οδό που βρίσκεις μπροστά σου [Σιβιτανίδου]. Πιάνεις αριστερό πεζοδρόμιο. Ανεβαίνεις, περνάς Πλ. Κύπρου. Στον επόμενο δρόμο [Αραπάκη] κάνεις αριστερά. Επι της Αραπάκη περνάς έναν πεζόδρομο και δύο δρόμους [Ματζαγριωτάκη, Ιφιγενείας]. Μόλις περάσεις Ιφιγενείας , στα 20-30μ είναι. Πάντα αριστερό πεζοδρόμιο...

Λεωφορεία: 218, 219,232 :Σε αφήνουν πλατεία Κύπρου. Οπότε αρχίζεις να ανεβαίνεις προς τη Θησεώς και ακολουθείς τις πιο πάνω οδηγίες...

Τρόλευ 1,5, Λεωφορείο 040. : Κατεβαίνεις Πλ.Δαβάκη. Είσαι επί της Θησέως [Ελ. Βενιζέλου]. Βρίσκεις Σιβιτανίδου [μεγάλος δρόμος που οδηγεί προς σταθμό ηλεκτρικού]. Κατεβαίνεις και στο πρώτο στενό [Αραπάκη] κάνεις δεξιά... οδηγίες από εκεί και πέρα κοινές...


σε γενικές γραμμές ρωτάτε για την οδό Αραπάκη και Ιφιγενείας. Είναι η πιο κοντινή γωνία...


URL: Jemma Comics - Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις - Χαρτικά, στον Πειραιά βιβλιοπωλείο, εκδόσεις, χαρτικά, κόμικς, βιβλία, dvd, video, t-shitrs, πόστερς, είδη δώρων



Έκτο Public:

Το Public είναι το καινούργιο πολυκατάστημα που άνοιξε στο Σύνταγμα. Τελικά δεν έχει τόση μεγάλη γκάμα από μάνγκα όπως το Solaris, αλλά πρέπει να πω ότι από όλα τα καταστήματα στην Αθήνα, που ασχολούνται με μάνγκα, έχει τις λίγο φθηνότερες τιμές. Η διαφορά είναι πάνω κάτω κόντα στο 1 εύρω αλλά αυτό το αναφέρω με ενδιασμό, γιατί δεν θυμόμουνα ακριβώς τις τιμές από άλλα μαγαζιά που έχω ψάξει.


Κατάστημα Συντάγματος:

Διεύθυνση: Καραγεώργη Σερβίας 1
Πλατεία Συντάγματος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3246210


Τρόπος Προσέγγισης: Ο τρόπος προσσέγγισης είναι πάρα πολύ απλός. Βγαίνετε από τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, στην κάτω πλεύρα της πλατείας, απέναντι ακριβώς θα το δείτε. Τα μάνγκα βρίσκονται στον 3ο όροφο με τα βιβλία.

URL: Public: Ήχος & Εικόνα, Internet & Επικοινωνία, Computers, Βιβλία, Μουσική & Ταινίες, Εκδηλώσεις



Έβδομο Comicworld:

Λοιπόν δεν έχω προσωπική εμπειρία μόνο ότι είδα από το site, οπότε δεν μπορώ να δώσω παραπάνω πληροφορίες, απλά είδα ότι έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία από μάνγκα για να μπει στον οδηγο.


Κατάστημα Κορυδαλλού:

Διεύθυνση: Σόλωνος 29 & Αν. Παπανδρέου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6856070


Τρόπος Προσέγγισης: Δεν έχει βρεθεί ακόμα


Κατάστημα Χαλανδριού:

Διεύθυνση: Αγ. Βαρβάρας 1& Ξενοφώντος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 4957843

Τρόπος Προσέγγισης: Δεν έχει βρεθεί ακόμα


URL comicworld


Όγδοο Otaku no sekai:

Η καινούργια προσθήκη είναι το Otaku no Sekai που βρίσκεται στην Τζωρτζ 7, δίπλα στην πλατεία Κάνιγγος. Λοιπόν το Otaku no Sekai άνοιξε πρόσφατα, λίγο περισσότερο από 1 μήνα, αλλά έχει ήδη πάρα πολύ καλή ποικιλία, την καλύτερη που μπορεί να βρει κάποιος αυτή την στιγμή στην Αθήνα. Οι τιμές του είναι φυσιολογικές.

Κατάστημα Αθηνών:


Διεύθυνση: Τζώρτζ 7 106 82 Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3821463


Τρόπος Προσέγγισης:

Λοιπόν ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσει κάποιος στο Otaku no Sekai είναι: Από το σταθμό της Ομόνοιας βγαίνουμε στην έξοδο προς Πανεπιστημίου. Στον πρώτο δρόμο που συναντάμε 28ης Οκτωβρίου περνάμε απέναντι και το παίρνουμε όλο αριστερά. Στο τρίτο στενό είναι η Χαλκοκονδύλη, την παίρνουμε επάνω και συναντάμε μία πλατεία. Είναι η πλατεία Κάνιγγος, περνάμε την πλατεία και η πρώτη οδός που συναντάμε είναι η Τζώρτζ, όπου συνεχίζουμε αριστερά στην αριστερή πλευρά της οδού. Περνάμε το πρώτο στενό που θα συναντήσουμε και μετά λίγο πιο κάτω θα δούμε το Otaku no Sekai.



Υπάρχουν και αλλά μαγαζιά που φέρνουν μάνγκα αλλά εγώ εδώ ανέφερα αυτά που ασχολούνται κατ’ εξοχήν με το αντικείμενο. Έχω δει στον Παπασωτηρίου στην Στουρνάρη να φέρνει που και που. Το ίδιο και ο Ελευθερουδάκης.

Παρακαλώ πολύ βοηθείστε με να φτιάξω τον οδηγό μου καλύτερο. Αν έχετε παραπάνω πληροφορίες στείλτε σε pm για να τον ενημερώσω, αν γνωρίζεται άλλο κατάστημα δώστε μου στοιχεία και το ενημερώνω.
Ευχαρίστω πολύ εκ των προτέρων

Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε έναν αρκετά καλό οδηγό με πληροφορίες.

Ενημέρωση: Πρόσθεσα τρόπο προσέγγισης για το Tilt. Ακόμα πρόσθεσα το Comicworld, αφού έχει αρκετή ποικιλία για να μπει στον οδηγό.

Ενημέρωση 16/6/2008 : Πρόσθεσα το Otaku no Sekai. Πάρα πολλά άτομα ήδη το γνωρίζετε. Απλά πρέπει να το μάθουν περισσότεροι. Πρόσθεσα επίσης οδηγίες για το Jenma Πειραιώς. Όσοι έχετε παραπάνω πληροφορίες για μαγαζιά μάνγκα παρακαλώ αναφέρετέ τις με μία απάντηση ή με πμ για να τις προσθέσω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Μάρτιος 2012 - 16:42
added more info


#2 attsifte D

attsifte D

    Anime Freak

  • Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 19:57

Alexiel, δεν ξέρω άν βοηθούσε στον οδηγό να λέγαμε και τιμές πάνω κάτω ή πιο είναι πιο ακριβό ή φτηνό απο τα άλλα, όμως αυτό μας οδηγεί σε άλλες συζητήσεις.

Πάντως αρκετά ωράιος οδηγός. Και να τονίσω πως στα περισσότερα μαγαζιά, δεν ξέρω για το Tilt, έχουν και άνιμε dvds παρέα με τα manga :)

Οπότε όσοι πιστοί πηγαίνετε και να εμπλουτίσουμε τον οδηγό :)
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#3 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 20:14

Πολυ καλη δουλεια Αντωνη:wooi2:

Το παρον θεμα εχει μεγαλη δυναμικη και μπορει να βοηθησει πολυ τα μελη μας,οποτε για αρχη stickωνεται.

Τωρα πληροφοριες για τα μαγαζια δεν μπορω να πω μιας και δεν ψωνιζω manga αλλα μπορω να κανω μερικες προτασεις:
  • Να προστεθουν οι διευθυνσεις
  • Να προστεθουν οι ηλεκτρονικες διευθυνσεις (σε περιπτωση που υπαρχουν)
  • Ισως να προστεθουν φωτο απο τα μερη που αναφερονται (οκ,ακουγεται καπως περιεργο αλλα θα βοηθησει πιστευω).
  • Να αναφερθουν καποια κοινα σημεια αναφορας (πχ ενδεικτικες τιμες,ποικιλια)
  • Μιας και ο attsifte D ανεφερε τα anime dvds καλο θα ηταν να γινει μια απλη αναφορα σε επιπλεον anime merchandise που διατειθεται στα αναφερθεντα μερη.
Αυτες οι προτασεις απο εμενα για αρχη,καλη συνεχεια!!


ΥΓ.Επειδη Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα καλο θα ηταν να δωσουν τα μελη που γνωριζουν info και για τα μερη εκτος Αθηνων που πουλανε manga.Οταν μαζευτει υλικο τοτε ο τιτλος του θεματος θα αλλαξει.

#4 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 20:15

Να επισημάμανω ένα πράγμα. Ο οδηγός θέλω να είναι περισσότερο για μάνγκα, επειδή υπάρχουν μαγαζιά που είναι πιο εξηδικευμένα στο θέμα άνιμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 Yuna

Yuna

    Anime Freak

  • Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 20:19

Το 5ο λέγεται Jemma κ έχει κ στο Πειραια ^.^

Arigato gozaimasu βρε συ γ τον οδηγό! Τα μαγαζια τα ήξερα αλλά ήθελα κάποιον να μ πει τι συμβαινει πανω κατω με τις τιμες..

#6 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

    Anime Professional

  • Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 22:21

To Public: Ήχος & Εικόνα, Internet & Επικοινωνία, Computers, Βιβλία, Μουσική & Ταινίες, Εκδηλώσεις δεν φαινεται τουλαχιστον στο site του να εχει και πολλα.μονο το Old Boy 2 βρηκα και δεν εχω ιδεα τι ειναι.

#7 djagil

djagil

    Anime Fan

  • Members
  • 127 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 23:44

To Public: Ήχος & Εικόνα, Internet & Επικοινωνία, Computers, Βιβλία, Μουσική & Ταινίες, Εκδηλώσεις δεν φαινεται τουλαχιστον στο site του να εχει και πολλα.μονο το Old Boy 2 βρηκα και δεν εχω ιδεα τι ειναι.


έχει αρκετά και πιο φτηνά τις περισσοτερες φορές
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#8 Katan

Katan

    In love with AS

  • Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 00:37

nice topic!!!

1) το Public ΕΧΕΙ αρκετά manga, αλλά δεν έχει φέρει ακόμα της Viz
2) το Tilt βρίσκεται Ασκληπιού 37
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#9 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 00:51

Οπως επισημανε και η Yuna το Jemma εχει καταστημα και στον Πειραια και μαλιστα εκει βρισκεται το "κεντρικο" του.

Στην Καλλιθεα βρισκεται Αραπακη 52

Δεν ειναι τοσο δυσκολο να το βρεις αρκει να γνωριζεις λιγο τους δρομους εκει.
Ενας τροπος ειναι ο εξης: πας μεχρι τα Hondos Center της Καλλιθεας και μετα στριβεις μεσα (δεξια) στο δευτερο στενο προς τα κατω.. το μαγαζι ειναι ακριβως πανω στο στενο φαινεται και απο τη γωνια..

Επισης αν υπαρχει καποιο manga που θελεις και δεν το εχουν μπορεις και απο κει να παραγγειλεις (personal experience talking)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909


#10 attsifte D

attsifte D

    Anime Freak

  • Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 14:12

Οκ, για ένα μικρό upgrade.

Στο Public μπορεί να έχει και περισσότερα manga απο το Solaris, δεν είμαι και τόσο σύγουρος, αλλα τα έχει στον 4ο ή 5ο όροφο εκεί που είναι τα βιβλία.

Και για το Solaris : Solaris Bookstore
Kαι ίσως ο πιό έυκολος δρόμος για να πάς στο κατάστημα κοντά στα Εξάρχεια είναι να ανέβεις την Στουρνάρη απο την Πατησίων προς την πλατεία Εξαρχείων και να στρίψεις δεξιά στο 3ο στενό και θα το βρείς 1-2 στενά πιο κάτω.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#11 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 14:21

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το ενημέρωσα λίγο.

Αλλά θέλει ακόμα δουλειά.

Keep the info coming.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 trynksssj2

trynksssj2

    Anime Elite

  • Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 14:24

Έχω ακούσει ότι πουλάει και αυτό manga: Politeia Bookstore

Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα, οπότε δεν ξέρω παραπάνω...

#13 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

    Anime Professional

  • Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 15:07

nice topic!!!

1) το Public ΕΧΕΙ αρκετά manga, αλλά δεν έχει φέρει ακόμα της Viz
2) το Tilt βρίσκεται Ασκληπιού 37


Απλως ανεφερα οτι sto site του δεν εχει manga,δεν εχω παει,παιζει να παω σημερα να ριξω μια ματια

#14 Darkchilde

Darkchilde

    Jedi Master

  • Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 17:54

Επίσης κάποια manga και anime φέρνει και το Cube:

Cube Bookstores

#15 djagil

djagil

    Anime Fan

  • Members
  • 127 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 19:05

το titl που αναφέρετε ειναι στην ασκληπιού παράλληλη στην ιπποκράτους προς υμμητό και είναι περίπου στο ύψος της κεντρικής κλινικής αθηνών κι έχει ελάχιστα manga τουλάχιστον πριν 2 μήνες που είχα πάει (απο τοτε εχουν αλλάξει πολλά μέχρι και ο παπασωτηρίου έβαλε 2 3 τίτλους)
:fromabove:--> my chain <--:fromabove: