Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Gantz


  • Please log in to reply
132 replies to this topic

#121 Project_P

Project_P

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 18 September 2010 - 10:23

Εχω δει απειρα anime, αλλα εχω διαβασει ακομα πιο πολλα manga. Καποτε "βαριομουν" να διαβασω τα manga, αλλα τελικα επειδη πολλα anime κοβοντουσαν αποτομα επιανα τα manga που συνεχιζαν την ιστορια παραπερα. Και μετα καταλαβα οτι δυστυχως τα περισσοτερα manga ειναι σαν να διαβαζεις ενα καλο βιβλιο και τα anime τους κακη μεταφορα σε ταινια. Καπως ετσι ειναι και το Gantz. Ειναι ενα καλουτσικο animation το οποιο κλασσικα το τελειωνουν οπως να'ναι, ενω εχουν πολλα να πουν ακομα, και σε αφηνουν με ενα καρο αποριες (εχοντας εκφυλισει λιγο και το original σεναριο). Απο την αλλη το manga του Gantz (το οποιο ειναι ακομα ongoing εχοντας φτασει αισιως στο 325chapter) ειναι πραγματικα αλλου. Πραγματικα γινεται ΕPIC και εξηγει και τι ειναι το Gantz και γιατι ολες αυτες οι υπερβολες και πολλα αλλα και σε αφηνει να δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ THE BIG PICTURE. Για εμενα ειναι ενα απο τα Top 10 manga (γουστα ειναι αυτα βεβαια) και περιμενω πως και πως το καθε καινουργιο επεισοδιο. Πραγματικα το προτεινω ανεπιφυλακτα, απλα καντε λιγο υπομονη στην αρχη (μιας και μπορει να ειναι λιγο βαρετο και low profile, αλλα στην συνεχεια θα σας μαγνητισει). ;)

#122 Angelkiss

Angelkiss

    Starting...

  • Members
  • 19 posts

Posted 21 September 2010 - 18:00

Δηλαδη αμα ξεκινισω το μανγκα απο τομο 8 θα ειμαι ενταξει? δεν θα εχω χασει τιποτα???

#123 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

    against the odds.

  • Members
  • 187 posts

Posted 29 September 2010 - 18:14

Chapter 90 πιασε οπως λενε και τα παιδια. Εγω απο εκει το επιασα και οντως δεν ειχα χασει τπτ απο εκει που μας αφησε το ανιμε , πριν κλεισει με την φιλερια. ;)
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#124 Getekid

Getekid

    Apprentice Human

  • Members
  • 251 posts

Posted 04 October 2010 - 05:33

Τελείωσα κι εγώ τη σειρά προ ολίγων ωρών και έγω να πω πως είναι από τα λίγα anime που με "ανάγκασαν" να δω 12 επεισόδια την ημέρα. Είχα δει πριν λίγο καιρό τα 4 πρώτα, και πάνω που κατεβάζω χθες το 5ο, λέω ας το δω..... και είδα μέχρι το 15 (τα υπόλοιπα φύγαν σήμερα).

Πολύ ενδιαφέρον μέχρι την αποστολή στο ναό, και θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους, τα τελευταία επεισόδια μαζί με το τέλος ήταν λίγο άκυρη. Στο 21, αναρωτιώμουν πώς θα χωρέσει σε 3 επεισόδια να εξηγήσει όλα αυτά που συμβαίνουν:hmmm:. Και η απάντηση ήταν απλή, δεν θα τα εξηγήσει:canthelp:. Βέβαια δεν με χάλασε και πολύ, κάποια σημεία ήταν ωραία, και το τέλος, αν και δεν σου δίνει πολλές πληροφορίες, σου αφήνει μια ευχάριστη γεύση. Διαβάζοντας τα σχόλια όλων εδώ με ψήσατε να διαβάσω το manga, αν και γενικά θέλω να το κάνω σε τέτοιες σειρές (Berserk, Elfen Lied, FMA πριν το Brotherhood) απλά ήθελα να σιγουρευτώ αν αξίζει, κάτι που τονίσατε αρκετές φορές μπορώ να πω :).

Μπόλικη σπλατεριά, γυμνό-σεξ και γενικά σκληρό. Η ιστορία θλιβερή (ακριβώς το στοιχείο μου:burningbe3:) και δεν θα μπορούσε να χωρέσει σε μια σεζόν. Πού να προλάβει ο Kei να πάρει 100 πόντους:canthelp:. Το οποίο μου θύμισε.
Spoiler:
Οι χαρακτήρες πολύ καλοί, και ναι, ο κεντρικός έχει κόμπλεξ όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Γενικά η σειρά μου άρεσε και σίγουρα κάποια στιγμή θα διαβάσω τη συνέχεια στο manga. Παρόλο που δεν έπιασε όλη την ιστορία, ένα σκοπό τον εξυπηρέτησε. Σκληρή η ζωή στους δρόμους, ο καθένας για την πάρτη του και ένας άνθρωπος που θα σώσεις σήμερα μπορεί να πεθάνει αύριο. Ο θάνατος ακολουθείται από ένα παιχνίδι όπου σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις τη ζωή και να καταλάβεις τι σημαίνει επιβιώνω. Όλα αυτά πολύ καλά σημεία!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#125 klasobaniera

klasobaniera

    .........................

  • Members
  • 156 posts

Posted 14 January 2012 - 00:34

δεν ξερω για το ανιμε αλλα το μανγκα παντος αξιζει δετε το εχει ενα στυλ π μ αρεσει αρκετα και αν αποσο καταλαβα το ανιμε σας αφινει στα κρυα του λουτρου αξιζει να δειτε το μανγκα γιατι απο το ψη 90 μεχρι το 300 κατι π ειναι ερχονται τα πανω κατω....

#126 Yagami_Lighto

Yagami_Lighto

    Starting...

  • Members
  • 16 posts

Posted 04 February 2012 - 13:23

Μόλις το τέλειωσα και εγώ. Γενικά οι σπλατεριές είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω οπότε το Gantz σε αυτό τον τομέα με κάλυψε απόλυτα. Να πω και εγώ όπως όλοι οι άλλοι πιο πριν ότι κόβεται ΠΟΛΥ απότομα και σε αφήνει με πολλές απορίες. Επίσης κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να με χαλάει, αλλά νομίζω παραέγινε το κακό με το fanservice όπως και με τις cheesy moments του Katou και της Kishimoto. Το manga το πιάνεις αναγκαστικά μετά από το chapter 89 και ήδη μέχρι το 186 που είμαι τώρα γίνονται πολύ τρελά πράγματα.

#127 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 10 March 2015 - 18:32

Διαβάζω εδώ και λίγες μέρες το manga και με έχει βάλει σε mood να δω την σειρά ποράλα αυτά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για την σειρά αξίζει η μπα;



#128 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 10 March 2015 - 20:58

Μπα.Βασικα τι να πω, γουστα ειναι αυτα, εμενα ουτε το manga μαρεσε, το βρηκα τελειως ανουσιο...


Edited by Itachi Akatsuki, 11 March 2015 - 14:17.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#129 reignYOMA

reignYOMA

    Yoma INSIDE

  • Members
  • 168 posts

Posted 11 March 2015 - 00:30

αν θυμαμαι καλα επειδη την ειχα δει οταν ειχε βγει και δεν ειχα καμια ιδεα για το μανγκα, 2-3 απο τα επς στο τελος ειναι φιλερς (kinda like claymores)

 

κ μου αρεσε μια χαρα. για αυτο και μολις εμαθα για το manga ετρεξα και ελιωσα σε 3 μερες οτι τσαπτερς υπηρχαν.



#130 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 11 March 2015 - 03:40

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυαξίζει εκτός αν έχεις πολύ μεγάλες καύλες για το μάνγκα αλλά αφού θα σε απογοητεύσει το μάνγκα προς το τέλος γτ να σε απογοητεύσει και το άνιμε.


Edited by pasxaleas, 11 March 2015 - 03:40.

                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#131 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 09 June 2017 - 22:51

Bumped fore the great justice!!!

 

Ποιος είδαι το Gantz:O και γιατί το έκαναν έτσι; Μόνο εμένα με ενοχλεί που φτιάχνουν ταινίες με αυτή την τεχνοτροπία; 

 

Youtube Video



#132 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 June 2017 - 06:25

creepy fucking 3d , hell yea!  Είχα καιρό να δω αυτές τις έσχατες εκφράσεις είναι η αλήθεια, σαν ένα κακό η ξεπερασμένο γκέημ τύπου παλιού SIMS ένα πράμα. Ωστόσο οκ, πιθανόν να το δω, ποτέ δεν ξέρεις, αλλα τέτοιες επιλογές γαμώτο τις κάνουν αποκρουστικές τις ταινίες ακόμα κι αν βγουν καλές κατά τ'άλλα. Καταλαβαίνω τα low budgets...but..butt :( yet thats still better than 2dsh cgi...  Η live action του Gantz απ'την άλλη δεν ήταν όσο κακή περίμενα. 


フカフカ

#133 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 September 2017 - 09:20

Την είδα χτες και πραγματικά ήταν καλή. Το 3d ρε παιδιά είναι fluid as hell, μπροστά σε άλλα γκουχου berserk γκουχου!

Είναι κάπως creepy το art style που επιλέξανε αλλά νταξ το συνηθίζεις. Διάλεξαν ίσως την πιο βατή ιστορία από το manga κάτι το οποίο είναι καλό για όποιον θέλει να ασχοληθεί πρώτη φορά με την σειρά.

Πιστεύω μια ακόμα ταινία με μία ιστορία με τον Kurono θα τα έσπαγε. Γενικά την ευχαριστήθηκα, περιμένω δεύτερη ή ακόμα καλύτερα σειρά ταινιών.


rsrGbGx.gif