Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Solar Fields - Earthsine


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 blacksheep

blacksheep

    Don't Panic

  • Members
  • 6 posts

Posted 04 December 2007 - 20:08

Ας μοιραστώ την χαρά μου μαζί με όλο το forum...

Σήμερα μου ήρθε επιτέλους το καινούργιο cd των Solar Fields με τον εκπληκτικό τίτλο Earthsine!!!

Μετά απο μία μικρή καθυστέρηση, έφτασε επιτέλους στα χέρια μου και υποβάλλεται τώρα στην ευγενή τέχνη του λιωσίματος...

Posted Image

Φαίνεται λοιπόν απο το πρώτο κιόλας άκουσμα πως ο Σουηδός Magnus Birgersson έκανε πάλι το ( ηχητικό ) θαύμα του!!! Ξέφυγε απο τα όρια του ambient/downtempo των προηγούμενων κυκλοφοριών του και το έριξε στην morning trance...

Ξέρω τι σκέφτεστε... Morning Trance? :riiight: ( ... και τοποθετήστε αμέσως μετά οποιοδήποτε ειρωνικό σχόλιο της αρεσκείας σας... )

Και όμως... Παρόλο που έχω να ακούσω το συγκεκριμένο είδος τουλάχιστον 8 χρόνια ( και ούτε που θα το ξαναάκουγα ποτέ... ), ο Magnus έφτιαξε έναν εκπληκτικό δίσκο με 8 morning trance ύμνους πλυμμηρισμένους με ambient μελωδίες και feeling...

Στα συν και η εκπληκτική δουλειά στο digipack ( η Ultimae κοσμεί 'ολα της τα εξώφυλλα με visual αριστουργήματα ) καθώς και η εξυπηρέτηση ( πάντα θα σου στείλουνε υπογεγραμμένες καρτούλες με thanks απο τους καλλιτέχνες και incense sticks.... ).

Γιά όσους θέλουνε να μάθουν τόσο την Ultimae όσο και τους Solar Fields, δείτε τα παρακάτω links!!!

Ambient music news and agenda hosted by Ultimae records

http://www.solarfields.com/



Spoiler:


Spoiler:

There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable.
There is another theory which states that this has already happened.