ΥΓ: Αν είχα φτερά θα τα χρησιμοποιούσα για να μάθω να πετάω, δεν θα έκανα ποδήλατο
Edited by Nikos1451, 25 December 2010 - 19:04.
Posted 25 December 2010 - 18:58
Edited by Nikos1451, 25 December 2010 - 19:04.
Posted 25 December 2010 - 19:03
Edited by Anelis, 25 December 2010 - 19:11.

Posted 25 December 2010 - 22:33
Edited by ayame, 25 December 2010 - 23:03.
Posted 27 December 2010 - 01:47
ελπίζω να μη το θέτεις ως ζήτημα 'αμερικανιάς'... σπάνια βλέπω hollυwood και ξαναλέω ότι δεν περιμένω να ναι όλα έτοιμα στο πιάτο, όμως στη τελική τα προβλήματα είναι για να λύνονται... ακόμη και για τα λεγόμενα 'αναπάντητα' της ζωής προσπαθώ να έχω μια συγκεκριμένη γνώμη... δεν μπορώ την αοριστία... και στην τελική
This may make you think I'm being loose with the story,but my superficial consciousness has not been able to extract it completely yet,and thus I cannot talk about it for sure. This is a story,just like this,created by converting my own subconscious into a story.
μου δίνεται ακριβώς αυτή η εντύπωση, ότι έγραφε για να γράψει και το αποτέλεσμα που εγώ λαμβάνω άσχετα από την πρόθεση είναι μια μη συγκροτημένη σκέψη
όσο για τις διαφορετικές νοημοσύνες, καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά αν διάβασες την κριτική μου θα καταλάβεις ότι το παράπονό μου δεν αφορούσε μόνο τα 'κενά' στην αφήγηση- στην τελική μπορεί συναισθηματικά να μου έδωσε, αλλά πνευματικά, γνωστικά... τυρί έμενταλ...
κι αφού προχωράμε σε βαθύτερα πράγματα, ο θεατής/αναγνώστης ΠΑΝΤΑ ερμηνεύει διαφορετικά από το δημιουργό και τους άλλους θεατές/αναγνώστης το έργο (ίσως εξαιρούνται ευτελή προϊόντα δημιουργίας)... οπότε αυτές τις απαντήσεις δεν τις παραδέχομαι... ούτως ή άλλως ο δημιουργός δημιουργεί για ένα σκοπό- εκτός κι αν θεωρήσουμε σκοπό την αοριστία... τι να πω, ειλικρινά παραδίδομαι...
@Ανελις ξέρεις πόσο σπαζοκεφάλιασα και πόσο έψαξα στο νετ για πιθανές ικανοποιητικές απαντήσεις; έψαξα δηλαδή το ζήτημα, αλλά δεν βρήκα κάτι να με ικανοποιεί.
Posted 06 February 2011 - 19:24
ελπίζω να μη το θέτεις ως ζήτημα 'αμερικανιάς'... σπάνια βλέπω hollυwood και ξαναλέω ότι δεν περιμένω να ναι όλα έτοιμα στο πιάτο, όμως στη τελική τα προβλήματα είναι για να λύνονται... ακόμη και για τα λεγόμενα 'αναπάντητα' της ζωής προσπαθώ να έχω μια συγκεκριμένη γνώμη... δεν μπορώ την αοριστία... και στην τελική
Posted 31 March 2011 - 02:26
Posted 31 March 2011 - 04:40

Posted 31 March 2011 - 12:54
Posted 19 February 2014 - 13:10
Το ειδα πριν λιγο καιρο και θα ελεγα πως ειμαι με αυτους που το θεωρουν αριστούργημα.Δεν θα του εβαζα 10 με τονο γιατι εχει καποιες μικρες ατελειες αλλα σαν συνολο ειναι απο τα ανιμε που μου εχουν αφησει οχι απλα κατι αλλα πολλα μετα το ending.
Ειναι τοσο υπεροχος ο τροπος που αφηνει πραγματα ανεξηγητα ωστε ο καθενας να δωσει την δικια του ερμηνεια αλλα χωρις να ειναι τελειως ακατανοητο ωστε να μην μπορεις να καταλαβεις τι γινεται.
Συγκλονιστικο για εμενα και το οτι ασχολειται με την