Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Που μπορω να βρω τα X-Files ?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Alexbeav

Alexbeav

    Anime Newbie

  • Members
  • 35 posts

Posted 28 November 2005 - 14:17

Λοιπον,επειδη μενω ηλιουπολη κ το DSLAM μου ειναι πιτα (εχω μια "ταπεινη" 384),το να τα κατεβασω σε αξιολογη ποιοτητα ειναι αδυνατο.Για αυτο ρωταω μηπως ξερει κανεις αλυσιδα με X-Files οπως αυτες που υπαρχουν εδω για anime,ή αν υπαρχει κανεις που να εχει ολες τις σεζόν και ενδιαφερεται να συναντηθουμε και να τις αντιγραψω.

#2 xHatebreedx

xHatebreedx

    Animeρος

  • Retired Staff
  • 394 posts

Posted 28 November 2005 - 14:48

Αποσο εχω δει, υπαρχουνε στα Video club.Οποτε μπορεις να τις νοικιασεις και να τις αντιγραψεις.

#3 chaosmast

chaosmast

    Anime Freak

  • Members
  • 395 posts

Posted 04 December 2005 - 18:29

exw mono tin prwti season se duo DVD...Mazi me tin alysida pou exw na sou dwsw tha valw kai auta mesa!!Mono min mperdeuteis kai ta afiseis mesa!! :wink:

#4 Dr.ApE

Dr.ApE

    SufferGenius

  • Members
  • 119 posts

Posted 18 July 2006 - 16:28

sta video club seven exoun olous tous kiklous x-files!!!! mporeis na pas na ta nikiaseis kai na ta antigrapseis :first:

#5 Authman

Authman

    Anime Freak

  • Members
  • 345 posts

Posted 18 July 2006 - 16:53

Έχω ακριβώς την ίδια επιθυμία να αποκτήσω και εγώ τα X-Files...
Πριν λίγο καιρό βρήκα στο Demonoid όλες τις seasons από x-files και μπόρεσα να βρω από αλλού και τους ελληνικούς υπότιτλους.
Δυστυχώς και εγώ έχω μια ταπεινή 384...
Ήδη άρχισα να κατεβάζω από την 2η season (την 1η την έχω). Σε ενδιαφέρει να μοιράσουμε το downloading των seasons και να τις ανταλλάξουμε;

EDIT

Alexbeav, μόλις πρόσεξα ότι άνοιξες το thread πριν από ένα εξάμηνο. Σε ενδιαφέρει η πρότασή μου;
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...