Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Claymore

spring 2007 anime review Madhouse action adventure

  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#16 LIB

LIB

    Blood Thirsty

  • Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2008 - 21:28

μου άρεσε παρα πολύ (αν k θυμίζει Bleach...)
το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
αν και σύμφωνο για τον Raki...
Spoiler:


Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: Elfen Lied!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 momO

momO

    somber

  • Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 22:04

μου άρεσε πάρα πολύ...αν και στο τέλος τα χάλασε λίγο:nosey: η γενική εικόνα που κράτησα ήταν πολύ καλή...πάντως εμένα ο Raki μου άρεσε ως χαρακτήρας:wis: αλλά δεν μπορώ να πω έσπαγε νεύρα μερικές φορές :smokingg: αλλά ήταν πάρα πολύ καλό...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 clampman17

clampman17

    Computer Psychologist

  • Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 22:37

Το Claymore πρωτα απο ολα ξεκαθαριζω οτι μου αρεσει παρα πολυ σαν Manga και θεωρω το anime μια πολυ αξιεπαινη προσπαθεια. Τωρα οσο αφορα την κριτικη μου θα πω οτι ειπα και στην Yami-chan (που ακομη περιμενει το Internet!:deadga6: )!
Το Claymore ειναι δυσκολο να το καταταξεις. Ειναι παρα πολυ καλο σαν σεναριο και σαν character development για να το βαλεις στο σωρο των Shonen. Ειναι επισης πολυ απλο σαν σχεδιο και πολυ προσιτο και χωρις "ψαγμενα" νοηματα για να μπει στην κατηγορια των "κλασσικων" αριστουργηματων!

Αυτο που κανει ΠΟΛΥ καλα ειναι να προσφερει αδιαληπτη και αβιαστη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ στον θεατη σε ολοκληρο το συναισθηματικο του φασμα! Και ισως αυτο απο μονο του θα επρεπε να ειναι αρκετο...

Watch it, read it, spread the word! :respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#19 paris17

paris17

    Starting...

  • Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 14:01

Παιδιά σε σχέση με αυτά που έχω δει του βάζω άριστα είναι ένα πολύ ωραίο "ανιμε" και ελπίζω να συνεχιστή έχω δει μέχρι το 26 επεισόδιο και μένω άφωνος και ελπίζω και τα υπόλοιπα που θα βγούν το ίδιο να μου κάνουν να με αφήσουν άφωνο.:hahaha:

#20 Crazy_Devil

Crazy_Devil

    Akuma

  • Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 16:46

Το claymore ειναι απο τα πιο top anime που εχως δει και με ειχε κρατησει σε αγωνια μεχρι το last episode του !

#21 kabamaru-1986

kabamaru-1986

    Koenma-Sama

  • Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 13:13

Πολυ καλο αλλα το Manga μου αρεσε περισσοτερο.Σε καποια σημεια αυτο που μου την εσπασε ηταν οτι πηγαινε πολυ γρηγορα λες και ηθελαν να το τελειωσουν μεσα σε 3 επεισοδια.Το κορυφαίο ομως στο Anime ειναι η μαχες του που ειναι ακρος ποροτικες!Αν σας αρεσε το Berserk ειμαι σιγουρος οτι θα σας αρεσει και αυτο αλλα μην περιμενετε οτι φτασει ποτε το story του!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#22 papadevil

papadevil

    Anime Freak

  • Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 00:55

Πολυ καλο anime...οντως πολυ καλες μαχες αλλα στο τελεως...χαλαει λιγο ....(μου τη σπαει λιγο το παιδακι:hehehe:)

#23 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 14:34

Ας πω και γω δυο λόγια αν και έχει πολύ καιρό που το είδα.

Σε γενικές γραμμές μετριότατο, αν και σαν σύνολο για το 2007 ήταν απ'τις καλές επιλογές. Τέλειο animation και action το οποίο θα γινόταν αριστούργημα αν υπήρχε είτε τέλειο σενάριο είτε καλό character development. Πολύ καλό opening/ending πάντως.

Δυστηχώς τίποτα απ'τα δυο παραπάνω δε συνέβη, γι'αυτό και δεν είχε και ιδιαίτερη επιτυχία σαν σειρά ειδικά στο εξωτερικό. Βάλε σ'αυτό και το άσχημο και περίεργο τέλος, αλλά και τα τελευταία 10 επεισόδια που ήταν μια ατελείωτη μάχη χωρίς να γίνεται τπτ άλλο, και καταλαβαίνει κανείς πόσο μέτριο είναι.

Αν είτε οι χαρακτήρες είχαν αναπτυχθεί καλύτερα, είτε το σενάριο είχε δουλευτεί περισσότερο χωρίς τρύπες, θα μιλούσαμε για έναν κορυφαίο τίτλο.

Η μόνη εξαίρεση στη σειρά που για μένα ήταν "αριστούργημα" ήταν το Teresa Arc που πραγματικά ήταν καλή εμπειρία. Κατά τα άλλα αρκετά καλό OST που ίσως βέβαια γίνεται λίγο επαναλαμβανόμενο αλλά γενικά ταιριαστό στην ατμόσφαιρα, και μη ξεχνάμε και τον Raki που για μένα ανατίναξε εντελώς την σειρά, τόσο κακόμοιρο που μας τον παρουσιάσανε. (Παίζει να'ναι απ'τους πιο αντιπαθητικούς χαρακτήρες ever) Παρόλα αυτά βέβαια ήταν διασκεδαστικό από άποψη action-animation αυτό το αναγνωρίζω.

All in all, ένα anime με πολλές δυνατότητες που δυστηχώς δεν ακολούθησε τα χνάρια του άριστου manga, και φυσικά χωρίς rewatch value. Κρίμας.

Οπότε προφανώς και δε παίζει να βγει sequel.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:07

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#24 Ferian

Ferian

    Nique Le Systeme

  • Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 21:31

για μενα ηταν το τοπ ανιμε... μην κολατε π εβαλα το story 5.5 το εκανα γτ δν ακολουθει την πορια τ manga παντος το ανιμε ειναι φοβερο κ αξιζει να το δειτε!!!!!!

#25 Alpasar

Alpasar

    Anime Newbie

  • Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 15:34

Aπ'τις καλύτερες σειρες που εχω δει!Πολυ ξυλο!
Τελικα υπαρχει πιθανοτητα να βγει 2 season?

Ωρα να ξεκινησω το μανγκα!:congrats:

#26 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

    ギリシャの富豪の

  • Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 20:39

Δεν τρελάθηκα .
Το είδα πριν καιρό και το μόνο που μου έμεινε ήταν το πολύ αίμα(δεν με χάλασε καθόλου βέβαια),και ο Raki ο κλαψιάρης να μην τον πω τπτ άλλο.
Θα το πρότεινα σε όσους αρέσκονται στο ξύλο,σε όσους την περίοδο που θα το δουν δεν θέλουν να κουράζουν το μυαλό τους, και σε όσους θέλουν να δουν μια ανάλαφρη brutal περιπέτεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
You cannot travel the path until you have become the path itself

#27 Yojimbo

Yojimbo

    Yokai enthusiast

  • Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2008 - 11:59

Αρνητικά σημεία: (-)
Στο τέλος η πλοκή υποβαθμίζεται



Πολυ ωραιο anime, αν συνεχιζε ετσι οπως το πηγαινε μεχρι την μεση του εως το τελος τοτε θα το εβαζα ανετα στο top 10 μου. Ομως στο τελος οπως πολυ σωστα λενε στο review η πλοκη υποβαθμιστηκε, και οι μαχες γινανε ξαφνικα πολυ ψευτικες
Spoiler:
πραγμα που με χαλασε πολυ. Οπως και να'χει σε γενικες γραμμες ωραιο, καλοδουλεμενο anime. :congrats:

#28 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 04:24

Εμενα ειναι απο τα πρωτα anime που ειδα,εχοντας διαβασει και το manga μεχρι το σημειο που εχει φτασει πιστευω οτι μαλλον επειδη το παιζει αρκετα σοβαρο χωρις δοσεις ecchi και γκριματσες μαλλον γι'αυτο δεν πηγε και τοσο καλα,ειναι κριμα γιατι η συνεχεια στο manga δινει αρκετες απαντησεις και φτιαχνει αρκετα τη πλοκη.

Δεν μπορω να πω οτι με τρελανε το σχεδιο,οι μαχες ειναι επικες οι περισσοτερες και οι χαρακτηρες ειναι ενδιαφεροντες,η μουσικη επενδυση φοβερη,μεγαλη χαζομαρα να το τελειωσουν ετσι σου χαλαει ολα τα προηγουμενα.

Must see ουτως η αλλως

Spoiler:


#29 legeon

legeon

    Anime Freak

  • Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2009 - 23:04

για την περίπτωση Raki έχω να πω το εξής.επιτέλους εμφανίστηκε ένας αρσενικός χαρακτήρας ο οποίος καταρίπτει το στερεώτυπο στο οποίο το αδύναμο κορίτσι/γυναίκα χρειάζετε την παρουσία του δυνατού αρσενικού.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 23 Ιανουάριος 2009 - 00:17
manga spoiler removed >__________________>


#30 lana_fey

lana_fey

    bloodrunk

  • Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 02:11

πριν λίγο καιρό το τελείωσα και έχω να πω πως όντως η πλοκή υποβαθμίστηκε σταδιακά μέχρι που την ξέχναγες τελείως. Θα μπορούσε να δωθεί περισσότερη έμφαση στο όλο story που είχε πολλές δυνατότητες. Οι σκηνές μάχης για εμένα ήταν απίστευτα κουραστηκές. Δηλαδή είχε πολύ δυνατά yoma από πολύ αρχή και έτσι μέχρι το τέλος έλεγα πως δεν πρόκειτε ούτε να πλησιάσει αυτήν που ήθελε από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς το πρόβλημα με τον Raki. Αν και ήταν πολύ αδύναμος χαρακτήρας εγώ προσωπικά μπορούσα να δω πεντακάθαρα τον σκοπό του στο anime και το "τι προσφέρει". Αν βέβαια κάποιος ήθελε να το δει μόνο για τις μάχες τότε έχετε δίκιο. Όλοι οι χαρακτήρες εκτός αυτών που όντως πάλευαν δεν εξυπηρετούσαν κανένα σκοπό. Το τέλος ήταν απογοητευτικό. Anyway τα σχέδια ήταν πολύ καλά και η mad house είχαν αφήσει την σφραγγίδα τους σε κάθε καρέ. Το soundtrack ήταν επίσης πολύ καλό.



Also tagged with one or more of these keywords: spring 2007, anime review, Madhouse, action, adventure