Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μοντελισμος


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 kabamaru-1986

kabamaru-1986

    Koenma-Sama

  • Members
  • 627 posts

Posted 16 November 2007 - 01:35

Πιστευω να το εβαλα στο σωστο μερος.
Εχω εναν φιλο ο οποιος αγοραζει διαφορους χαρακτηρες αβαφους και τους βαφει.
Ειδε το Akira και του αρεσε και ψαχνει κανενα site με Anime χαρακτηρες αβαφους ωστε να τους βαψει αλλα δεν βρηκε κανενα.Μηπως ξερει κανενας σας κανενα τετοιο Site?
Θα ποσταρω αργοτερα και καμια δουλεια του.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#2 clampman17

clampman17

    Computer Psychologist

  • Members
  • 662 posts

Posted 16 November 2007 - 02:17

Δυστυχως για το φιλο σου,ενω υπαρχουν αβαφες φιγουρες στην Ιαπωνια η εξαγωγη τους στην Ευρωπη και Αμερικη ειναι εξαιρετικα περιορισμενη εως ανυπαρκτη.Επιπλεων καποια site που θα μπορουσαν να εχουν τετοιες φιγουρες ομιλουν την Ιαπωνικην.Εγω θα του προτεινα να μιλησει με τους υπευθηνους του καταστηματος μοντελισμου Καλφακης στην Ιπποκρατους που εισαγουνε μοντελα απο Ιαπωνικες εταιριες μηπως μπορουν να τον βοηθησουν...
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#3 rahxephon

rahxephon

    "Hokuto stinken my ass!!!

  • Members
  • 106 posts

Posted 25 December 2010 - 19:54

Στο ebay ειναι γεματο απο model kits.Αν χρειαζεται του φερνω εγω αφυλοκερδος.Θα με ενδιεφερε πολυ να δω μερος της δουλειας του και αν μου αρεσει του εχω παααααααααααααααρα πολυ δουλεια!