Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ιδέα για anime by me


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Yagami L-ght

Yagami L-ght

    The God of the New World

  • Members
  • 66 posts

Posted 15 November 2007 - 22:21

χρόνια από τώρα , σε ολόκληρο τον κόσμο επικρατεί ένα καθεστώς τυραννικό και ο κόσμος ζει μέσα στην φτώχια.ο Τζέημς Κόλλινς , νέος , οι πλούσιοι γονείς του εξοντώθυκαν γιατί ήταν φιλελέυθεροι και ο ίδιος είναι επαναστάτης που μαζί με συντρόφους θέλει να ελευθερώσει τον κόσμο.επίσης μεταμορφώνεται σε δράκο του φωτός(δεν ξέρω με τι μαγικό τρόπο δεν το σκέφτηκα ακόμα).
θίγονται θεματα όπως κακο και καλο,σκοταδι και φως , μαχες (εφόσον οι κακοι χαρακτηρεσ εχουν δυναμεις θα σκεφτω με τι τροπο),αλλά και γίοινες μαχες μεταξυ επαναστατων - στρατου .

τίτλος

battle for freedom

#2 MoralHazard

MoralHazard

    Harry,motherfucker...

  • Members
  • 10 posts

Posted 24 November 2007 - 17:47

Ωραίο ακούγεται αλλά πρέπει να το προσέξεις. Και χωρίς παρεξήγηση γιατί το λες; θες καποια βοήθεια ή να σου πούμε τη γνώμη μας ή κατι άλλο;
If you ain't in control you ain't outta control....

Drift..You still need a dictionary?