Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Aλ Τσαντιρι Νιουζζζζζ
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 08:16
"Αν και η συγκεκριμένη εκπομπή τον σηκώνει τον "μηδενισμό". Αλλά μην σε νοιάζει... δεν είναι η μόνη."
"Άλλωστε για την κατάντια της σημερινής ελληνικής τηλεόρασης δεν μπορεί να φταίει μόνο ο Λαζόπουλος."
(Δλδ, στο ίδιο τσουβάλι μπαίνουν τα πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά, δελτία ειδήσεων... Βασικά το 99% του τι παίζει η τηλεόραση. Οπότε ναι, δεν φταίει μόνο ο Λάκης και ο οποιοσδήποτε Λάκης...)
Και στην τελική (που εδώ συμφώνω με Red Pyramid"):
" Τελικά για άλλη μια φορά η λύση είναι μία. Εκείνο το κόκκινο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ... ή το τσεκούρι του μπαμπά στην αποθήκη!"
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 20:56
Πρέπει να κοιτάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα, και ναι, και ο Λαζόπουλος, έχει ένα μερίδιο ευθύνης. Τον συμπαθώ, κάνει την σάτιρα που αξίζει στην πολιτική, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ο "μακάκας" ή ο σχολιασμός κάθε σουργέλου του STAR θεωρείται "έξυπνη σάτιρα." Πιο πολύ για "εύκολο γέλιο" μου κάνει. Στο κάτω κάτω, πρέπει να έχει στην άκρη του μυαλού του το γεγονός ότι την εκπομπή του τη βλέπουν και παιδιά μικρής ηλικίας.
Το χειρότερο πράγμα σε αυτές τις εκπομπές είναι ότι δημιουργείται ένας στρατός από "πρόβατα" που ακολουθούν κάθε λέξη του "αρχηγού" τους. Εκπομπές όπως αυτή του Λαζόπουλου προσφέρουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να απομονώσεις τα καλά στοιχεία και να αφήσεις απ' έξω αυτά τα στοιχεία που δεν πιστεύεις ότι σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 21:59
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 07:39
Μα τι θα πει στην τελική "δεν φταίει μόνο αυτός", "δεν είναι ο μόνος", και ούτω καθ' εξής; Έχει ένα μερίδιο ευθύνης, ή όχι; Αυτό το επιχείρημα μου θυμίζει ένα επιχείρημα που υποστήριζε ότι τα βιντεοπαιχνίδια δεν φταίνε για την "κακή εκπαίδευση" των νέων που πηγαίνει κάπως έτσι: "Οι ταινίες μπορούν να βλάψουν περισσότερο τα νέα παιδιά από τα βιντεοπαιχνίδια." Αυτό αναιρεί το γεγονός ότι τα βιντεοπαιχνίδια φταίνε; Όχι, σε καμία περίπτωση!
H ελληνική τηλεόραση είναι ένα domino. Ρίχνεις ένα και πέφτουν όλα. Ο Λαζόπουλος είναι ένα μέσα στο σύνολο. Γι' αυτό και δεν φταίει μόνο αυτός.
Απορώ πως μέσα από τα ποστ μου μπορεί να βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Λαζόπουλος δεν έχει μερίδιο ευθύνης...
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 09:35
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 11:47
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 00:46
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 01:14
Βασικά,ότι και να λέει κανείς για τη τηλεόραση,το καλύτερο είναι να την έχει κλειστή...
και πως θα κοιμηθω χωρις τηλεοραση? ειδικα κατα τις 4 που βαζει τις τριτοκλασατες ταινιες που ειτε βλεπεις ειτε οχι δεν εχει σημασια, ειναι επος για υπνο...
Anyway, η γνωμη μου ειναι οτι ο Λαζοπουλος μπορει να τα κανει ολα αυτα για την τηλεθεαση και αν θελει να γινετε αρεστος στην νεολαια μπλα μπλα μπλα αλλα λεει τρελες αληθειες κ με καυστικο τροπο...
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 02:04
και πως θα κοιμηθω χωρις τηλεοραση? ειδικα κατα τις 4 που βαζει τις τριτοκλασατες ταινιες που ειτε βλεπεις ειτε οχι δεν εχει σημασια, ειναι επος για υπνο...
Βασικά,υπάρχουν άτομα που πουλάνε π.χ. παλιές τουρκικές ταινίες τρόμου...αν είναι ψάξε σε αγγελείες,αν είναι να έχεις το χαζοκούτι ανοιχτό για να δείς κάτι τέτοιο τότε πάω πάσο....

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:45
εσεις τι γνωμη εχετε;
για μενα π ειμαι απο θεσσαλονικη, θεωρω την εκπομπη του κ τον imagine (ραδιοφωνικος σταθμος θεσσαλονικης) απο τα καλυτερα πραγματα στα μμε.
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:52
Αλλά πάμε απ' την αρχή
Συμπαθητικός αλλά αδιάφορος,όχι τόσο έξυπνος και καθαρός όσο θέλει να διαφημιστεί...κάπως έτσι

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:54

Παλιοτερα παρακολουθουσα την εκπομπη του , και μπορω να πω οτι πραγματι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην σημερινη ελληνικη τηλεοραση (αν και ο συγκεκριμενος τιτλος δεν λεει και πολλα ).
το imagine ειναι ο ραδιοφωνικος σταθμος με τον κανακη ?
μου εχουν πει οτι εχει πολυ γελιο αλλα δεν το εψαξα ποτε

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:55
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 20:00
οσο για τον imagine ο μονος που αξιζει εκει μεσα ειναι ο Σερβετας με τον Δελιο. ολοι οι αλλοι ειναι ο ενας ποιο μ@λ@κ@ς απο τον αλλον. ο Σκυλος, αυτα που εβριζε οτνα ηταν στον 1055 τα κανει τωρα. κα ιτο αστειο ειναι οτι ελεγε οτι σιχαινεται αυτου του ειδους τους ανθρωπους. οσο για τον Κανακη, ο θεωρητικος κομμουνιστης με το ταδε στυλακι που ολα τα βλεπει καπως. και πιστεψε με τους ξερω και απο πρωτο χερι. ο πρωτος μου ξαδερφος ηταν συμμαθητης με τον κανακη και φιλος
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 20:02