Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Aλ Τσαντιρι Νιουζζζζζ

• Please log in to reply
135 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι αποψη εχετε για την εκπομπη? (103 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι αποψη εχετε για την εκπομπη?

1. Τα σπαει χαλαρα και εχει πολυ γελιο!!! (68 ψήφοι [65.38%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 65.38%

2. Και αυτος τα ιδια κανει και καθολου δεν τον παω! (27 ψήφοι [25.96%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.96%

3. Τι ειναι αυτο ρε σεις ποτε παιζει?/ Δεν ασχολουμαι! (9 ψήφοι [8.65%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.65%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 08:16

Δηλαδή να επαναλάβω τον εαυτό μου; Και να κάτσω να εξηγήσω τα ευκόλως εννοούμενα; Ας κάνω copy πράγματα που έχω ήδη πει...

"Αν και η συγκεκριμένη εκπομπή τον σηκώνει τον "μηδενισμό". Αλλά μην σε νοιάζει... δεν είναι η μόνη."
"Άλλωστε για την κατάντια της σημερινής ελληνικής τηλεόρασης δεν μπορεί να φταίει μόνο ο Λαζόπουλος."
(Δλδ, στο ίδιο τσουβάλι μπαίνουν τα πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά, δελτία ειδήσεων... Βασικά το 99% του τι παίζει η τηλεόραση. Οπότε ναι, δεν φταίει μόνο ο Λάκης και ο οποιοσδήποτε Λάκης...)

Και στην τελική (που εδώ συμφώνω με Red Pyramid"):
" Τελικά για άλλη μια φορά η λύση είναι μία. Εκείνο το κόκκινο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ... ή το τσεκούρι του μπαμπά στην αποθήκη!"

#92 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 20:56

Μα τι θα πει στην τελική "δεν φταίει μόνο αυτός", "δεν είναι ο μόνος", και ούτω καθ' εξής; Έχει ένα μερίδιο ευθύνης, ή όχι; Αυτό το επιχείρημα μου θυμίζει ένα επιχείρημα που υποστήριζε ότι τα βιντεοπαιχνίδια δεν φταίνε για την "κακή εκπαίδευση" των νέων που πηγαίνει κάπως έτσι: "Οι ταινίες μπορούν να βλάψουν περισσότερο τα νέα παιδιά από τα βιντεοπαιχνίδια." Αυτό αναιρεί το γεγονός ότι τα βιντεοπαιχνίδια φταίνε; Όχι, σε καμία περίπτωση!

Πρέπει να κοιτάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα, και ναι, και ο Λαζόπουλος, έχει ένα μερίδιο ευθύνης. Τον συμπαθώ, κάνει την σάτιρα που αξίζει στην πολιτική, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ο "μακάκας" ή ο σχολιασμός κάθε σουργέλου του STAR θεωρείται "έξυπνη σάτιρα." Πιο πολύ για "εύκολο γέλιο" μου κάνει. Στο κάτω κάτω, πρέπει να έχει στην άκρη του μυαλού του το γεγονός ότι την εκπομπή του τη βλέπουν και παιδιά μικρής ηλικίας.

Το χειρότερο πράγμα σε αυτές τις εκπομπές είναι ότι δημιουργείται ένας στρατός από "πρόβατα" που ακολουθούν κάθε λέξη του "αρχηγού" τους. Εκπομπές όπως αυτή του Λαζόπουλου προσφέρουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να απομονώσεις τα καλά στοιχεία και να αφήσεις απ' έξω αυτά τα στοιχεία που δεν πιστεύεις ότι σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

#93 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 21:59

πολύ overrated κατά την γνώμη μου, προσωπικά δεν μου προσφέρει τίποτες και γι'αυτό δεν τον βλέπω. Η εκπομπή του σε γενικές γραμμές ειναι μέτρια παρόλα αυτά σε σύγκριση με τις υπολοιπες ελληνικές εκπομπές είναι πολύ ανώτερη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην χώρα των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος

#94 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 07:39

Μα τι θα πει στην τελική "δεν φταίει μόνο αυτός", "δεν είναι ο μόνος", και ούτω καθ' εξής; Έχει ένα μερίδιο ευθύνης, ή όχι; Αυτό το επιχείρημα μου θυμίζει ένα επιχείρημα που υποστήριζε ότι τα βιντεοπαιχνίδια δεν φταίνε για την "κακή εκπαίδευση" των νέων που πηγαίνει κάπως έτσι: "Οι ταινίες μπορούν να βλάψουν περισσότερο τα νέα παιδιά από τα βιντεοπαιχνίδια." Αυτό αναιρεί το γεγονός ότι τα βιντεοπαιχνίδια φταίνε; Όχι, σε καμία περίπτωση!

H ελληνική τηλεόραση είναι ένα domino. Ρίχνεις ένα και πέφτουν όλα. Ο Λαζόπουλος είναι ένα μέσα στο σύνολο. Γι' αυτό και δεν φταίει μόνο αυτός.
Απορώ πως μέσα από τα ποστ μου μπορεί να βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Λαζόπουλος δεν έχει μερίδιο ευθύνης...

#95 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 09:35

Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι το ότι χρησιμοποιείς το "δεν φταίει μόνο αυτός" ως επιχείρημα υπέρ του Λαζόπουλου, ή τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω. Αν δεν το κάνεις τότε πάω πάσο.

#96 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 11:47

Όχι! Δεν είναι επιχείρημα και εννοείται πως δεν χρησιμοποιείται υπέρ του Λαζόπουλου...!! Παρανόησης.....

#97 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 00:46

stainless για εμενα εχει το μικροτερο μεριδιο ευθηνης.

#98 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 01:14

Βασικά,ότι και να λέει κανείς για τη τηλεόραση,το καλύτερο είναι να την έχει κλειστή...

και πως θα κοιμηθω χωρις τηλεοραση? ειδικα κατα τις 4 που βαζει τις τριτοκλασατες ταινιες που ειτε βλεπεις ειτε οχι δεν εχει σημασια, ειναι επος για υπνο...

Anyway, η γνωμη μου ειναι οτι ο Λαζοπουλος μπορει να τα κανει ολα αυτα για την τηλεθεαση και αν θελει να γινετε αρεστος στην νεολαια μπλα μπλα μπλα αλλα λεει τρελες αληθειες κ με καυστικο τροπο...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#99 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 02:04

και πως θα κοιμηθω χωρις τηλεοραση? ειδικα κατα τις 4 που βαζει τις τριτοκλασατες ταινιες που ειτε βλεπεις ειτε οχι δεν εχει σημασια, ειναι επος για υπνο...

Βασικά,υπάρχουν άτομα που πουλάνε π.χ. παλιές τουρκικές ταινίες τρόμου...αν είναι ψάξε σε αγγελείες,αν είναι να έχεις το χαζοκούτι ανοιχτό για να δείς κάτι τέτοιο τότε πάω πάσο....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:45

Για πείτε ; επειδη εχω ακουσει διφορουμενες αποψεις. αλλοι δεν εχουν να εχουν καμια σχεση μαζι του κ αλλοι τον παρακολουθουν φανατικα
εσεις τι γνωμη εχετε;
για μενα π ειμαι απο θεσσαλονικη, θεωρω την εκπομπη του κ τον imagine (ραδιοφωνικος σταθμος θεσσαλονικης) απο τα καλυτερα πραγματα στα μμε.
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#101 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:52

Υπάρχει ήδη τόπικ

Αλλά πάμε απ' την αρχή

Συμπαθητικός αλλά αδιάφορος,όχι τόσο έξυπνος και καθαρός όσο θέλει να διαφημιστεί...κάπως έτσι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:54

νομιζω υπαρχει αντιστοιχο thread. :D:D .

Παλιοτερα παρακολουθουσα την εκπομπη του , και μπορω να πω οτι πραγματι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην σημερινη ελληνικη τηλεοραση (αν και ο συγκεκριμενος τιτλος δεν λεει και πολλα ).
το imagine ειναι ο ραδιοφωνικος σταθμος με τον κανακη ?
μου εχουν πει οτι εχει πολυ γελιο αλλα δεν το εψαξα ποτε :(
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#103 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:55

Κάποτε τον παρακολουθούσα φανατικά αλλα εδώ και αρκετό καιρό με έχει κουράσει...

LfNX0dh.png

#104 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 20:00

αδιαφορος και αν τα μισα απο αυτα που εχουν ακουστει για αυτον ειναι αληθεια, τοτε να κοιταει τα δικα του τα χαλια πρωτα.
οσο για τον imagine ο μονος που αξιζει εκει μεσα ειναι ο Σερβετας με τον Δελιο. ολοι οι αλλοι ειναι ο ενας ποιο μ@λ@κ@ς απο τον αλλον. ο Σκυλος, αυτα που εβριζε οτνα ηταν στον 1055 τα κανει τωρα. κα ιτο αστειο ειναι οτι ελεγε οτι σιχαινεται αυτου του ειδους τους ανθρωπους. οσο για τον Κανακη, ο θεωρητικος κομμουνιστης με το ταδε στυλακι που ολα τα βλεπει καπως. και πιστεψε με τους ξερω και απο πρωτο χερι. ο πρωτος μου ξαδερφος ηταν συμμαθητης με τον κανακη και φιλος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#105 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 20:02

Συγνωμη, αλλα που κολαει ενα thread για τον Λαζοπουλο στην ενοτητα των Video Games;
Δημοσιευμένη  εικόνα