Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * - - - 1 votes

Tsubasa Chronicles

anime review spring 2005 adventure fantasy romance comedy CLAMP

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 11 April 2014 - 00:10

Την είδα πρόπερσυ. Μου άρεσε πολύ, είχα ενθουσίαστει, πήγαιναν όλα καλά στην 1 season!! Ξεκινάω τη 2 και αρχισαν τα προβλήματα.... στο τέλος χάθηκα τελείως και ακόμα δεν έχω καταλάβει... μπερδεύτηκα πολύ...

 

Και μία ερώτηση. Πρώτα είναι η 1 season και μετά η 2. Το "Tsubasa Chronicle - Tokyo Revelations", ακολουθεί μετά από τη 2η ή περιγράφει γεγονότα σε κάποιον άλλο παραλληλο κόσμο ή είναι ξέμπαρκο γενικά;;;;; (Η 2 σεζον με μπερδεψε στο τέλος, επειδη δεν είχε τέλος και μετα είδα και αυτό καπάκι και χάθηκα εντελώς :huh: :wacko: :? )

 

Αλλά το soundtrack μου άρεσε πολύ και η ιστορία ;)


30w46c0.jpg


#17 eleospleon

eleospleon

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 11 April 2014 - 00:23

Η σειρά έγινε canceled μετά την δεύτερη σεζόν οπότε δεν είχε κανονικό τέλος, από ότι θυμάμαι στην σειρά δεν ακολουθήσανε ή μάλλον δεν δείξανε την πλοκή από το μανγκα ακριβώς, και το tokyo revelations είναι για αυτούς που έχουν διαβάσει το μανγκα και ξέρουν τι γίνετε, ακολουθεί δηλαδή κάποιο στόρι από το μανγκα δεν είναι σε άλλο σύμπαν.


Edited by eleospleon, 11 April 2014 - 00:23.

ezgif-save.gif


#18 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 11 April 2014 - 22:03

Α οκ, γιατι ομολογώ ναι μεν μου αρεσε το revelations, αλλά δεν καταλάβαινα και τι σχέση έχει αυτό με την υπόλοιπη ιστορία. Μάλλον πρέπει να διαβάσω το manga για να μπορέσω να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα από αυτή τη σειρά.


30w46c0.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: anime review, spring 2005, adventure, fantasy, romance, comedy, CLAMP