Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime


  • Please log in to reply
332 replies to this topic

#331 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 29 July 2013 - 13:41

θα ηθελα να ειμουν καποιος τετοιος 
Bloody_Zaraki_Kenpachi_by_TarMinastirsvk

Η τετοιος

award11_villain.jpg?w=604&h=340

Καλα και αυτος δεν θα με χαλαγε
uchiha_madara_by_deiviscc-d4d16s2.jpg

Οπως θα καταλαβατε δεν μαρεσουν ιδιαιτερα οι "καλοι" χαρακτηρες στα ανιμε :P


mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#332 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 15 August 2014 - 10:26

Πολύ φαντασιόπληκτο θέμα, ωραία!

Αν ήμουν σε slice-of life ανιμέ θα ήμουν η φλύαρη και ντροπαλή της παρέας(ταυτόχρονα; ε όλα γίνονται) θα ήμουν επίσης ονειροπαρμένη και αρκετά γκρινιάρα. Αν ήμουν σε κάτι σε περιπέτεια θα ήμουνα η γκαφατζού και αφελής της παρέας των καλών, για αυτό θα με είχαν λίγο "ριγμένη". Όταν όμως θα μου ανάθεταν κάποια αποστολή, θα έβαζα όλα μου τα δυνατά, ώστε να την εκπληρώσω. Απ' την ταμαχιά μου όμως να τα καταφέρω θα έμπλεκα και θα έπρεπε οι φίλοι μου να με βοηθήσουν να γλιτώσω. Επίσης, δε θα τα κατάφερνα καθόλου καλά στα αισθηματικά. Θα αντιδρούσα σα χαζή άμα έβλεπα αγόρι που μ' αρέσει και θα πάθαινα γλωσοδέτη. (η δεύτερη εκδοχή είναι κάτι σε θυληκή έκδοση του Matsuda απ' το Death Note).



#333 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 August 2014 - 12:30

Εγώ πλέον σίγουρα θα ήμουν κάποιος καμένος creepy-weeboo σε κανα slice of life comedy Yorozuya(gintama) meets welcome to the NHK φάση και θα ξυνόμουνα όλη μέρα στα μάνγκα γυλίζοντας φιγούρες Mahou shoujo.


Edited by GhostPrince, 15 August 2014 - 12:31.

フカフカ