Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις


  • Please log in to reply
1317 replies to this topic

#1261 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5.515 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2018 - 19:41

Φίλε μου από πυ το διάβαζες;;
Έχω συνηθίσει στο mangadex απο The Company και σε όλα τα υπόλοιπα site έχουν διαφορετικά πολλά πράγματα και δεν βολεύει μετά από τόσο καιρό. Είμαι σο 110 του part 2.

 

To διαβάζω από εδώ.

https://www.webtoons.com/en/fantasy/tower-of-god/list?title_no=95&page=40

 

Νομίζω πως βγαίνει πρώτα εδώ, μπορεί να κάνω λάθος. Επίσης, έχει όλα τα επεισόδια, βγαίνει ένα κάθε Δευτέρα. Το τελευταίο που βγήκε στις 20/8 είναι το no315 (δλδ έχεις 200 επεισόδια έτοιμα να διαβάσεις, καλό κάψιμο). :thatsit:


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#1262 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2018 - 22:31

Τελείωσα πριν κάτι μέρες το Lone wolf and cub ενώ στην αρχή δεν με είχε εντυπωσιάσει τοσο σε σχέση πάντα με τα expectation αφου γενικά θεωρείται από τα καλύτερα μάνγκα ever αλλά όταν σιγά σιγά όταν αφησε λίγο τις πιο αυτοτελής ιστοριούλες και μπήκε στο ψητό καταλάβαίνεις γτ έχει τη φήμη που έχει και όντως την αξίζει ειδικά το τέλος κλείνει πολύ καλά την ιστορία και όπως μου αρέσει σε τέτοιες είδους ιστορίες, μπορείς να βρεις ψεγάδια αλλά γενικά είναι μια δουλεία που πρέπει να διαβαστεί από όλους και ειδικά όσους αρέσει αυτή η ιστορική περίοδος γτ γίνεται μια πολύ καλή αποτύπωση της ειδικά σε θέμα κουλτούρας λογικής και ψυχολογίας εκείνης της εποχής.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#1263 Mosquito Killer

Mosquito Killer

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2018 - 13:12

To διαβάζω από εδώ.

https://www.webtoons.com/en/fantasy/tower-of-god/list?title_no=95&page=40

 

Νομίζω πως βγαίνει πρώτα εδώ, μπορεί να κάνω λάθος. Επίσης, έχει όλα τα επεισόδια, βγαίνει ένα κάθε Δευτέρα. Το τελευταίο που βγήκε στις 20/8 είναι το no315 (δλδ έχεις 200 επεισόδια έτοιμα να διαβάσεις, καλό κάψιμο). :thatsit:

Αυτό είχα βρει και εγώ αλλά με χαλάει που μετά από 200 επεισόδια βλέπω τον Leesoo σαν Shibisu, τον Zahard σαν Jahad,την Yihwa σαν Ehwa κλπ.

Δεν τα έχω συνηθίσει και χάνουμε που και που.



#1264 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5.515 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2018 - 17:43

Ναι μπορώ να το καταλάβω αυτό, μιας και η μετάφραση του ToG είναι λίγο περίεργη υπόθεση ως προς τα ονόματα (μιας και ο SUI έχει δώσει διπλές ονομασίες στο παρελθόν, κάποια ονόματα από τα Κορεάτικα δεν μπορούν να μεταφραστούν ακριβώς, μερικές από τις ονομασίες είναι tribute σε φυσικά πρόσωπα, άλλες ονομασίες έχει δώσει κατά καιρούς στο blog του.. κλπ).  :blurah5:

 

Το θέμα είναι πως οι The Company που παρακολουθείς τα έχουν παρατήσει από το 2014...οπότε θα πρέπει να αλλάξεις έτσι και αλλιώς.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#1265 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2019 - 10:51

διάβασα τους 2 τόμους του Getter Robo που καλύπτει τους δεινόσαυρους. Οι χαρακτήρες καμία σχέση με αυτούς της σειράς, εκτός ίσως από το Musashi. Οι Ryou και  Hayato πραγματικά καθάρματα. Ο ένας μπουκάρει σε ένα διαγωνισμό καράτε και τους σαπίζει όλους στο ξύλο και ο άλλος στήνει τρομοκρατική οργάνωση με μαθητές για να δολοφονησει υπουργούς και μάλιστα σκοτώνει και δύο μαθητές που δίστασαν. Η βία γενικά είναι πολύ μεγαλύτερη της σειράς. Ο Saotome είναι τελείως κυνικός ενώ υπάρχει και ένας άλλος τρελός επιστήμονας σαδιστής με τα όπλα και τους σκοτωμούς.  

Τετοια πράγματα θα ήταν αδύνατο να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη δεκαετία 70. Επιτέλους καλύφθηκε ένα τριαντάχρονο κενό στην ψυχή μου 



#1266 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5.515 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2019 - 18:31

Τελείωσα μερικά ακόμα αγροτεμάχια αυτό τον καιρό. Κυρίως Webtoons.

 

Gh9KiTG.jpg

Darbi. Καταπληκτικό καφρίδι με δεινοσαύρους πρωταγωνιστές. Το περίμενα πολύ χειρότερο (για το gore ήρθαμε, στην ιστορία κολλήσαμε), και δυστυχώς είναι ακόμα ongoing, οπότε περιμένω την συνέχεια.

 

2CgQmYq.jpg

Always Human. Απρόσμενα ρεαλιστική ιστορία λεσβιακής αγάπης με φόντο τον 24ο αιώνα σε h+ αποχρώσεις. Προτείνεται αβάδιστα, είναι αρκετά ελαφρύ αλλά και χαριτωμένο.

 

ik02Wv1.jpg

Duty after School. Κλασσικό ΕΦ πολεμικό δράμα με βάση την εφηβεία που βασίζεται περισσότερο στους χαρακτήρες παρά στην δράση. Μιας και καλύπτει την ζωή μιας σχολικής τάξης, το toon έχει ένα σκασμό χαρακτήρες, οπότε μπορεί να μπερδέψει λίγο στην αρχή - ποιος είναι αυτός ματια'μ;

 

OKEoDQT.jpg

Aisopos. H/οι ιστορία/ες του Αισώπου σε webtoon. wat? Πραγματικά καλό σχέδιο, ενδιαφέρουσα ιστορία που περνάει τους κλασσικούς μύθους του Αισώπου μέσα από την προσωπική του ζωή ως βιώματα, και περιέργως καλά πληροφορημένος ο συγγραφέας για την εποχή που καλύπτει. Προτείνεται.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#1267 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2019 - 21:27

Αντι να δω τα αηδια cgi γραφικα της Land of the Lustrous, ειπα να διαβασω το μανγκα καλυτερα. Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω, μεχρι το σημειο που
Spoiler:


Μετα σα να χανει λιγο τη μπαλα η δημιουργος, μιας και χανεται ολη η αισθηση μυστηριου. Ωστοσο ακομα σου κρατα το ενδιαφερον για το πως θα εξελιχθει.

#1268 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2019 - 11:21

Με το tablet λυθηκε το βασικοτερο προβλημα απο αποψη κουρασης και αναγνωσης. Βρηκα και ενα προγραμμα Comic Screen που σου επιτρεπει να διαβαζεις τις σελιδες καθετα, σωζοντας αρκετο χρονο. Απορω γιατι δεν το εφαρμοσαν και αλλοι.

Λεω να παρατησω τα ανιμε και να διαβασω manga γνωστων σειρων για να καλυψω το χαμενο εδαφος. Καμια 40 πολυτομοι τιτλοι ειναι, οποτε θα παρει μηνες. Ακομα και τα bleach, naruto, hxh & detective conan. Μονο τα shonen sport manga αποφευγω. Ποτε δεν μου αρεσαν τα περισσοτερα.

Προς το παρον διαβασα τα

Animal Planet: οχι τοσο καλο οπως το Gash Bell και πολυ πιο βιαιο στο δευτερο μισο, αλλα οι μαχες με τα κοπαδια ζωων εχουν φοβερο σχεδιο και οι πρωτοι τομοι για μενα ξεπερνουν το Gash σε ποιοτητα.

Princess Jellyfish: δεν ειναι αδικα απο τα πιο γνωστα shojo manga. Απιστευτοι χαρακτηρες. Κριμα που μονο μια σαιζον και μια ταινια καναν

Sweet Blue Flowers: αρκετα καλη ιστορια και φοβερο σχεδιο, αν και δεν θα το χαρακτηριζα αριστουργημα

Wandering Son: αυτο μαλιστα, μου αρεσε αρκετα. Το οτι εστιαζει στα σχολικα χρονια, απο το δημοτικο ως το λυκειο το κανει αρκετα δυσκολο στο να υπαρχει μια ισσοροπια. Οι σκηνες μπουλινγκ ειναι εντονες και εδω αλλα ευτυχως οχι σε σημειο σοκαριστικο οπως στο Silent Voice. Και εδω οι χαρακτηρες ειναι πολυ καλα ανεπτυγμενοι, απο μικρα παιδια μεχρι την ενηλικιωση. Και στο τελος εμφανιζεται το διλημμα πως θα προχωρησει απο δω και περα ο mc. Καθαρη απαντηση δεν δινεται

March comes like a Lion:εχει τα προβληματακια του στην αφηγηση, αλλα και εδω οι χαρακτηρες ειναι πολυ καλοι και το σχεδιο αξεχαστο. Μου αρεσαν ιδιως οι σκηνες με το μπουλινγκ και καποιοι αγωνες σογκι. Αν και ειναι σε σημειο που νιωθεις πως πλησιαζει προς το τελος με τα ροματζα να ξεκαθαριζουν σιγα σιγα. Συγκλονιστηκα εννοειται οταν διαβασα στο manga πως εκανε επεμβαση η δημιουργος και ηταν σχεδον παραλυτη για ενα διαστημα.

Τωρα συνεχιζω Excel Saga. Το ειχα παρατησει δυο φορες, αλλα τωρα μπηκα στο ρυθμο. Ιδιαιτερο χιουμορ και αυτο, οχι για να ξεκαρδιζεσαι αλα για να βλεπεις τους πρωταγωνιστες να βασανιζονται.

Τα λεμε του χρονου

#1269 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2019 - 17:58

Θυμαμαι ειχα παει να διαβάσω το Βοku wa Imouto ni Koi wo Soru πριν 10+ χρονια, αλλά είχα σταματήσει στο 3ο τεύχος λόγω ελλειψης scanlation. Είπα λοιπόν να συνεχίσω αυτό το περιβόητο Manga και μπορώ να πω πως είναι μια μάπα και μισή παρά την αιμομικτική θεματολογία. 

Ολοι οι χαρακτήρες και οι δικαιολογίες τους ηταν πραγματικα απίστευτες. Ωραιος φιλος να αφηνει τον αλλον να πηδα την αδερφη του και να τον βλεπει και ανταγωνιστικα κιολας για να την πηδηξει ο ιδιος.....Απορώ πως με είχε εντυπωσιάσει και κλονίσει τότε. Δηλ επειδή σόνι και καλά

Spoiler:
δικαιολογεί την αιμομιξία; Περίμενα κάτι πιο πιστευτό. 

Η δημιουργός έχει κάνει πολύ καλύτερα manga και θα τα διαβάσω κάποτε. Αυτό θα το ξεχάσω όσο πιο γρήγορα γινεται. Καλού κακού θα αποφύγω να δω και την αδερφή μου για κάποιο διαστημα, μη μου μπουν και ιδέες. 

 

Καιρός να διαβάσω πιο βατα και ποιοτικά shojo oπως την Καντυ. Κριμα που οι Animeclipse στα scanlations δεν βάλαν και τη Luna (Faustine). Περισσοτερο μου αρεσε να διαβαζω εκείνο παρα την Καντυ. 

Και μετα σου λενε πως το Dragon Ball ωθει τα παιδια στη βια. Που να δουνε τα shojo. Mεγαλυτερη ζημια κανουν.



#1270 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2.722 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2019 - 07:51

Είπα το τελευταίο διάστημα να κλείσω κάποιες σειρές που διάβαζα και είχα σταματήσει, οι οποίες στο μεταξύ έχει κάτι χρόνια που τελείωσαν και σε κάποια το ψιλομετάνιωσα. Έπιασα λοιπόν το τελευταίο arc του Magi και απογοητεύτηκα πολύ, όχι μόνο γιατί ενδιάμεσα είχε πολύ καλύτερα arcs αλλά και γιατί αν και το νόημα που ήθελε να περάσει ήταν στον πυρήνα του ωραίο στην πράξη ήταν υπερβολικά φλύαρο και κάπως κακοφτιαγμένο και γλυκανάλατο στην τελική μάχη. Στα τελευταία κεφάλαια απλώς περίμενα να κλείσει, μηδέν συγκίνηση και δεν το περίμενα γιατί το θυμόμουν σαν μια σειρά που διάβαζα με όρεξη. Δεν ξέρω αν αξίζει να διαβάσω το manga του Shinbad τώρα.

 

Πριν από αυτό, ολοκλήρωσα και το 1/2 Prince το οποίο ήταν ένα από τα πρώτα manga που είχα πιάσει ποτέ. Το είχα αφήσει τότε γιατί δεν έβγαινε η μετάφραση και με το καιρό κάπου το άφησα γιατί είχα πιάσει άλλες σειρές. Το θέμα είναι ότι το θυμόμουν σαν μια ωραία σειρά με αρκετό χιούμορ και χαρακτήρες... Συμβουλή... Μην καταστρέφετε τις παλιές σαν αναμνήσεις. Το τελευταίο arc ήταν απλώς κακογραμμένο, λίγο καλύτερο από το τελευταίο arc της πρώτης σεζόν του SAO μιας και είχαν και κάποια κοινά αλλά απλώς κακό. Και μετά ήρθε και ένα mini sequel που ήταν ΚΑΚΙΣΤΟ. Με έκανε να μετανιώσω που το ξαναέπιασα.

 

Το Amamama και το Kimi ni Todoke ήταν πολύ καλύτερα σε αυτό. Διάβασα και το Watashi ga Motete Dousunda, που γενικά είχε αρκετά προβλήματα αλλά ήταν και μικρό οπότε ήταν decent για να περάσει η ώρα και νίκησε και το Best Boy, οπότε... ΟΚ πάλι καλά!

 

Στον αντίποδα, ψάχνοντας κανένα καλό romance, έπεσα επάνω στο κορεάτικο July Found by Chance και το λάτρεψα. Η πρωταγωνίστρια, αφού διαπιστώνει ότι έχει πολλά κενά μνήμης συνειδητοποιεί ότι είναι χαρακτήρας ενός κορεάτικου manga και μάλιστα side character με ανίατη ασθένεια. Η αφήγηση γίνεται σε δύο κομμάτια, στο Heads που είναι το canon κομμάτι που γίνεται μέσα στο πλαίσιο της αφήγησης του συγγραφέα και στο Tails που οι χαρακτήρες μπορούν να δρουν μόνοι τους αλλά όσοι δεν έχουν συνείδηση δεν θυμούνται τα γεγονότα καθώς ότι γίνεται στο Tails δεν μπορεί να επηρεάσει την βασική ιστορία. Η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να αλλάξει ουσιαστικά τη μοίρα που της έχουν ορίσει και αφηγηματικά έχει αρκετό ενδιαφέρον. Το σχέδιο είναι επίσης πολύ όμορφο. Δυστυχώς δεν έχει πολλά κεφάλαια ακόμα και σκάω μέχρι να βγει το επόμενο.

 

Μου πρότειναν και το Sheriff Evan's Lies που είναι ακόμη ongoing και το διασκέδασα. Πολύ ικανοποιητική κωμωδία για έναν τύπο που θέλει να είναι δημοφιλής με τις γυναίκες και ακολουθεί τις διδαχές του πατέρα του σε αυτό το κομμάτι, αλλά στην προσπάθεια του να το παίξει cool δεν μπορεί να σταυρώσει γυναίκα. Η female lead επίσης πολύ συμπαθητική, κάνουν ωραίο δίδυμο μιας και είναι και οι δύο καμμένοι.


ySss0UF.jpg


#1271 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 21:45

Είχα διαβάσει πριν χρόνια 3 τεύχη από το Cloth Road και δυστυχώς συνολικά 6 μεταφραστηκαν ως τώρα, τα μισά δηλαδή. Μακάρι να γινόταν ανιμε γιατί το kill la kill σίγουρα από εκεί εμπνεύστηκε. Το Cloth Road έχει πολύ καλύτερη εκτέλεση και ποικιλία με το να βλέπεις μοντέλα να παλεύουν με ρούχα όπου αντί για ύφασμα έχουν βιοτεχνολογια.
το είχα ξεχάσει τελείως αλλά το kill la kill με έκανε να το ξαναθυμηθω και το ξαναδιαβάζω. Πολύ ωραίο σχέδιο και μαχες

#1272 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2019 - 22:12

Διαβάζω το Battle Angel Alita αυτόν τον καιρό, επειδή θέλω να δω την ταινία και είπα να δω τι παίζει, κρίμα να μην έχω διαβάσει έναν τόσο κλασικό τίτλο. Είμαι κοντά στα τελειώματα, αναλυτικές απόψεις θα γράψω όταν το τελειώσω, όμως μέχρι στιγμής πάει πάρα πολύ καλά, και νομίζω προσφέρεται για μεταφορά ταινίας σε πολλούς τομείς.


E5VV38U.jpg


#1273 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 18:15

Το μάνγκα είναι πολύ δυνατό, αν κ εν έχω διαβάσει το λαστ όρντερ πως λεγετε, αλλά η ταινία ήταν πλήρης αστοχία για μένα.


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#1274 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 19:40

να τελειωσω κανα 2 ανιμε τωρα και να συνεχισω το Ah My Goddess, σε αργο ρυθμο. 48 τευχη ειναι. Τουλαχιστον ο mangaka γνωριζει απο μηχανες και αμαξια και τεχνολογια γενικα. Οχι σαν κατι ασχετους haremτζιδες.  3 τευχη διαβασα και μου προκαλεσε πολυ θετικες εντυπωσεις. Αν και μετα γινεται περιπετεια πιο πολυ, αλλα βλεπουμε

 

https://itrolls.wordpress.com/2017/07/19/the-cars-and-bikes-of-the-ah-my-goddess-manga/

 

Στα τσακιδια ολες οι Ara Ara, η Belldandy και η Urd ειναι οι καλυτερες



#1275 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3.264 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2019 - 09:07

Το ah my Goddess είναι πολύ ωραίο και ας μην ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Μακράν το καλύτερο harem manga. Γράφουν πως προχώρα με ρυθμούς χελώνας και το ανιμε είναι καλύτερο μιας και δεν έχει περιττές ιστορίες και εξελίσσεται το ρομάντζο καλύτερα.
αλλά αυτες οι περιττές ιστορίες είναι που κάνουν τη διαφορά, δείχνοντας περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα των πρωταγωνιστων. Συμφωνώ πως μετά από αυτό κάθε harem θα φαίνεται υποδεέστερο.
Πριν θεωρούσα τους χαρακτηρες της Aria ως τους κορυφαίους για αυτού του είδους manga, αλλά η Belldandy, Urd & Skuld άνετα τους ξεπερνούν. Από τα καλύτερα character design επίσης, το ανιμε το χαλάει λίγο σε αυτό. Να βγαζαν και ολόκληρο το You are under arrest καλά θα ηταν