Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Robotech (aka Macross) - The Movie [2009?]


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 09 September 2007 - 05:39

Οι Warner Bros πήραν τα δικαιώματα να μεταφέρουν την κλασσική σειρά mecha anime, Choujikuu Yousai Macross (aka Macross, Robotech), στη μεγάλη οθόνη. Ο Tobey "Spidey" Maguire είναι παραγωγός και πιθανότατα και πρωταγωνιστής του εγχειρήματος αυτού.

"We are very excited to bring 'Robotech' to the big screen. There is a rich mythology that will be a great foundation for a sophisticated, smart and entertaining film."



ΠΗΓΕΣ: Maguire, WB attack the big screen with 'Robotech', Tobey Maguire to Bring Robotech to the Big Screen
Posted Image
Posted Image

#2 nightwatcher

nightwatcher

    Anime Newbie

  • Members
  • 32 posts

Posted 09 September 2007 - 14:51

λογικα τα εφε θα ειναι παρα πολυ καλα,αν δε χαλασουν το σεναριο θα εχει πολυ ενδιαφερον

#3 Mythos

Mythos

    Anime Fan

  • Members
  • 181 posts

Posted 10 September 2007 - 22:55

Oooooo yeah!!
I'm so looking forward to some fast action sequences with jet fighters/robots...
Great news man!!

#4 Darkchilde

Darkchilde

    Jedi Master

  • Members
  • 915 posts

Posted 03 October 2007 - 14:40

H Palladium ανακοίνωσε το Robotech: The Shadow Chronicles RPG Sourcebook, το οποίο χρονικά τοποθετείται στην αρχή της ταινίας Robotech: The Shadow Chronicles.

Στο ίδιο άρθρο λένε ότι τα δικαιώματα για live action ταινία τα πήρε η Warner Bros, με τον Tobey Maguire (Spiderman):

Robotech then blasted into the new millennium with the highly-anticipated continuation of the saga through Robotech The Shadow Chronicles, and the recent announcement that Tobey Maguire’s (Spider-Man) production company and Warner Bros. Pictures had optioned the rights to produce Robotech as a live-action motion picture. Maguire is said to be considering the lead role. Palladium Books is aiming to release its Robotech The Shadow Chronicles Role-Playing Game in time for Christmas.


Περισσότερες πληροφορίες:

Robotech returns to Palladium

#5 Cougar

Cougar

    Anime Freak

  • Members
  • 325 posts

Posted 04 October 2007 - 14:43

Το σίγουρο είναι ότι οι οπαδοί του Robotech θα χαρούν απίστευτα και οι οπαδοί του Macross θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Στην συνομιλία μου με ένα commander (mod) του επίσημου site του Robotech μου υπενθύμισε (έμμεσα) ότι το Robotech δεν ειναι Macross και είχε δίκιο. Το Robotech είναι ένα "αμερικάνικο remix" από την H.G. του Macross. Η ταινία (αν και όποτε βγει) δεν θα έχει σχέση με το anime αλλά με σενάρια (επιστημονικής φαντασίας) που θα φτιαχτούν τώρα από την H.G.

Όσο για την palladium, ναι, για το Macross saga το βιβλίο της είναι μοναδικό, συλλεκτικό για μένα, θα το έλεγα και η βίβλος του Robotech γι αυτό και το αγόρασα πολλά χρόνια πριν. Όσο για το καινούργιο βιβλίο της απλά θα πω όχι, γιατί το Shadow Chronicles ήταν μία πατάτα με ωραία γραφικά που δεν είχε να σου προσφέρει απολύτως τίποτα και λυπάμαι πολύ που μπήκα και στον κόπο να το δω σε DVD-9... Που είναι τα GBP reference, τα MACII reference του Macross saga...

...και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε, το Shadow Chronicles δεν είναι anime, τουλάχιστον με την ακριβή σημασία της λέξεως!

Παιδιά κακά τα ψέμματα, Robotech = Macross saga κι όχι γιατί το βλέπαμε στην τηλεόραση αλλά γιατί είναι πολύ ανώτερο από όλα τα sequel και ειδικά τις τραγελαφικές ταινίες (πες με Sentinels)....

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif