Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

RahXephon

winter 2002 studio Bones action drama mecha mystery psychological romance

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 15:01

τα παιδια παραπανω τα ειπανε ολα.
οντως μια πολυ καλη σειρα, που για μενα αποτελει μαι εναλλακτικη εκδοχη του nge, πιο καλοστημμενη ισως, και σιγουρα, πιο ολοκληρωμενη.
οπως ομως ειπε και ο Clampman, εχει να κανει με το ποιο ειδε κανεις πρωτο. και εγω ειδα πρωτα το Rah'Xephon, και μετα το ΝGE.
το εκτιμας πιο πολυ ετσι, και επειδη ειναι η πρωτη επαφη με την γενικη ιδεα πανω στην οποια βασιζονται αυτα τα 2 ανιμε, σου αφηνει μεγαλυτερη εντυπωση.
το ιδιο συμβαινει προφανως και με το αντιστροφο


Kαλά μην είσαι και τόσο σίγουρος, προσωπικά πρώτα είδα το nge και μετά το rahxephon αλλά μου αρέσουν εξίσου και τα δύο, πιστεύω πως ναι μεν έχει πάρει αρκετά στοιχεία από το πρώτο αλλά εξακολούθει να μου αρέσει γιατί στην ουσία προσφέρει τη ποιότητα του Eva σε ποιο φιλικό επίπεδο [νο φακτ απ σαικο θινγκ :congrats:] για τον θεατή συν, τουλάχιστον για μένα, uber mecha design. Τέλος δείτε και τη ταινία, στα τελευταία δέκα λέπτα έχει καινούργιες σκηνές που εξηγούν κάποια πραματάκια που αφήνει η σειρά [κατ' άλλα το υπόλοιπο είναι recap :uhh:]
rsrGbGx.gif

#17 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

    Dark Lord of the Sith

  • Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 19:20

Πέραν του καλού animation και ήχου η σειρά μου θύμισε πολύ το NGE κι αυτό είναι κακό αν θες να αποκτήσεις ταυτότητα κι όχι να λένε η σειρά που μοιάζει στο Evangelion..... Αν ήταν μεγαλύτερη ίσως να με κούραζε και να μην την τελείωνα, αλλά τα 26 επεισόδια είναι καλό μήκος για σειρά και με διασκέδασε αρκετά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το NGE. Το μόνο που το Evangelion ήταν καλύτερο από το Rah Xephon ήταν το βάθος των χαρακτήρων και το ψυχολογικό στοιχείο στην σειρά. Κατά τ'αλλα μια αρκετά καλή σειρά με μια πολύ καλή ταινία που ακολούθησε και συνοψίζει τα γεγονότα της σειράς.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 legeon

legeon

    Anime Freak

  • Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 01:57

αυτό που μου τράβηξε την προσοχή 1α ήταν ο τίτλος.από το 1ο επεισόδιο δεν κατάλαβα και πολλά,αλλά αυτό είναι αρκετό για να μου εξάψει την περιέργεια.Ίδωμεν...




Also tagged with one or more of these keywords: winter 2002, studio Bones, action, drama, mecha, mystery, psychological, romance