Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Free Music


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Turgon

Turgon

    Anime Amateur

  • Members
  • 107 posts

Posted 03 September 2007 - 12:34

Αν έχετε βρει κάποιον καλλιτέχνη που διαθέτει τη μουσική του ελεύθερη στο internet, ποστάρετε το link εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το θέμα είναι μόνο για μουσική που διατίθεται νομίμως δωρεάν και όχι για συλλογή από torrent sites και fora για παράνομο mp3 downloading.

------------------


Ένα πολύ καλό site που βρήκα μέσω του Last.fm είναι το Celestial Aeon Project

To όνομα του συνθέτη είναι Matti Paalanen [χρήστης Michikawa στο Last.fm]. Πέρα από το Celestial Aeon Project, έχει άλλα 2 projects, τα Project Divinity και Frozen Silence

Πρόκειται για εξαιρετική ορχηστρική - new age μουσική με αρκετές επιρροές από Hans Zimmer, Danny Elfman, Βαγγέλη Παπαθανασίου και διάφορους άλλους μουσικούς του είδους. Συγκεκριμένα, τα κομμάτια Crystal Cavern, Masquerade, Faire, Cherry Blossom, Jester's Tear και κυρίως το Dreaming of Flying με άφησαν άκρως εντυπωσιασμένο :)
Posted Image